Mosdókagyló beépítése Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Mosdókagyló beépítésével kapcsolatos szolgáltatásunkkal választhatod ki a legjobb szakembert Budapesten! Válogass 530 vízszerelő közül, és válaszd ki az igényeidnek megfelelő árkategóriát, amely 9200-17300 Ft/db között mozog. A valós árajánlatok és vélemények alapján biztos lehetsz benne, hogy a legjobb áron kapod meg a szolgáltatást. A Qjob-on könnyedén megtalálod a szakembert, aki segít beépíteni a mosdókagylót. Oszd meg velünk a feladatot, és a legjobb szakemberek árajánlataikkal fogják felkeresni, hogy azonnal megoldják a problémát. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megnézheted a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. A szolgáltatásunk díjmentes, így nincs semmilyen kockázatod, hogy kipróbálod. Válaszd a Qjob-ot és spórolj időt, pénzt és energiát a mosdókagyló beépítésével kapcsolatban!

73 szakember most online

Béla

Béla

Ingyenes kiszallas.

Miklós

Miklós

erdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

10300 - 19400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Budapesten!

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Kamerás csővizsgálat. Szennyvízcsatorna javítás.

 • Mosdókagyló beépítése

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Lázár
2 éve

Professzionális Gépekkel, Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Kiemelkedő Szakértelem, Pontos Érkezés! 30 Év Az Ön Szolgálatában. Kiemelkedő Szaktudás!

 • Mosdókagyló beépítése

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A szerelő segítőkész volt, viszont az ügyfélszolgálat nem tájékoztatott kellőképpen a felmerülő adminisztrációs költségekről. Az eredeti ajánlat és a véglegesen kifizetett összeg között (a kifelejtett adminisztrációs díjjal együtt) közel 20.000.- Ft a különbség.

Emil
2 éve

Felújítaná fürdőszobáját? Kicserélné mosdóját? -bízza profi vízvezeték szerelőre. Megbízható munkavégzés. Precizitás. Szakmai felkészültség. Szolgáltatások: Fürdőszoba felújítás, Mosdók, mosogatók cseréje, WC-k és tartályok cseréje, Fürdőkádak cseréje.

 • Mosdókagyló beépítése

  3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Profik a srácok!

Minden ami vízszerelés, zuhanykabin, csapcsere, dugulás. Csőtörés, ázás vagy fűtésrendszer szerelése. Hívjon minket bizalommal.

 • Mosdókagyló beépítése

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Precízen elvégezte a munkát és figyelmességből több rizikóra is felhívta a figyelmem a lefolyó rendszerrel kapcsolatban. Csak ajánlani tudom Zoltánt!

Lázár
2 éve

Budapest és Pest megye területén gyors kiszállás írásos garancia.hétvégén is.Hívjon most. Vízvezeték javítása wc tartályok csapok cseréje fűtésrendszerek javítása kialakítása.

 • Mosdókagyló beépítése

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Hamar reagált a hívásomra, időben érkezett,sőt előbb picit. Gyors és nagyon precíz, tiszta munkát végzett. Az ár pedig messze alulmúlta a tapasztalataimat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Bence
3 éve

Vízvezeték szerelés, csőrepedés és duguláselhárítás rejtett költségek nélkül, hétvégén is! Vízszerelés, javítás kiszállási díj nélkül, profin. Azonnali bemérés, feltárás, elhárítás! Tapasztalt szakemberek. Kedves ügyfélszolgálat. Éjjel-nappal, hétvégén is.

 • Mosdókagyló beépítése

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan érkezett, kellő információt nyújtott, garanciát többet adott, mint máshol, precízen végezte el és hárította a dugulást.

Szilárd
3 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakembertől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdókagyló beépítése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan kell beszerelni egy mosdókagylót?

Ahhoz, hogy egy mosdókagylót beszereljünk, először is el kell készíteni a megfelelő csatlakozókat és szerelványokat, amelyeket a helyi biztonsági előírásoknak megfelelően kell kiválasztani és telepíteni. A beszerelés során fontos odafigyelni azokra a szabályokra, amelyek biztosítják a víz- és csatornarendszer megfelelő működését. Az árak nagymértékben függnek a kiválasztott mosdókagylótól és a szerelési igényektől, de általában 10 000 és 50 000 forint közötti árkategóriában mozognak. Ajánlott szakemberrel végeztetni a beszerelést annak érdekében, hogy biztosítsuk a megfelelő minőséget és biztonságot.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik mosdószekrény illik a kiválasztott mosdókagylóhoz?

A legmegfelelőbb mosdószekrény függ a kiválasztott mosdókagyló méretétől és stílusától. Ajánlanék egy olyan mosdószekrényt, mint a "Belfry Bathroom 600mm Vanity Unit", amely jól passzol a "Roca Carmen 560mm" mosdókagylóhoz. A ára kb. 245 font. Azonban, javasolnám, hogy tekintse át a különböző lehetőségeket, hogy megtalálja a legjobb illeszkedést a stílusához és igényeihez.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a mosdókagyló csővezetéke eldugul vagy szivárog?

Ha a mosdókagyló csővezetéke eldugul vagy szivárog, javasoljuk, hogy hívjon szakembert a helyzet kivizsgálásához és az esetleges javítások elvégzéséhez. Általában az ilyen szolgáltatások árai 10 000-20 000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen mértékű a probléma. Ne próbálja meg saját maga megoldani a problémát, mivel ez súlyosabb károkat okozhat a csővezetékben.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a mosdókagyló csaptelepe nem működik megfelelően?

Ha a mosdókagyló csaptelepe nem működik megfelelően, akkor javasoljuk, hogy ellenőrizze a csaptelep alsó részét, és ha szükséges, tisztítsa meg a szűrőt. Ha ez nem segít, akkor érdemes szakemberrel konzultálni, aki megvizsgálja a csaptelepet és szükség esetén kicseréli. A csaptelepek árai nagyon változóak lehetnek, de általában kb. 5000-20000 forint között mozognak.

Olvas