Teljes körű mosdókagyló beszerelése Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Mosdókagyló beszerelése: Válassz a 483 vízszerelő közül, és élvezd a korrekt és megbízható szolgáltatásokat! Áraink 9600-18000 Ft/db között változnak, az árak pedig attól függnek, hogy milyen típusú mosdókagylót szeretnél beszereltetni. Ne habozz, keress minket a Qjob-on, és találd meg a legjobb specialistákat Budapesten! Azonnali megoldást kínálunk a felmerült feladatra, és szakembereink árajánlataikkal kerülnek kapcsolatba, hogy segíthessenek a probléma elhárításában. Profiljukat összehasonlíthatod, visszajelzéseiket tanulmányozhatod, és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntést hozol. Ráadásul mindezt díjmentesen kínáljuk, hogy biztos lehess abban, hogy a legjobb ajánlatot kapod! Ne várj tovább, keress minket ma, és élvezd a szakembereink által nyújtott minőségi szolgáltatásokat!

72 szakember, aki telepíti a mosdókagylót most online

Tamás

Tamás

Ingyenes kiszallas.

Ákos

Ákos

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

10700 - 20100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik telepítik a mosdókagylót Budapesten!

A hét mindennapján, hétvégén és ünnep napokon is elérhető vízszerelő szolgálat.

 • Mosdókagyló beszerelése

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nem is jellemezném.

Kornél
3 éve

Vízvezeték szerelő Kiemelt Szakmai tudással, Kiszállás akár 1 órán belül, Megbízható cég. Vízvezeték szerelést vállalunk Magasfokú szakmai tapasztalattal, rengeteg referenciával. Garanciális Munkavállalás. NINCS Rejtett Költség. NINCS Kiszállási Díj. Kedvező Árak.

 • Mosdókagyló beszerelése

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A vállalkozó pontosan érkezett. Gyorsan, hatékonyan, szakszerűen és tisztán hárította el a hibát. Elmagyarázta a használt technológiát. A munkájára írásos garanciát, valamint számlát adott. Csak ajánlani tudom.

Attila
2 éve

Nem kell problémától szenvednie. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és elintézzük Önnek. Víz-gáz fűtés-szerelés kedvező áron.Számlaképesen.

 • Mosdókagyló beszerelése

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a gyorsaságot, örülök, hogy egy a szakmájában profi vállalkozót találtam.

Ignác
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Kamerás csővizsgálat. Szennyvízcsatorna javítás.

 • Mosdókagyló beszerelése

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Lázár
2 éve

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás 24 órás ügyeletben

 • Mosdókagyló beszerelése

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Számomra Harcsa úr, pozitív meglepetést okozott. A munka elvégzése tökéletes volt. De sajnos másfél hetre rá, vissza dugult a csatorna, és garanciális javítást végeztek! Nem értem a negatív véleményt, mert nálam garanciát váltak a munkára!

Gábor
2 éve

Csőtörés, vízszivárgás bemérése és elhárítása gyorsan, kiszállási díj nélkül éjjel-nappal!

 • Mosdókagyló beszerelése

  4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, profi. Sikerült a dugulást elhárítania tökéletesen. Minden a megbeszéltek szerint történt. Csak ajánlani tudjuk Zolit!

Antal
2 éve

Hogyan kaphat ajánlatokat a helyi szakembertől, aki telepíti a mosdókagylót?

Rendelj most szakembert, hogy a mosdókagyló telepítést gyorsan és hatékonyan megoldják! Válogass az ellenőrzött, helyi szakemberek kiváló árajánlatai között - INGYEN, kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki telepíti a mosdókagylót, mosdókagyló beszerelése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ki javasolja a legjobb minőségű fürdőszoba kiegészítőket?

A legjobb minőségű fürdőszoba kiegészítők közé tartozik a GROHE, a Hansgrohe és a Duravit termékei. Ajánlott olyan kiegészítőket vásárolni, amelyek megbízható márkákhoz tartoznak, és tartósak. Árkategóriájuktól függően, az említett márkák kínálatában megtalálhatók az ideális kiegészítők minden fürdőszobához.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyibe kerül a víztelenítő rendszer telepítése és karbantartása?

A víztelenítő rendszer telepítése és karbantartása általában a kiválasztott rendszer típusától és a telepítés helyétől függ. Általában a telepítési költségek 50 000 és 150 000 forint között mozognak, míg a karbantartási költségek évente 20 000 és 50 000 forint között változnak, az alkalmazottak számától és a rendszer nagyságától függően. Fontos megjegyezni, hogy a jó minőségű víztelenítő rendszerek hosszú távon megtérülnek, mivel csökkentik a vízhez kapcsolódó problémákat és javítják az általános vízminőséget.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért fontos a megfelelő mosdószekrény a mosdókagyló mellé?

A megfelelő mosdószekrény kiválasztása fontos, mivel segít a funkcionalitás és a praktikusság javításában a mosdó körül. Az akril mosdószekrények árban $50 és $200 között változnak, míg a fából készült mosdószekrények $200 és $800 között árakat kínálnak. Az alacsony árfekvés miatt akril mosdószekrényeket javasoljuk átlagos felhasználóknak.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos a megfelelő szellőzés a mosdókagyló mellett?

A megfelelő szellőzés a mosdókagyló mellett fontos annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a penész és a baktériumok kialakulása. Tipikusan fel lehet szerelni egy páramentesítőt a fürdőszobában, amely általában 20 000 és 50 000 forintba kerül.

Olvas