Mosdókagyló csere Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Cseréld le mosdókagylódat a mi szolgáltatásunkkal és élvezd az új, modern megjelenést otthonodban! Keresd fel szakemberünket Budapesten és hagyd, hogy profi csapatunk gondoskodjon a cseréről. Válaszd a minőségi anyagokat és az egyedi megoldásokat, amelyek garantálják a tartósságot és a funkcionalitást. Az árak 10 000 Ft-tól indulnak és a mérettől és anyagtól függően változnak. Ne habozz, és rendeld meg most a szolgáltatásunkat, hogy élvezd az új, modern mosdókagylódat!

80 szakember most online

István

István

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Gyula

Gyula

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

10700 - 20100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Budapesten!

Vízvezeték szerelőt keres? Megbízható helyi vízszerelő ingyenes és gyors kiszállással 0-24

 • Mosdókagyló csere

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Minden van!

Izidor
3 éve

Vízszerelési problémák elhárítása tömítésektől, a teljes vízhálózat cseréjéig. WC, fürdő, konyha. Korrekt, fix árak. 100% Garanciával. Ingyenes kiszállás.

 • Mosdókagyló csere

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Maximális 5 csillag. Néhány órán belül meg is érkezett, ahogyan ígérte. Profi módon végezte el a munkát. Nálunk a konyhában volt a dugulás, nem csinált koszt, nem kellett utána takarítani, még a mosogatót is kitörölte a saját felszerelésével. Külön köszönet érte, hogy felhívta a figyelmet, ha van lakásbiztosításunk a biztosító kifizeti. Nekem nem jutott volna eszembe. Perceken belül az e-mail fiókomban volt az e-számla. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom!

Duguláselhárítás szakszerűen géppel, bontás nélkül, wc-tartály cseréje és javítása, mosdó. Gyorsan, tisztán, fix áron elhárítom a dugulást a lakásában, házában, irodájában! Dugulás.

 • Mosdókagyló csere

  6400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Pontosan érkezik a megbeszélt időpontban, profi és gyors munkát végez, és mindezt olcsó áron, kiszállási díj felszámolása nélkül. 5/5

Mihály
2 éve

Csőtörés, vízszivárgás bemérése és elhárítása gyorsan, kiszállási díj nélkül éjjel-nappal!

 • Mosdókagyló csere

  4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, profi. Sikerült a dugulást elhárítania tökéletesen. Minden a megbeszéltek szerint történt. Csak ajánlani tudjuk Zolit!

Antal
2 éve

Duguláselhárítás Árak – Nem hisz majd a szemének a top 10 találat láttán!

 • Mosdókagyló csere

  3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Megbeszélt időre jött, gyorsan dolgozott, a munka végeztével mindent helyreállított. Jó szívvel ajánlom őket.

Elek
2 éve

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás, 24 órás ügyeletben! Duguláselhárítás akár 1 órán belül.

 • Mosdókagyló csere

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon elégedett vagyok a szakemberekkel időben jöttek, nagyon gyorsan és precízen dolgoztak. Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket

Barnabás
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakembertől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdókagyló csere közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért ajánlott a lekerekített sarkokkal rendelkező mosdókagyló?

Az lekerekített sarkokkal rendelkező mosdókagyló ajánlott, mert az növeli a biztonságot és csökkenti az esélyt, hogy bárki megsérüljön a mosdókagyló sarkaitól. Ezenkívül a lekerekített design bájos és modern megjelenést kölcsönözhet az otthonodnak. Egy jó minőségű, magas minőségű lekerekített mosdókagyló ára általában 20 000 és 50 000 forint között van, attól függően, hogy milyen méretű és anyagból készült.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy cserélhetem ki a mosdókagylót a fürdőszobámban?

A fürdőszobai mosdókagyló cseréjéhez először ki kell kapcsolni a víz ellátását, majd leszerelni a régi kagylót és a csöveket. A helyét megtisztítva telepítsd fel az új mosdókagylót és kapcsold vissza a víz ellátást. Árakban az új mosdókagylók ára 10.000-40.000 forint között mozog, ez persze függ a kiválasztott modelltől és márkától is. Для замены раковины в ванной сначала нужно отключить подачу воды, а затем снять старую раковину и трубы. Очистите место и установите новую раковину, затем включите подачу воды. Стоимость новых раковин для ванной составляет от 10 000 до 40 000 форинтов в зависимости от выбранной модели и бренда.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a legjobb anyag a mosdókagyló szűrőjének cseréjéhez?

A legjobb anyag a mosdókagyló szűrőjének cseréjéhez a rozsdamentes acél, mivel ellenállóbb a korróziónak és könnyebben tisztítható. Ajánlott termék például az "Oxen" rozsdamentes acél mosdószűrő, amely ára kb. 3000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy tisztítsam meg a mosdókagylót a legjobban?

A legjobb megoldás a Cillit Bang Power Cleaner Mosdókagyló tisztító hab használata, amely hatékonyan eltávolítja a makacs lerakódásokat és koszt. Ára átlagosan 1500 forint. Használat előtt ajánlott az alapos áztatás és a szellőztetés. Ne felejtsük el kesztyű használatát és a termék felhasználási útmutatójának betartását.

Olvas