Mosdó csaptelep beszerelése Budapest területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó csaptelep beszerelése? Keresed a megfelelő szakembert Budapest területén? Ne keresgélj tovább, mi itt vagyunk, hogy segítsünk! Profi szakembereink garantáltan gyorsan és precízen beszerelik a mosdó csaptelepedet a legjobb áron. Az ár függ az eszköz típusától és a munka nehézségétől, de biztos lehetsz benne, hogy nálunk mindig kedvező árakon találod meg a legjobb minőséget. Hívj most, és legyél elégedett ügyfelünk!

77 szakember szükséges a mosdó csaptelep beszereléséhez most online

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Zoltán.

Zoltán.

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

13400 - 25200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek szükségesek a mosdó csaptelepek beszereléséhez Budapesten!

Víz, fűtés, gáz szakszerű szerelése Budapesten gyors kiszállással, garanciát vállalva. Gázkészülékek cseréje, vízvezetékszerelés, gázszerelés gyorsan. Garanciát vállalunk!

 • Mosdó csaptelep beszerelése

  6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt becsületes szakember. Lehet, hogy nem a legolcsóbb, azonban kevés ennyire precíz, előre gondolkodó tiszta munkát végző szakembert lehet találni Budapesten. Máskor is Jánost fogom hívni vagy ajánlani...

András
3 éve

Csőtörés, karbantartás, felújítás, csere: legyen szó bármiről, mi akár azonnal indulunk. Csőhálózatok cseréje és javítása; csapok, WC-k, mosdókagylók szakszerű beszerelése 0-24. Vízszerelés 0-24. Akár azonnali kiszállás. Konvektorok, radiátorok.

 • Mosdó csaptelep beszerelése

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrektek, reggel 10-kor hívtam őket 13 órára kint voltak. Macerásabb dolgot kellett csinálniuk, de nem kértek felárat.

Lajos
2 éve

Gyors és precíz munkavégzés, professzionális gépekkel, lakosságnak és közületeknek is. Vízvezetékek szerelése, javítása cseréje. Csőtörések felkutatása és elhárítása.

 • Mosdó csaptelep beszerelése

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Kovács Zoltán úr munkája kifogástalan. Igazán ritkaságnak számító szakember, munkájára igényes és megbízható.

Gábor
3 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Kamerás csővizsgálat. Szennyvízcsatorna javítás.

 • Mosdó csaptelep beszerelése

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Lázár
2 éve

Csőtörés, vízszivárgás bemérése és elhárítása gyorsan, kiszállási díj nélkül éjjel-nappal!

 • Mosdó csaptelep beszerelése

  4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, profi. Sikerült a dugulást elhárítania tökéletesen. Minden a megbeszéltek szerint történt. Csak ajánlani tudjuk Zolit!

Antal
2 éve

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás, 24 órás ügyeletben! Duguláselhárítás akár 1 órán belül.

 • Mosdó csaptelep beszerelése

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon elégedett vagyok a szakemberekkel időben jöttek, nagyon gyorsan és precízen dolgoztak. Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket

Barnabás
2 éve

Hogyan kaphatunk árajánlatokat a helyi szakembertől, aki szükséges a mosdó csaptelep beszereléséhez?

Rendeljen most szakembert a mosdó csaptelep beszereléséhez percek alatt! Az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai INGYEN és kötelezettségmentesek. Ne habozzon, kattintson most!

Egy szakember szükséges a mosdó csaptelep beszereléséhez, mosdó csaptelep beszerelése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a leggyakoribb probléma a mosdó csaptelep cseréje során?

A leggyakoribb probléma a mosdó csaptelep cseréje során az opciók korlátozott száma és a csőrendszer elöregedése, amely az áramlásban és a nyomásban is problémákat okozhat. Az átlagos csaptelepek ára a Grohe Eurosmart 38-40 ezer forint, az Ideal Standard Ceraplan mintájú pedig általában 20-25 ezer forintba kerül. Érdemes azonban szakemberrel konzultálni a megfelelő választás érdekében és a problémás csőrendszerek esetében a csaptelep cseréje előtt szükséges felújítás elvégzése.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki végezheti el a mosdó csaptelep cseréjét?

A mosdó csaptelep cseréjét általában szakember végezheti el, aki jártas a vízvezeték szerelésben. Magyarországon általában a szakemberek árai az átlagos óradíjukhoz képest változnak, de általában 5000-10000 forint között mozognak. Fontos megjegyezni, hogy a DIY megoldások nem javasoltak, mivel hibásan szerelt csaptelepek további problémákat okozhatnak.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért ajánlott a rozsdamentes acélból készült mosdó csaptelep?

Az rozsdamentes acélból készült mosdó csaptelep tartósabb és ellenállóbb a különböző vegyszerekkel és vízkővel szemben, valamint egyszerűbb tisztán tartani és hosszabb élettartamú. A Grohe rozsdamentes acélból készült Eurosmart mosdó csaptelep ára 24 990 Ft-tól kezdődik.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megfizethető áron mosdó csaptelepeket?

A legjobb ár-érték arányú mosdó csaptelepekért érdemes keresni a Grohe, a Hansgrohe vagy a Kludi márkák árukészletében. Ezek a márkanév alapú csaptelepek minőségiek és ellenállóak, áruk pedig versenyképes az árkategóriában. A kereskedelemben találhatók, és áruk általában 10 000 és 30 000 forint között mozog. Fontos megjegyezni, hogy az árak változhatnak üzlettől függően.

Olvas