Csaptelep szerelés Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Csaptelep szerelés a Qjob-nál: Válassz 529 vízszerelő közül, árak 5400-10200 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján! Keresd fel a legjobb szakembereket Budapesten a csaptelep szereléséhez! Nem tudod, hogyan kezdj neki a keresésnek? Segítünk! Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a környékbeli szakembereink azonnal árajánlatot adnak, hogy mielőbb megoldják a problémát! Választhatod a legmegfelelőbb szakembert a profiljuk és a visszajelzések alapján, és további információkat is kérhetsz tőlük! Mindez díjmentesen! Az árak függnek a feladat bonyolultságától és az adott szakember tapasztalatától. Hasonló iparágak sikeres cselekvésre hívó felhívásai: Ne vesztegesd az időt, hívj most! vagy Tedd meg az első lépést a probléma megoldása felé, és keress minket!

79 vízvezeték-szerelő most online

László

László

erdekel.

Richárd

Richárd

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Budapesten!

Vízszerelés Budapest - Pest megye - Ingyenes Kiszállás - Non Stop Hibaelhárítás. Gyors Kiérkezés. Garanciával. SOS Hibaelhárítás. Hétvégén és Ünnepnap is.

 • Csaptelep szerelés

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nem nem. nem foglalkozik ezzel azzal.. ezt nem csinálja meg vagy azt...

Zsigmond
2 éve

Kamerás csővizsgálattal bontás nélkül találunk megoldást a problémára. Keressen minket! Dugulás vagy csőtörés esetén akár bontás nélkül megtaláljuk a problémát. Hívjon most!

 • Csaptelep szerelés

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Szeretnél egy klassz klímát? Akkor itt a legjobb helyen jársz.

Keressen A Seekweben. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Több forrás egyesítve. Az összes válasz. Egyszerű használat. Gyors és megbízható. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés.

 • Csaptelep szerelés

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ez egy f.s. senkinek nem ajánlom. Szakmai tudás 0. Határidők betartása smafu. Panaszkezelésnek értelme nincs. Tájékoztatás 0. E-mailre telefonra nem válaszolnak. A beígért munkát nem nem végzik el!! Majd módosítok a leíráson ha hajlandóak végre befejezni, de jelenleg 3 hete várok, és torkig vagyok. 1 csillagot se adnék, de akkor nem tudom megírni a véleményem. Botrány, egy ilyen cégnek nincs helye a piacon!!

Duguláselhárítás szakszerűen géppel, bontás nélkül, wc-tartály cseréje és javítása, mosdó. Gyorsan, tisztán, fix áron elhárítom a dugulást a lakásában, házában, irodájában! Dugulás.

 • Csaptelep szerelés

  6400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Pontosan érkezik a megbeszélt időpontban, profi és gyors munkát végez, és mindezt olcsó áron, kiszállási díj felszámolása nélkül. 5/5

Mihály
2 éve

Csőtörés, vízszivárgás bemérése és elhárítása gyorsan, kiszállási díj nélkül éjjel-nappal!

 • Csaptelep szerelés

  4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, profi. Sikerült a dugulást elhárítania tökéletesen. Minden a megbeszéltek szerint történt. Csak ajánlani tudjuk Zolit!

Antal
2 éve

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül. A legmodernebb technológiákkal dolgozunk.

 • Csaptelep szerelés

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A munkája eredménye (fagycsap) egy ingatag tákolmány. A (foghegyröl odavetett) használati utasitás közben még müködött, de a távozása után darabjaira hullott szét. Segitség helyett arrogánsan kioktatott, hogy a szétesést szakszerütlen használat okozta. A gyatra munkáért és a (használt!) alkatrészekért aránytalanul magas árat (80.000 Forint) kért. Gyanitom, .hogy a magával hozott munkást ist becsapta, mert nem akarta, hogy a jelenlétében beszéljünk az árról.

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj ajánlatokat a helyi Vízvezeték-szerelőtől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, csaptelep szerelés közben Budapesten

Csaptelep szerelés

Ha olcsó és egyben minőségű csaptelep szerelésre van szüksége Budapesten, akkor használja a Qjob szakemberkereső portálunkat. Az oldalon regisztrált vízszerelők kedvezően,  rövid időn belül leszerelik a régi csapokat, kijavítják vagy beszerelik új csaptepeket. A szakemberek profi szerszámokat és minőségi alkatrészeket használnak. 

Mi tartalmaz a szolgáltatás?  

A konyhai, fürdőszobai vagy WC-ben történő csaptelep szerelés az egyik legnépszerűbb vízvezetékszerelői szolgáltatás. A vízcsapok elengedhetetlen része a vízhálózat kényelmes használatához, viszont ha meghibásodnak, szivarognak, akkor azonnali javítást igényelnek. Egy tapasztalt vízszerelő gyorsan és megbízhatóan elvégzi annak a cseréjét, minőségi vízszerelést garantál versenyképes áron. A vízvezeték-szerelők a következő típusú csaptelepeket szerelik fel:

 • szenzoros  
 • zuhanykabinban  
 • beépített  
 • nyomógombos kapcsolókkal
 • és egyéb

Csaptelep szerelés árak

Mosdó csap szerelés

7.000 Ft/db

Mosogató csap beépítése

6.500 Ft/db

Kád csap beépítés

10.000 Ft/db

Zuhany csaptelep szerelés

11.000 Ft/db

Sarokcsap szerelés

5.000 Ft/db

Kombinált csap szerelés

8.000 Ft/db

Vízszerelői kiszállás

8.500 Ft

Vízszintes csaptelepek felszerelhetők a fém, műanyag, öntöttvas és polipropilén csövekre. Az új csap telepítés előtt szükséges a réginek az eltávolítása. Tapasztalt Budapesti vízvezeték-szerelők az alábbiak szerint végzik el az új csap szerelést:  

 • a régi vízcsap leszerelése, eltávolítása
 • a csatlakozócső szükséges méretre való beállítása, ehhez speciális szerszámokat használ 
 • a szifon öblítése, szükség esetén a ki- és bemenő csövek csatlakoztatása a fűtési rendszerhez  
 • excenterek beszerelése (körhagyó tárcsa) a szivárgás megelőzésének érdekében 
 • karos csapok összeszerelése, bekötése 

Szerelés után a vízvezetékszerelő teszteli az újonnan beszerelt csapot annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a csaptelep nem szivárog. A szakemberek mindenféle vízvezeték-szerelési munkát vállalnak. Minden egyéb mellett a flexibilis vezetékű zuhanykabin csapokat is beszerelik, szintén segítenek az ivóvíz szűrő beszerelésében és csatlakoztatásában. A csaptelep szerelésben tapasztalt szakemberek árai a következő pontoktól függnek: 

 • a megrendelés sürgőssége
 • a szerelés bonyolultsága  
 • a csaptelep típusa 
 • anyagköltségek   
 • kiegészítő vízvezeték-szerelő munkák szükségessége

A szakember a szolgáltatás végső árát a megrendelés egyeztetéskor adja meg. A magán szakemberek olcsóbban szerelik be a csaptelepeket, mint egy cég. A szakemberek Budapest minden kerületében dolgoznak, a vízszerelési szolgáltatásaikat a hét bármely napján meg lehet rendelni. 

Hogyan rendeljen szolgáltatást? 

Ha olcsó csaptelep szerelésre van szüksége, hozzon létre egy feladatot a Qjob.hu oldalon található űrlap kitöltésével. Adja meg saját címét, a kiszállás előnyös időpontját és a felszerelendő csap típusát. Azon szakemberek, akik készek olcsón telepíteni új csapot, jelentkezni fognak egy ajánlattal.

Böngésszen a vízvezeték-szerelők profiljai között, hogy megtudja, mennyibe kerül a csaptelepek beszerelése, és összehasonlítsa tapasztalataikat. Az ügyfélértékelések és a rangsorolási rendszer segítségével gyorsan megtalálhatja Budapest legmegbízhatóbb csaptelepszerelő szakembereit.

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: csaptelep fém vagy műanyag kivitelben?

A fém csaptelep hosszabb élettartammal rendelkezik és kevésbé hajlamos deformálódásra, ami a hosszú távú megbízhatóságot biztosítja. Az árak változóak lehetnek a márka és a minőség alapján, de általában a fém csaptelepek drágábbak a műanyag változatoknál. Azonban, ha hosszú távú értékben gondolkodunk, akkor a fém csaptelepek jelentős megtakarítást lehetnek a hosszú távon, mivel idővel a műanyag csaptelepek gyakran igényelnek javítást vagy cserét. A tartósság és a minőség szempontjából tehát a fém csaptelep a jobb választás.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos a csaptelepek minőségi anyagokból történő gyártása?

A csaptelepek minőségi anyagokból történő gyártása fontos, mert ez biztosítja a tartósságukat és megbízhatóságukat hosszú távon. Az alacsony minőségű anyagokból készült csaptelepek hamar elhasználódnak és meghibásodnak, ami pedig további költségekkel jár a cseréjükre vagy javításukra. Ráadásul a minőségi csaptelepek kényelmesebb használatot biztosítanak és hozzájárulnak a fürdőszoba vagy konyha esztétikus megjelenéséhez is. A Grohe Eurosmart csaptelep például kiváló minőségű alapanyagokból készül és átlagosan 30 000 forint körüli áron elérhető.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a csaptelep fogantyúja meglazul?

A fogantyú meglazulásának oka lehet a csaptelep kartusának meghibásodása. Ezt javítani vagy cserélni kell. Javasolt megvásárolni a Grohe Eurosmart Cosmopolitan csaptelep kartusát, amely ára körülbelül 8000 Ft. Ajánlott szakember segítségét kérni a beépítéshez.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen csaptelep típust ajánlasz a mosdókagylóhoz?

Az ideális csaptelep típus a mosdókagylóhoz attól függ, hogy milyen stílust és funkcionalitást keres. Például, ha modern stílust keresünk és fontos számunkra a víztakarékos megoldás, ajánlom a Grohe Eurosmart csaptelepet, mely ára körülbelül 25 000 forint. Ha viszont klasszikus stílusú mosdóval rendelkezünk és szeretnénk egy elegáns megoldást, ajánlom az Ideal Standard Ceraplan csaptelepet, ára körülbelül 35 000 forint. Mindkét csaptelep magas minőséget és kiváló funkcionalitást biztosít.

Olvas