Fagycsap szerelése Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Fagycsap szerelésére van szükséged? Válassz a 505 vízvezeték szerelő közül, akik árajánlatot adnak 8000-15000 Ft/db áron. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a fagycsap szereléséhez! A Qjob-on könnyedén megtalálod a megfelelő szakembert. Oszd meg velünk a feladatot és az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Mindezt DÍJMENTESEN! Az ár függ a feladat bonyolultságától és a szükséges időtől. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és gyorsan megoldjuk a fagycsap szerelést!

73 szakember, aki fagycsapokat szerel most online

József

József

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

9000 - 16800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik fagycsapokat szerelnek Budapesten!

30 Nap Garanciával, Professzionális Gépekkel, Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Kiemelkedő Szaktudás, Pontos Érkezés! Tiszta Munkavégzés! Gyors, Pontos Érkezés!

 • Fagycsap szerelése

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Endrődy a minősített minősíthetetlen vállalkozó. Vízműves hivatalos minősített vállalkozó. Telefon tárcsáz. Flegma ki ha én nem hölgy a vonal túl végén: Haló" címen beleszól, se egy "ezt és ezt hívtad" se bemutatkozás, semmi.

Lőrinc
3 éve

Kamerás csővizsgálattal bontás nélkül találunk megoldást a problémára. Keressen minket! Dugulás vagy csőtörés esetén akár bontás nélkül megtaláljuk a problémát. Hívjon most!

 • Fagycsap szerelése

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Szeretnél egy klassz klímát? Akkor itt a legjobb helyen jársz.

Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Kérjen tanácsot és szakszerű javítást szakembereinktől, akik egyúttal ajánlatot is adnak. Kültéri, beltéri munka. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is.

 • Fagycsap szerelése

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors volt a kiszállás, profi munkát végzett. Maga után rendet, tisztaságot hagyott. Csak ajánlani tudom!

Tibor
2 éve

Akár 1 órán belül. Bankkártyás fizetés is.Kutyabarát üzlet.Pozitív kedves kiszolgálás.

 • Fagycsap szerelése

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és pontos kiszállás. Lelkiismeretes munka.

Ferenc
2 éve

Non-Stop hívható - Hétvégén is - Garanciával-A 0621-es telefonszámon is elérhetőek vagyunk. Megfelelő lakásbiztosítással ingyenesen.

 • Fagycsap szerelése

  3600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Good guide to problems, and fast, professional service.

Kázmér
3 éve

Csőtörés, csőrepedés, szerelése és javítása. Vízszivárgás megszüntetése. 30 Év Tapasztalat. Minőségi anyagok, teljeskörű garancia. Tiszta munka, bontással és...

 • Fagycsap szerelése

  5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan,szakszerűen megoldották a problémát és nem utolsó sorban tisztaságot hagytak maguk után.CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK.KÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER A GYORS ÉS SZAKSZERŰ MEGOLDÁST!!!

Ágoston
3 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakembertől, aki fagycsapokat szerel?

Rendeld meg most a fagycsap szervizt, és garantáltan percek alatt megérkeznek az árajánlatok az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Teljesen INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints az alábbi linkre a rendeléshez!

Egy szakember, aki fagycsapokat szerel, fagycsap szerelése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy cserélhetem ki a fagycsap szelepzsámolyát?

A fagycsap szelepzsámolyájának cseréjéhez először le kell zárni a vízcsapot, majd ki kell csavarni a régi szelepzsámolyt. Az új szelepzsámoly beszerzéséhez javasolt az általánosan használt VILPE szelepzsámolyt választani, amely jelenleg körülbelül 5000 forintba kerül. Miután az új szelepzsámoly be van csavarva, újra lehet nyitni a vízcsapot. Fontos azonban megemlíteni, hogy a fagycsap csak akkor cserélhető ki, ha az megfelelően átváltva lett, vagyis kifelé van nyitva.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan távolíthatom el a fagycsapból a rozsdát?

Ahhoz, hogy eltávolítsa a rozsdát a fagycsapból, javasoljuk, hogy használjon rozsdát eltávolítót. Az árak változóak, de például a Rust-oleum rozsdát eltávolító spray ára körülbelül 1500 forint. Fontos, hogy az alkalmazás után alaposan öblítse le, és ne hagyjon a fagycsapban rozsdát eltávolító maradványokat. Ha problémája van a fagycsappal, javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik fagycsap típus ajánlott a kerti csappal?

A legjobb választás a Gardena Classic fagycsap, amely jobb víznyomást és tartósságot biztosít, és ára körülbelül 4000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik fagycsap típus ajánlott a kerti locsolóhoz?

A legjobb választás a Gardena Classic fagycsap, ami 3/4 colos csatlakozóval rendelkezik és ára kb. 3 000 forint. Ez megbízható és tartós fagycsap, ami könnyen telepíthető és használható.

Olvas