Teljes körű fagytalanító csap javítása Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Fagytalanító csap javítása? Válassz a 490 vízszerelő közül! Korrekt árak 8 000-15 000 Ft/db között. Találd meg a legjobb szakembert Budapesten! Keresel szakembert a Qjob-on, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Oszd meg velünk a feladatot, és a környéken elérhető szakembereink azonnal árajánlatot küldenek, hogy a lehető leghamarabb megoldják a problémát! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk visszajelzéseket, és további információkat kérhetsz, mielőtt döntenél. Mindez DÍJMENTESEN! Az árak az adott feladattól függnek, például a javítandó csap típusától és a munka nehézségétől. De ne aggódj, a szakembereink mindig korrekt árakat kínálnak. Tedd próbára most a Qjob-ot, és találd meg a legmegfelelőbb szakembert a fagytalanító csap javítására Budapesten!

77 csapjavító szakember most online

Péter

Péter

Sok tapasztalatom van

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

9000 - 16800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb csapjavító szakemberek Budapesten!

Gázkészülék csere egy nap alatt, karbantartás javítás 100% garancia mi mindenben segítünk. Budapesten és 50 km-es körzetben Gázszerelő azonnal kiszállási díj nincs ha...

 • Fagytalanító csap javítása

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatóak, gyorsak és profik. Kedvesek még a kutyával is.

woma és gépi csőgörényes duguláselhárítás mosogató wc kád zuhany lefolyó eresz csatorna

 • Fagytalanító csap javítása

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a gyors segítséget!

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna javítás. Szennyvízcsatorna építés. Kamerás csővizsgálat.

 • Fagytalanító csap javítása

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Tiszta, jò, munka jó áron .Csak ajánlani tudom.

Sámuel
3 éve

Keressen A Seekweben. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Több forrás egyesítve. Az összes válasz. Egyszerű használat. Gyors és megbízható. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés.

 • Fagytalanító csap javítása

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ez egy f.s. senkinek nem ajánlom. Szakmai tudás 0. Határidők betartása smafu. Panaszkezelésnek értelme nincs. Tájékoztatás 0. E-mailre telefonra nem válaszolnak. A beígért munkát nem nem végzik el!! Majd módosítok a leíráson ha hajlandóak végre befejezni, de jelenleg 3 hete várok, és torkig vagyok. 1 csillagot se adnék, de akkor nem tudom megírni a véleményem. Botrány, egy ilyen cégnek nincs helye a piacon!!

Vízvezeték Szerelő Most Legolcsóbban a Piacon! Vízvezeték Szerelés Garanciával. Budapest és környékén Akciókkal, Garanciával Vízvezeték szerelést vállal...

 • Fagytalanító csap javítása

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Az Úr időben érkezett, hozzáértően, felesleges kosz nélkül végezte a munkát. A hibát a lehető leggyorsabban elhárította. Reális áron dolgozik!

Alajos
2 éve

Professzionális Eszközökkel, 30 Nap Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Non-Stop, Professzionális Gépekkel, Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Tiszta Munkavégzés!

 • Fagytalanító csap javítása

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, segítőkész munkafelvétel, gyorsan, pontosan jöttek. Vízművekkel az adminisztrációt intézik. Az előzetes tájékoztatásból lemaradt a falon belül elhelyezett vízóra plusz 2 tömítés (?) alkatrész (?) ára. Majdnem nálunk "felejtették" a veszélyes hulladéknak minősülő régi vízórát, erre külön rá kellett kérdezni, hogy mi a terv vele. És ügyesen sikerült elsunnyogni, hogy a régi vízórára tökéletesen illeszkedő takaró profilt bizony egy kis ügyeskedéssel odamókolt műanyag hulladékdarabka tartja a helyén, rosszul. A vízóra végülis ki van cserélve, nem sokkal drágább mint amiről szó volt, a régit nem nekem kellett elvinni a hulladékudvarba, hanem valószínűleg szabálytalanul máshol landolt, és biztosan találok majd, kis utána járással az új órára remekül illeszkedő takaró profilt.

Dávid
3 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi csapjavító szakembertől?

Rendeljen most csapjavító szakembert és kapja meg percek alatt az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! Az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Kattintson most!

Egy csapjavító szakember, fagytalanító csap javítása közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy tartsam karban a fagytalanító csapot?

A fagytalanító csap karbantartása érdekében havonta legalább egyszer nyissa ki és zárja be teljesen a csapot, hogy megakadályozza a belepeső levegő és víz befagyását. Ha a csap sérült vagy nem működik megfelelően, akkor a javítás vagy csere költsége változó lehet attól függően, hogy milyen típusú a csap és milyen szintű a hiba, de általában 10 000 és 50 000 forint közötti összegre lehet számítani. Ajánlott szakemberre bízni a javítást vagy csere munkát.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem működik a fagytalanító csap szigetelése?

Lehetséges, hogy a fagytalanító csap szigetelése nem megfelelő minőségű vagy elhasználódott. Ajánlott ellenőrizni a szigetelő anyag állapotát és kicserélni, ha szükséges. A megfelelő szigetelő anyag kiválasztása és beépítése nagyban befolyásolja a fagytalanító csap hatékonyságát és megbízhatóságát. Árban a szigetelő anyagok ára általában 500-1000 Forint között mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megakadályozni a fagytalanító csap vízkövesedését?

A fagytalanító csapok vízkövesedésének elkerüléséhez javasolt használni a Grohe Red Mono fagytalanító csapot, amelynek beépített tisztító funkciója rendszeresen eltávolítja a káros anyagokat. Az árak változóak, de átlagosan 60 000 forintba kerül. Továbbá fontos a rendszeres tisztítás és karbantartás is a probléma megelőzése érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor kell foglalkozni a fagytalanító csappal?

A fagytalanító csappal a legjobb időpont a telepítés előtt vagy az előszezonban van, amikor a hőmérséklet még nem esett 0 fok alá. A fagytalanító csapok általában 2000-5000 forint között vannak a minőségtől és a márkától függően. Amennyiben azonban nagyobb összegű, 100 000 forint feletti szivattyúval dolgozunk, akkor érdemes rögtön a telepítéskor beépíteni a fagytalanító csapot is. A fagytalanító csap segít megvédeni a csöveket a fagy okozta károktól és segít a megbízható működésben a téli időszakban.

Olvas