Mosdó csaptelep cseréje Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó csaptelep cseréje? Ne keresgélj tovább! Válassz a 543 vízszerelőnk közül, és élvezd a korrekt árakat - 6400-12000 Ft/db. Budapesten csak a legjobbak dolgoznak velünk! Nem tudod, hogyan kezdj neki a keresésnek? Nincs probléma! Az Qjob-on keresztül egyszerűen megoszthatod a feladatot, és mi azonnal felkeressük a legmegfelelőbb szakembereinket. Ajánlataikkal minden kétségedet eloszlatják, és garantáltan a legjobb ár-érték arányt kínálják. A szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információit is megtekintheted, hogy biztos lehess a választásodban. És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket, és élvezd a magas színvonalú szolgáltatásunkat!

80 szakember, aki elvégzi a mosdó csaptelep cseréjét most online

András

András

Ingyenes kiszallas.

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Péter

Péter

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

7200 - 13500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a mosdó csaptelep cseréjét Budapesten!

Vízszerelés Budapest - Pest megye - Ingyenes Kiszállás - Non Stop Hibaelhárítás. Gyors Kiérkezés. Garanciával. SOS Hibaelhárítás. Hétvégén és Ünnepnap is.

 • Mosdó csaptelep cseréje

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nem nem. nem foglalkozik ezzel azzal.. ezt nem csinálja meg vagy azt...

Zsigmond
2 éve

Kamerás csővizsgálattal bontás nélkül találunk megoldást a problémára. Keressen minket! Dugulás vagy csőtörés esetén akár bontás nélkül megtaláljuk a problémát. Hívjon most!

 • Mosdó csaptelep cseréje

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Szeretnél egy klassz klímát? Akkor itt a legjobb helyen jársz.

Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Kérjen tanácsot és szakszerű javítást szakembereinktől, akik egyúttal ajánlatot is adnak. Kültéri, beltéri munka. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is.

 • Mosdó csaptelep cseréje

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors volt a kiszállás, profi munkát végzett. Maga után rendet, tisztaságot hagyott. Csak ajánlani tudom!

Tibor
2 éve

Vízszerelés 12.000 Ft-tól, duguláselhárítás, csőtörés 15.000 Ft-tól gyorsan, hétvégén is. Duguláselhárítás, csőtörés 15.000 Ft, vízszerelési munkák 12.000 Ft-tól, 2 órán belül. Kiszállási díj nélkül. Non-stop vízszerelés. Kiszállás 2 órán belül. Tekintse meg árainkat.

 • Mosdó csaptelep cseréje

  6300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jó áron dolgozik és alapos munkát végez. Előre mondja az árat és korrekt áron dolgozik. Életemben először éreztem, hogy nem vert át a dugulás-elhárító.

Dávid
2 éve

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül. A legmodernebb technológiákkal dolgozunk. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Csatornatisztítás, Kútkamerázás.

 • Mosdó csaptelep cseréje

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nem vállalt felelősséget az elrontott szerelesert

Andor
2 éve

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül. A legmodernebb technológiákkal dolgozunk.

 • Mosdó csaptelep cseréje

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A munkája eredménye (fagycsap) egy ingatag tákolmány. A (foghegyröl odavetett) használati utasitás közben még müködött, de a távozása után darabjaira hullott szét. Segitség helyett arrogánsan kioktatott, hogy a szétesést szakszerütlen használat okozta. A gyatra munkáért és a (használt!) alkatrészekért aránytalanul magas árat (80.000 Forint) kért. Gyanitom, .hogy a magával hozott munkást ist becsapta, mert nem akarta, hogy a jelenlétében beszéljünk az árról.

Ferenc
3 éve

Hogyan kaphat árajánlatokat a helyi szakembertől, aki elvégzi a mosdócsaptelep cseréjét?

Rendeljen szakembert most a mosdó csaptelep cseréjére, és percek alatt kapjon helyi, ellenőrzött szakemberek árajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentes - kattintson most!

Egy szakember, aki elvégzi a mosdó csaptelep cseréjét, mosdó csaptelep cseréje közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor kell hívnom egy szakembert a mosdó csaptelep telepítéséhez?

Ha nem rendelkezel megfelelő tapasztalattal és szerszámokkal a mosdó csaptelep telepítéséhez, akkor ajánlott szakember segítségét kérni. A költségek változóak lehetnek a szakember tapasztalatától és a helyzet bonyolultságától függően. A legjobb megoldás az, ha előre kéred egy hozzáértő szakember véleményét és árajánlatát, majd ez alapján döntesz a további teendőkről.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért ingadozik a mosdó csaptelep víznyomása?

Az ingadozó víznyomás a mosdó csaptelepen általában a vízvezetékrendszerben vagy a csaptelepen lévő lerakódásokra vezethető vissza. Ajánlott tisztítani a csaptelepet vagy hívni egy szakembert, aki ellenőrzi a vízvezeték-rendszert és szükség esetén tisztítószert alkalmaz. Általában a csaptelep cseréje is szükséges lehet, ami általában 5000 és 20 000 forint közötti költséggel járhat.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért gyűlik össze vízkő a mosdó csaptelepen?

A mosdó csaptelepen vízkő a víz keménysége miatt képződik, amely eltávolítása a legjobb módszere a savas tisztítók használata. Ajánlott termékek közé tartozik az X-Plus Vízkőoldó Spray, amely 1790 forintba kerül és hatékonyan eltávolítja a vízkövet a csaptelepen.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyibe kerül a mosdó csaptelep tömítésének javítása?

A mosdó csaptelep tömítésének javítása általában körülbelül 10-20 ezer forintba kerül, az ár azonban változhat az adott szakember, város vagy javítandó csaptelep típusa szerint. Ajánlott időnként karbantartani a csaptelepet és ellenőrizni a tömítéseket, hogy a javításokra szükség ne legyen olyan gyakran.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Budapesten