Minőségi fürdőszobai csaptelep szerelése Budapesten. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Fürdőszobai csaptelep szerelési szolgáltatásunkkal most könnyedén megoldhatod a problémádat! Válassz a 486 vízszerelő szakemberünk közül, akik garantáltan korrekt áron, 5200-9800 Ft/db ársávban dolgoznak. Budapesten a legjobb szakembereink állnak rendelkezésedre, hogy gyorsan és hatékonyan elvégezzék a munkát. Nálunk a szakértelem és a minőség garantált! Ha nem tudod, hogyan kezdj neki a keresésnek, ne aggódj! Csak oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felkeressük a legmegfelelőbb szakembereket árajánlatukkal. Ráadásul mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz tőlünk. Ne habozz, használd ki az ajánlatunkat most! A szolgáltatásunk teljesen DÍJMENTES, és az árak a munka összetettségétől függően változnak. De ne aggódj, mi mindig korrekt áron dolgozunk, és a minőségre is garanciát vállalunk! Válaszd a Qjob-ot, és bízd ránk a fürdőszobai csaptelep szerelést!

74 szakember, aki végzi a fürdőszobai csaptelep szerelését, vízvezeték-szerelő most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

András

András

A környeken vagyok.

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőszobai csaptelep szerelését, vízvezeték-szerelők Budapesten!

Profi szakemberek. Precízen olcsón gyorsan tisztán. A munkánkra garanciát vállalunk. Éjjel nappal. Non Stop korekkt árakkal.

 • Fürdőszobai csaptelep szerelése

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Az első e-mailre még válaszol egy szabvány szöveggel, amire válaszul kértem időpontot. Erre már nem válaszol többszöri újraküldés után sem. A megadott telefonszámokat nem veszi fel senki, visszahívás nincs.

Izidor
3 éve

A hét mindennapján, hétvégén és ünnepnapokon is. Éjjel-nappal. S.O.S. azonnali kiszállás.

 • Fürdőszobai csaptelep szerelése

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Rugalmas nagyon megbizható és teljesen profi a szakmájában.

Jakab
2 éve

Víz-Gáz-Fűtés Duguláselhárítás Kenéz Dániel. Víz-Gáz-Fűtés Duguláselhárítás Kenéz Dániel Kazincbarcika környéke.

 • Fürdőszobai csaptelep szerelése

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Csak dícsérni tudom, gyors, pontos, tisztán dolgozik, megfizethető áron. Csak Őt hívom ha ilyen probléma adódik. Maximálisan meg voltam elégedve a munkájával.

Tamás
3 éve

Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is, Non-Stop, korrekt áron, minőség garancia. 30 éves szakmai tapasztalat a duguláselhárítás területén, keressen minket bátran.

 • Fürdőszobai csaptelep szerelése

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos és megbízható szakember, szakszerű és tiszta munka! Nagyon köszönöm még egyszer a segítséget!

Eligius
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna építés.

 • Fürdőszobai csaptelep szerelése

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, precíz! Én csak ajánlani tudom mindenkinek.

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnepnapokon is. S.O.S. azonnali kiszállás. Gyors segítség! Garanciális munkavégzés. S.O.S Azonnali Kiszállás. 0-24 Ügyelet. Szolgáltatások: Vízszerelés, Csőtörés elhárítás, Fűtésszerelés.

 • Fürdőszobai csaptelep szerelése

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nem jól szerelte össze a gáztűzhelyet a Józsi kollègája , egy idősebb úr ! Utána újra hívtuk , de azóta csak a hitegetèst kapjuk , nem beszèlve arról hogy kiabált a nővèremel a telefonba , ès azt mondta hogy neki erre nincs ideje . A pènzt el vette azóta nem jönnek helyre állítani a hibát , sem fogadni a hívásunkat ! Èn nem ajánlom senkinek , legalább is aki teheti keresem más szerelőt !

Imre
3 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakembertől, aki végzi a fürdőszobai csaptelep szerelését és vízvezeték-szerelést?

Rendelj tapasztalt szakembert fürdőszobai csaptelep szerelésére és vízvezeték-szerelésre! Percek alatt kapni fogsz helyi, megbízható szakemberek árajánlatait, INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a fürdőszobai csaptelep szerelését, vízvezeték-szerelő, fürdőszobai csaptelep szerelése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy lehet megszüntetni a csaptelepen jelentkező vízkifolyást a kádból?

Ahhoz, hogy megszüntessük a kádból jelentkező vízkifolyást, javasoljuk, hogy ellenőrizzék és cseréljék ki a csaptelep tömítéseit. A Grohe szilikon csaptelep tömítés ára kb. 4000 forint, míg a Hansgrohe szettet 6500 forintért lehet beszerezni. Amennyiben a csaptelep tömítése cseréje után sem szűnik meg a kifolyás, ajánljuk, hogy hívjanak szakembert.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú fürdőszobai csaptelepet válasszak a zuhanyzóhoz?

Az ideális fürdőszobai csaptelep a zuhanyzóhoz a Grohe vagy a Hansgrohe márkájú termékek közül választhatók ki. A legjobb választás a Grohe Eurosmart Cosmopolitan kézizuhanyos csaptelep, amely kb. 40 000 forintba kerül és kiváló minőségű. A Hansgrohe Logis 190 csaptelep szintén jó választás lehet, ára kb. 35 000 forint. Mindkét termék tartós és könnyen használható.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol található a csaptelep szűrője a fürdőszobában?

A csaptelep szűrője a fürdőszobában általában azért található a csaptelep végén, hogy a víznek a csaptelepen átengedett részének tisztán maradjon a szennyeződésektől. Ha azt keresed, hol pontosan található a szűrő a fürdőszobádban, akkor javaslom, hogy ellenőrizd a csaptelep gyártójának weboldalát, hogy láthatod, hol helyezkedik el a konkrét termék csaptelepei. Általánosságban azonban, a legtöbb fürdőszobában a szűrő a csaptesten belül található, és könnyen eltávolítható vagy pótolható, ha szükséges. Árak változhatnak, de általában egy csaptelep szűrője reális áron megvásárolható, és érdemes rendszeresen tisztítani, hogy a csaptelep hosszabb élettartamú legyen.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a vízvezeték-csatlakozás a fürdőszobai csaptelepen?

A vízvezeték-csatlakozás a fürdőszobai csaptelepen általában a csaptest alatt található. Ha azonban pontosabb információra van szüksége, javasolt az adott csaptelep termékleírásának és szerelési útmutatójának a megtekintése. Általában a jó minőségű fürdőszobai csaptelepek ára 10 000 Ft-tól indul.

Olvas