Csaptelep beszerelése Budapesten gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Csaptelep beszerelése: Bérelj fel a legjobb szakembereket Budapesten az 547 elérhető vízvezeték szerelő közül! Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz 5600-10500 Ft/db áron. A Qjob segítségével könnyedén megtalálhatod a megfelelő szakembert, aki azonnal felkeresi árajánlatával. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Az egész folyamat díjmentes! Ne habozz, bízd ránk a csaptelep beszerelését és élvezd a tökéletes eredményt! Az árak a feladat bonyolultságától függenek.

80 szakember, aki telepíti a csaptelepet most online

Sándor

Sándor

erdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Tivadar

Tivadar

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

6200 - 11700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik telepítik a csaptelepet Budapesten!

Debrecen vízvezeték szerelés. Gyors segítség! Hívjon bizalommal! Debrecen és környékén.

 • Csaptelep beszerelése

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, tiszta, hatékony.

Péter
3 éve

Profi szakmai csapatunk áll az Ön rendelkezésére, legyen szó bármiről. Keressen bizalommal

 • Csaptelep beszerelése

  6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon korrektül, az egész lakásban átvizsgálta a mester a lefolyókat, alaposan kitisztította. Kérdésünkre tanácsal látott el. Örülök, hogy igénybe vettem a szolgaltatastjobb, mint új korában a lefolyó🙂

Csaba
3 éve

Kamerás csővizsgálattal behatároljuk, majd szakszerűen orvosoljuk a hibát. Hívjon most! Tapasztalt, precíz szakembereink az összes lehetséges vízszerelési problémát ismerik. Professzionális eszközök. Kedvező árak. Akár aznapi kiszállás. Gyors segítség.

 • Csaptelep beszerelése

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Az I. kerületben 30 perc alatt ott voltak A WC. volt teljesen eldugulva. Sajnos bele pottyant az illatosító, de tovább ment a fővezetékbe és totális dugulást okozott. A telefonos egyeztetés után, pontosan megérkeztek a duguláselhárító szakemberek. Ami már az elején tetszett, hogy minőségi szerszámokkal és gépekkel dolgoztak. A csészét szakszerűen felvették, majd a csőgörénnyel kb. 3 méternél megtalálták a lefolyóba rekedt WC. illatosítót. A szakszerű csésze visszaszerelés után tökéletesen lehetett használni újra a WC.-t.

Gyula
2 éve

Vízszerelés Ingyenes kiszálással: fürdőszoba, konyha, kertcsap, csaptelep, WC, mosdó, kád.

 • Csaptelep beszerelése

  6400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt volt és nagyon pontosan érkezett. Nem beszélt mellé, javasolta, hogy kerüljem el a dugulást. Több ilyen szakembert.

Pál
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna építés. Kamerás csővizsgálat.

 • Csaptelep beszerelése

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon korrekt!

Kelemen
3 éve

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás 24 órás ügyeletben. Duguláselhárítás akár 1 órán belül.

 • Csaptelep beszerelése

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Mert nagyon gyorsan szakszerüen oldották meg...rettenetesen nagy dugulás volt...több órán át küzdöttek kitartóan és rengeteg próbálkozzással fifikával munkával hogy elhárítsák a problémát../.a wc csészét és minden egyebet sérülésmentesen szedtek fel /hogy ne kelljen bontani betont tőrni a kertben ásni..stb. és több napi munkátol sok költségtől kíméltekek meg...és a munka nehézségéhez és időigényességéhez viszonyítva nagyon korrekt sőt kimondottan olcsó árat számítottak fel. Köszönöm hogy ilyen szakszerüen gyorsan és hatékonyan végezték a munkájukat. Jó lenne ha csak ilyen lelkiismeretes szakember dolgozna

Balázs
3 éve

Hogyan kaphatunk árajánlatokat a helyi szakembertől, aki telepíti a csaptelepet?

Rendeljen most szakembert a csaptelep telepítéséhez és percek alatt kapjon ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! Az egész INGYEN van, és kötelezettségmentes! Kattintson ide!

Egy szakember, aki telepíti a csaptelepet, csaptelep beszerelése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy lehet megszüntetni a csaptelep csöpögését?

A csaptelep csöpögése általában a tömítés elhasználódását vagy sérülését jelzi. A probléma megoldása érdekében javasoljuk, hogy cseréljék ki a csaptelep tömítését. A legtöbb általános csaptelep tömítést 1000-2000 forint között lehet beszerezni az építőanyag boltokban vagy szaniterek szaküzleteiben. Ajánlott a megfelelő szerszámok használata és egy tapasztalt szakember segítségének igénybevétele.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor kell cserélni a csaptelepet?

Általában a csaptelepek élettartama 5-10 év között van, azonban ez függ az használati gyakoriságtól és minőségtől is. Amennyiben a csaptelepek repedtek, töröttek vagy nem tömít megfelelően, akkor érdemes cserélni a csaptelepet. Árak tekintetében, egy átlagos csaptelep ára 6 000-20 000 forint között változik attól függően, hogy fürdőszobai vagy konyhai csaptelepet és milyen minőségűt választunk.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a csaptelepen nincs hideg víz?

Ha a csaptelepen nincs hideg víz, akkor valószínűleg eltömődött a szűrő a csapban vagy a csaptelepben. Először is javasolt kicserélni a szűrőt a csaptestben, ami általában olcsó és könnyen elérhető. Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor javaslom, hogy hívjon egy szakembert, aki megnézi és szükség esetén kicseréli a csaptelepet. Általában egy ilyen szolgáltatás ára 10 000-20 000 forint között van, attól függően, hogy hol van az Ön lakhelye. Ne próbálja meg maga megjavítani a csapot, mert ez könnyen sérülést okozhat a csapban, ami pedig további költségekhez vezethet.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért csöpög a csaptelep?

A csaptelep csöpögése általában a tömítés kopásából vagy sérüléséből adódik, ami miatt a víz nem tud megállni a csapban. Ajánlott a tömítőgyűrű vagy a teljes csaptelep cseréje, amely árak általában 1000 és 25 000 forint között mozognak a tapasztalatom szerint. Használjon szerszámokat és ellenőrizze, hogy a víz áramlása be van-e kapcsolva a beállítókulcs használata előtt. Ha további problémák merülnek fel, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot szakemberrel.

Olvas