Csap bekötés Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Csap bekötés: Válassz 504 vízszerelő közül, 5600-10500 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a csap bekötésre! Keresed a tökéletes szakembert a csap bekötésre? A Qjob-on megtalálod! Csak oszd meg velünk a feladatot és mi azonnal elküldjük a legjobb szakemberek árajánlatait, hogy Te dönthess! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat kérhetsz, hogy biztosan a legmegfelelőbb döntést hozd! Az árak 5600-10500 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú csapot szeretnél bekötni. Próbáld ki most, és élvezd a DÍJMENTES szolgáltatásunkat!

78 szakember most online

Norbert

Norbert

A környeken vagyok.

András

András

Ingyenes kiszallas.

Tibor

Tibor

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

6200 - 11700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Budapesten!

Csőtörés, vízszivárgás bemérése és elhárítása gyorsan, kiszállási díj nélkül éjjel-nappal! Lefolyó- és csatornatisztítás, fertőtlenítés, duguláselhárítás, Womás csatornamosatás 0-24. Tapasztalt szakemberek. Ingyenes visszahívás. Nincs kiszállási díj. 0-24 elérhetők vagyunk.

 • Csap bekötés

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon lelkiismeretes ,pontos ,segitőkész !!csak ajánlani tudom mindenkinek !! Köszönöm a munkáját !

Zsolt
3 éve

Professzionális Gépekkel, Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Kiemelkedő Szakértelem, Pontos Érkezés! 30 Év Az Ön Szolgálatában. Kiemelkedő Szaktudás!

 • Csap bekötés

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A szerelő segítőkész volt, viszont az ügyfélszolgálat nem tájékoztatott kellőképpen a felmerülő adminisztrációs költségekről. Az eredeti ajánlat és a véglegesen kifizetett összeg között (a kifelejtett adminisztrációs díjjal együtt) közel 20.000.- Ft a különbség.

Emil
2 éve

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. 30 év tapasztalat. Korrekt ár. Hívjon bizalommal. Szivárgás megszüntetés. Csap és szaniter csere. Szolgáltatások: Vízszerelés, Fűtésszerelés, Duguláselhárítás.

 • Csap bekötés

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Sajnálom,hogy nem fejezték be rendesen a munkájukat, olyan nagy ígéretekkel indítottak,összecsapták a munkájukat , elrontották azt is ami jó volt, nincs áram a fürdőszobánkban!

Árpád
3 éve

Csőtörés, vízszerelés, vízvezeték szerelés éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnap is. Duguláselhárítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnap is.Földmunkával is!

 • Csap bekötés

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Mobiltelefonos megkeresésemre gyorsan reagált, a megbeszélt időpontban érkezett, alapos és tiszta munkát végzett. Próbált segíteni egy kivitelezési hibában is. Csak ajánlani tudom. Számlát és garanciát is kaptam. Köszönet érte!

Márton
3 éve

Praktikák · Duguláselhárítás · Kamerás csatornavizsgálat · Bemutatkozás

 • Csap bekötés

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, de nem nagyon tudtak segiteni. Mindezt 45.000 ft-ert

Kázmér
2 éve

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnepnapokon is. S.O.S. azonnali kiszállás. Gyors segítség! Garanciális munkavégzés. S.O.S Azonnali Kiszállás. 0-24 Ügyelet. Szolgáltatások: Vízszerelés, Csőtörés elhárítás, Fűtésszerelés.

 • Csap bekötés

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nem jól szerelte össze a gáztűzhelyet a Józsi kollègája , egy idősebb úr ! Utána újra hívtuk , de azóta csak a hitegetèst kapjuk , nem beszèlve arról hogy kiabált a nővèremel a telefonba , ès azt mondta hogy neki erre nincs ideje . A pènzt el vette azóta nem jönnek helyre állítani a hibát , sem fogadni a hívásunkat ! Èn nem ajánlom senkinek , legalább is aki teheti keresem más szerelőt !

Imre
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakembertől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, csap bekötés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy kell bekötni a csapot a bidéhez?

A bidéhez való csapot a fürdőszoba és a bidé típusa határozza meg. Általában a csaptelepek szabványmérete 1/2 inch, és az árak változóak lehetnek, például a Grohe Eurosmart Cosmopolitan csapot ára átlagosan 18 000 forint körüli. A csapot a megfelelő méretű csővel vagy csővel kapcsoljuk össze, és a tömítések helyes beillesztése után a csapot rögzítsük a bidéhez. Ahhoz, hogy megakadályozzuk a víz szivárgását, gondosan ellenőrizzük a tömítések helyes beillesztését és a csavarok megfelelő szorítását. Kiindulva ebből a faktorokból, a bidéhez csapot bekötni egyszerű folyamat, amelyet akár ön is megtehet otthon.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem jut víz a csapba a bekötés után?

Valószínűleg a vezetékrendszerben található okok miatt nem érkezik víz a csapba. Először ellenőrizd, hogy az épületnek van-e fővízvezetéke és megfelelően van-e rácsatlakoztatva. Ha igen, ellenőrizd a vízszivattyúkat és a víznyomásszabályozókat, valamint a vízszűrőket és a víztárolókat. Ha még mindig nem találsz okot, érdemes szakértőt hívni. Egy átlagos vízvezeték-szerelői szolgáltatás minimum 10 000 forintba kerül Magyarországon.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyi időt vesz igénybe a csap bekötésének folyamata?

A csap bekötése általában 30-60 percet vesz igénybe, attól függően, hogy milyen típusú csapról van szó és milyen elérhető a vízvezeték-hálózat. Az árak változóak, általában 3000 és 8000 forint között mozognak, azonban ezek is függenek a csap típusától és az elérhető vezetékektől. Mindenképpen javasoljuk szakember bevonását a csap bekötésének folyamatában.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért változik a csap vízhőmérséklete a bekötés után?

A csap vízhőmérséklete a bekötés után azért változhat, mert a hideg és meleg víz keveredik, ami befolyásolja a hőmérsékletet. Ezenkívül a mosogató csaptelep ára és minősége is hatással lehet a vízhőmérsékletre. Jobb minőségű csaptelepek általában jobban szigeteltek, és kevésbé engedik át a hideg vizet, ami stabilabb vízhőmérsékletet eredményez. Az átfolyós vízmelegítők is befolyásolják a csap vízhőmérsékletét, de ennek részletes magyarázatához további információkra van szükség a konkrét esetben.

Olvas