Sarokszelep szétszedése Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Sarokszelep szétszedése? Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak 2400-4500 Ft/db között. Fedezd fel Budapesten elérhető szakembereinket most! Nem találsz megfelelő szakembert a sarokszelep szétszedéséhez? Ne aggódj, mi itt vagyunk, hogy segítsünk! A Qjob-on keresztül könnyedén megoszthatod a feladatot, és mi azonnal felkeressük a legjobb szakembereket árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a profiljukat, visszajelzéseket olvashatsz róluk, és további információkat is kérhetsz tőlük. Az egész DÍJMENTESEN! Az árak 2400-4500 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú sarokszelepet kell szétszedni. De ne aggódj, a korrekt árakat garantáljuk minden esetben. Ne habozz, válassz minket a legjobb szakemberekért és a legjobb árakért!

78 vízvezeték-szerelő most online

Jenő

Jenő

Ma is elvallalom.

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

János

János

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

2700 - 5100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Budapesten!

Profi szakmai csapatunk áll az Ön rendelkezésére, legyen szó bármiről. Keressen bizalommal

 • Sarokszelep szétszedése

  6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon korrektül, az egész lakásban átvizsgálta a mester a lefolyókat, alaposan kitisztította. Kérdésünkre tanácsal látott el. Örülök, hogy igénybe vettem a szolgaltatastjobb, mint új korában a lefolyó🙂

Csaba
3 éve

Víz-Gáz-Fűtés szerelést vállalok Garanciával. Számlámat a biztosítók elfogadják. Gyors helyreállítást, komplett kiépítést is rám bízhatja. Több mint 30 éves tapasztalat. Pénztárca barát. Gyors akár SOS kiszállás. 35 éves rutin. Megbízható szakember.

 • Sarokszelep szétszedése

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Tiszta, korrekt munka, a megbeszélt időben, előre közölt ár szerint

György
2 éve

Csőtörés, csőrepedés, szerelése és javítása. Vízszivárgás megszüntetése. 30 Év Tapasztalat. Minőségi anyagok, teljeskörű garancia. Tiszta munka, bontással és...

 • Sarokszelep szétszedése

  5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan,szakszerűen megoldották a problémát és nem utolsó sorban tisztaságot hagytak maguk után.CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK.KÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER A GYORS ÉS SZAKSZERŰ MEGOLDÁST!!!

Ágoston
2 éve

woma és gépi csőgörényes duguláselhárítás mosogató wc kád zuhany lefolyó eresz csatorna. Ha eldugult hívjon 1 óra és ott vagyunk. 0-24 gyors kiszállás. dugukáselhárítás. Budapest. Szolgáltatások: Budapest, WOMA, duguláselhárítás.

 • Sarokszelep szétszedése

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, korrekt, szakszerű

Balázs
2 éve

Duguláselhárítás Árak – Nem hisz majd a szemének a top 10 találat láttán!

 • Sarokszelep szétszedése

  3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Megbeszélt időre jött, gyorsan dolgozott, a munka végeztével mindent helyreállított. Jó szívvel ajánlom őket.

Elek
2 éve

Számlánkat a biztosító elfogadja, korrekt árak, gyors munkavégzés. Bontás nélkül dolgozunk. Gyors, tiszta munkavégzés. Hétvégén, éjjel-nappal. 18 év tapasztalat. Áfa nélküliek vagyunk. Pluszköltség nélkül.

 • Sarokszelep szétszedése

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Harcsa úr múlt hét kedden jött családi házunkban a csatorna dugulását elhárítani. Ami másfél napig sikerült is, utána ugyanúgy dugulás volt. Felhívtam, hogy jöjjön ki, de közölte, hogy nem jön, biztos más a hiba. Hozzátenném, hogy úgy hirdeti magát, hogy garanciát vállal és kamerás hibakeresés is van. Na ebből egyik sem igaz. Másik szakembert kellett hívni megint 30 ezer Ft. Ők a dugulást elhárították, írásos garanciát is vállaltak. Nem volt semmi különös gond a csatornában, egyszerűen Harcsa úr nem végezte el rendesen a munkát. Így került 60 ezerbe. Telefonos megkeresésre nem reagál, illetve rám tette a telefont. Ő az akit senkinek nem ajánlok, ilyennel még soha nem találkoztam, hogy a saját munkájáért nem vállalja a felelősséget.

Flórián
2 éve

Hogyan kapj ajánlatokat a helyi Vízvezeték-szerelőtől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, sarokszelep szétszedése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik sarokszelep típus ajánlott takarékos vízhasználathoz?

A takarékos vízhasználat érdekében ajánlott a Grohe EcoJoy sarokszelep típusát választani. A Grohe EcoJoy sarokszelep ára általában 10 000 és 20 000 forint között mozog a boltokban. Ne feledje, hogy a telepítéshez szakember segítségét kell igénybe venni.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor javasolt cserélni a sarokszelep szelepét?

Általában azt javasoljuk, hogy a sarokszelep szelepét akkor cseréljük, ha tapasztalható a szelepfunkció hiánya vagy a szelep jelentősen megkopott, megsérült. Az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú és méretű szelepre van szükség, általában azonban 10 000 és 50 000 forint között mozognak. Mindig érdemes megbízható szelep szakemberhez fordulni az értékeléshez és a megfelelő javaslatokhoz.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért változik a sarokszelep víznyomása használat közben?

A sarokszelep víznyomásának változása használat közben leggyakrabban a szelepbetét kopásának köszönhető. A cseréjére általában évente egyszer van szükség, ami átlagosan 5000-8000 forintba kerül. Azonban előfordulhat, hogy a szelep teljesen elromlik, és akkor cserélni kell az egész szelepet, ami már 10-15 ezer forintba is kerülhet. Mindenképpen érdemes időben megoldani a problémát, mert a csöpögő szelep jelentősen emelheti a vízszámlát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor szükséges szétszedni a sarokszelepet?

A sarokszelep szétszedése akkor szükséges, ha a fűtőrendszerben problémák jelentkeznek, például a radiátorok csak részlegesen melegítenek, a fűtőtestek zajt adnak vagy a nyomásmérő mutatói rendellenes értékeket mutatnak. A sarokszelepek ára általában 2000-3000 forint körül van. Amennyiben nem rendelkezik megfelelő tapasztalattal vagy szakértői ismeretekkel, javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez a probléma diagnosztizálása és javítása érdekében.

Olvas