Csöpögő csap javítása Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Csöpögő csap javítása? Ne aggódj, mi segítünk! Válaszd ki az ideális szakembert a 510 vízvezeték szerelő közül, akik 5400-10200 Ft/db áron dolgoznak. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a csöpögő csap javításához! Az első lépés az, hogy keresd fel a Qjob-ot, és ossz meg velünk minden részletet. A szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot. Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Az egész folyamat DÍJMENTES, így semmilyen kockázatot nem vállalsz. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és élvezd a csöpögő csapmentes életet! Az árak a munka típusától és a szakember tapasztalatától függnek.

74 szakember, aki végzi a csöpögő csap javítását most online

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Dániel

Dániel

Ingyenes kiszallas.

Dávid

Dávid

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csöpögő csapok javítását Budapesten!

Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Precíz munkavégzés alkoholmentesen! Teljeskörű vízszerelés szakszerűen, több vétizednyi szakmai tapasztalattal.

 • Csöpögő csap javítása

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Vasárnap, sürgős hiba miatt jött ki. Korrekt, fix áron. Igaz nem volt olcsó, de vasárnap délben szakembert elérni, így megérte.

Márton
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna javítás. Kamerás csővizsgálat. Szennyvízcsatorna építés.

 • Csöpögő csap javítása

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Dkeszi

Károly
2 éve

Professzionális Eszközökkel, Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Kiemelkedő Szakértelem, Pontos Érkezés! 30 Év Az Ön Szolgálatában. Kiemelkedő Szaktudás! Az Év Minden Napján! Gyors, Pontos Érkezés! Precíz, Gondos Szerelés! Tiszta Munkavégzés!

 • Csöpögő csap javítása

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Napközbeni csúszás miatt pici késéssel, de (eddig) minden másban korrekten.

Elemér
2 éve

Beltéri, kültéri csőtörés esetén hívjon minket bizalommal 1 óra alatt elhárítjuk

 • Csöpögő csap javítása

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Senki ne hívja őket! Kijöttek egy vagyonért, rosszul csinálták meg a munkát, utána meg amikor hívtam őket, hogy jöjjenek vissza megcsinálni, letiltották a számomat!

Dániel
2 éve

Vízvezeték Szerelő Most Legolcsóbban a Piacon! Vízvezeték Szerelés Garanciával. Budapest és környékén Akciókkal, Garanciával Vízvezeték szerelést vállal...

 • Csöpögő csap javítása

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Az Úr időben érkezett, hozzáértően, felesleges kosz nélkül végezte a munkát. A hibát a lehető leggyorsabban elhárította. Reális áron dolgozik!

Alajos
2 éve

Vízvezeték szerelés, csőrepedés és duguláselhárítás rejtett költségek nélkül, hétvégén is! Vízszerelés, javítás kiszállási díj nélkül, profin. Azonnali bemérés, feltárás, elhárítás! Tapasztalt szakemberek. Kedves ügyfélszolgálat. Éjjel-nappal, hétvégén is.

 • Csöpögő csap javítása

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan érkezett, kellő információt nyújtott, garanciát többet adott, mint máshol, precízen végezte el és hárította a dugulást.

Szilárd
3 éve

Hogyan kaphatunk árajánlatokat a helyi szakembertől, aki csöpögő csap javítását végzi?

Rendelj szakembert most, hogy megjavítsuk csöpögő csapodat! Percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai INGYEN, kötelezettségmentesen! Kattints ide, hogy megrendeld most!

Egy szakember, aki végzi a csöpögő csap javítását, csöpögő csap javítása közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol találok csöpögő csapokhoz tartozó használati útmutatót?

A csöpögő csapokhoz tartozó használati útmutatót a csap gyártójának weboldalán vagy ügyfélszolgálatán találhatod meg. Ha nem ismered a gyártó nevét, akkor javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot a szakemberrel, aki felszerelte a csapot, és ő segíthet neked a további intézkedésekben. Általában a csapokhoz nem jár használati utasítás, azonban vannak olyan speciális érzékelős vagy víztakarékos csapok, amelyekhez a gyártó mellékel használati útmutatót. Ebben az esetben a útmutatót általában az árban foglalták el.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok információt a csöpögő csapok kompatibilitásáról?

A csöpögő csapok kompatibilitására vonatkozó információkat az adott csap típusának gyártója vagy forgalmazója tudja biztosítani. Ajánlott megkeresni a szóban forgó termék honlapját vagy elérhetőségét, és ott érdeklődni a kompatibilitás lehetőségeiről. Általában azonban a szabványos méretekkel és formákkal rendelkező csapok kompatibilisek egymással. Általánosan elmondható, hogy a közönséges csapok árában számolni kell a cserealkatrészekre is, amelyek összesen körülbelül 2000-5000 forintos árkategóriába tartoznak.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért változik a csöpögő csap áramlási sebessége?

A csöpögő csap áramlási sebessége változik az idő múlásával, mivel a vízkövesedés miatt a csap feje beszűkül, csökkentve ezzel a víznyomást. Ez a probléma megoldható egy vízkőoldó szer használatával, például az X vízkőoldó ára 1000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik csöpögő csap típus a legjobb minőségű?

A legjobb minőségű csöpögő csap típus a Grohe Eurosmart Cosmopolitan E csaptelep, melynek ára átlagosan 39 000 forint.

Olvas