Teljes körű csöpögő csap szerelése Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Csöpögő csap szerelése? Ne habozz többé! Válaszd a Qjob-ot, és bérelj fel a legjobb vízszerelőket Budapesten! Több mint 482 szakember közül válogathatsz, árak pedig 6400-12000 Ft/db között mozognak. Valós árajánlatok és vélemények alapján dönthetsz, így biztos lehetsz a minőségben. A Qjob-on azonnal megtalálod a szükséges szakembert, akik az elérhető legjobb áron vállalják a csapok javítását. Ráadásul, mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz tovább, válassz minket, és bízd ránk a csapok javítását!

75 vízvezeték szerelő most online

Zsolt

Zsolt

A környeken vagyok.

János

János

Ingyenes kiszallas.

Zoltán

Zoltán

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

7200 - 13500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Budapesten!

Megbízható és képzett vízvezeték-szerelőink segítenek Önnek. További információk. Duguláselhárítás Fix áron Budapesten Azonnal – vízvezeték-szerelés kedvező áron.

 • Csöpögő csap szerelése

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük a precíz munkát

Nándor
3 éve

Profi szakmai csapatunk áll az Ön rendelkezésére, legyen szó bármiről. Keressen bizalommal. Vízszerelési problémák elhárítása tömítésektől, a teljes vízhálózat cseréjéig.

 • Csöpögő csap szerelése

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon korrekt, alapos, szimpatikus, átlátható és előre kalkulálható árakkal. A továbbiakban is csak őt hívjuk!

Kornél
3 éve

Szakembereink a lehető legjobb megoldást kínálják Önnek. Budapest vonzáskörzetében is...

 • Csöpögő csap szerelése

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Pontos megjelenés, szakszerűség, tiszta munkavégzés. Csak ajánlani tudom!!!

Zoltán
3 éve

Vízvezeték-szerelő Budapest városában

 • Csöpögő csap szerelése

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Időben megjelent a helyszínen, professzionális munkát végzett, nem rohant, inkább ellenőrzött többször mindent, ellátott jó tanácsokkal és összetakarítva hagyta el a helyszínt. Köszönet érte.

Flórián
3 éve

Duguláselhárítás Árak – Nem hisz majd a szemének a top 10 találat láttán!

 • Csöpögő csap szerelése

  3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Megbeszélt időre jött, gyorsan dolgozott, a munka végeztével mindent helyreállított. Jó szívvel ajánlom őket.

Elek
2 éve

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás 24 órás ügyeletben. Duguláselhárítás akár 1 órán belül.

 • Csöpögő csap szerelése

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Mert nagyon gyorsan szakszerüen oldották meg...rettenetesen nagy dugulás volt...több órán át küzdöttek kitartóan és rengeteg próbálkozzással fifikával munkával hogy elhárítsák a problémát../.a wc csészét és minden egyebet sérülésmentesen szedtek fel /hogy ne kelljen bontani betont tőrni a kertben ásni..stb. és több napi munkátol sok költségtől kíméltekek meg...és a munka nehézségéhez és időigényességéhez viszonyítva nagyon korrekt sőt kimondottan olcsó árat számítottak fel. Köszönöm hogy ilyen szakszerüen gyorsan és hatékonyan végezték a munkájukat. Jó lenne ha csak ilyen lelkiismeretes szakember dolgozna

Balázs
3 éve

Hogyan kaphat ajánlatokat a helyi vízvezeték-szerelőtől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, csöpögő csap szerelése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy előzhetem meg a vízcsepegést a csapban?

A legjobb megoldás a Hansgrohe Crometta 85 Green EcoSmart csaptelep beszerzése, amelynek ára átlagosan 20 000 forint körül van. Ez az innovatív csaptelep az öko technológián alapul és akár 60%-kal kevesebb vizet használ, így nem csak a vízdíjat csökkenti, hanem segít megelőzni a vízcsepegést is. Továbbá javasolt rendszeresen ellenőrizni és karbantartani a csaptelepet, valamint a tömítéseket, hogy biztosítsuk a hosszú élettartamot és elkerüljük a problémákat.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a különbség a hideg és meleg víz csaptelepek között?

A hideg és meleg víz csaptelepek közötti különbség az, hogy a hideg víz csaptelep csak hideg vizet ad, míg a meleg víz csaptelep meleg vizet ad, ami általában a bojlerből vagy a falból érkezik. Általában a csaptelepek ára az anyag és a minőség függvényében változik, ám általában az olcsóbb hideg víz csaptelepek 4000-10000 forint között vannak, míg a meleg víz csaptelepek ára 12000-30000 forint lehet.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért változik a csaptelep víznyomása?

A csaptelep víznyomásának változása több okra vezethető vissza, például a vízmű által szolgáltatott nyomás változása, a csaptelepemelvény vagy a csaptest eltömődése vagy sérülése. A probléma megoldása érdekében javasolt egy víznyomásmérő beszerzése és a csaptelepemelvény cseréje vagy a csaptelep szakszerű javítása. Általában a víznyomásmérő ára 2000 és 5000 forint között változik.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi időt vesz igénybe a csaptelep tömítésének javítása?

A csaptelep tömítésének javítása általában a csaptelep típusától és a sérülés súlyosságától függően változik. Általában 30 perc és 1 óra közötti időtartamra lehet számítani. Az árak jellemzően 3000 és 10 000 forint között mozognak. Ajánlott szakember segítségét kérni a pontos árajánlat és időtartam meghatározásához.

Olvas