Kerámia csapbetét javítás Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Kerámia csapbetét javítás: Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak: 1600-3000 Ft/db. Keress minket a Qjob-on és mi megoldjuk a problémádat! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb szakembert, tanulmányozd a visszajelzéseket és kérj további információkat! Az árajánlatokat DÍJMENTESEN küldjük el neked! A javítás ára függ a csapbetét típusától és a javítás bonyolultságától. Ne habozz, hívj most!

81 szakember végzi a kerámia csapbetét javítását most online

József

József

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

Márton

Márton

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

1800 - 3300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek végzik a kerámia csapbetét javítását Budapesten!

Vízvezeték szerelőt keres? Megbízható helyi vízszerelő ingyenes és gyors kiszállással 0-24

 • Kerámia csapbetét javítás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Minden van!

Izidor
3 éve

A vízvezetékek szerelése, cseréje, a vizes blokkok áthelyezése, sokéves munkatapasztalat. Csapatunk a hét minden napján várja hívását! Gyorsan és szakszerűen oldjuk meg problémáját.

 • Kerámia csapbetét javítás

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Pontosan érkezett, precíz, tiszta munkát végzett. Ajánlom mindenkinek.

Laszlo
3 éve

Budapest és vonzáskörzete várjuk hívását. Profi szakemberek profi felszereléssel azonnal. Duguláselhárítás 0-24 mert a wc-t hajnal 3-kor is le kell valahogy húzni, nincs mese.

 • Kerámia csapbetét javítás

  6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható jó szakemberek

Szilárd
2 éve

Profi szakemberek. Precízen olcsón gyorsan tisztán. A munkánkra garanciát vállalunk.

 • Kerámia csapbetét javítás

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszélt időpontban pontosan érkeztek, nem jöttek a kifogással, hogy kicsi a hely a szereléshez (vízóra cseréhez). Korrektül és precízen elvégzett munka. Mindenkinek bátran ajánlom őket. Köszönöm!

Tivadar
2 éve

Minden ami vízszerelés, zuhanykabin, csapcsere, dugulás. Csőtörés, ázás vagy fűtésrendszer szerelése. Hívjon minket bizalommal.

 • Kerámia csapbetét javítás

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Precízen elvégezte a munkát és figyelmességből több rizikóra is felhívta a figyelmem a lefolyó rendszerrel kapcsolatban. Csak ajánlani tudom Zoltánt!

Lázár
2 éve

Duguláselhárítás szakszerűen géppel, bontás nélkül, wc-tartály cseréje és javítása, mosdó. Gyorsan, tisztán, fix áron elhárítom a dugulást a lakásában, házában, irodájában! Dugulás.

 • Kerámia csapbetét javítás

  6400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Pontosan érkezik a megbeszélt időpontban, profi és gyors munkát végez, és mindezt olcsó áron, kiszállási díj felszámolása nélkül. 5/5

Mihály
2 éve

Hogyan kaphat ajánlatokat a helyi szakembertől a kerámia csapbetét javítására?

Kérjen szakemberrel ellátott kerámia csaptelep javítási szolgáltatásunkra, és percenként érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! Az INGYENES és kötelezettségmentes kikéréssel egyszerűbb és gyorsabb, mint gondolnád! Kattints most!

Egy szakember végzi a kerámia csapbetét javítását, kerámia csapbetét javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a különbség a különböző kerámia csapbetét típusok között?

A különböző kerámia csapbetét típusok közötti legnagyobb különbség a tartósság és a víz áramlási sebessége között van. Az Alveus Kerámia Csapbetéte például 500,000-800,000 használati ciklusra tervezett, és akár 12 liter/perc áramlási sebességet is biztosíthat, míg a Hansgrohe Crometta 85 Vario Ecostat Kerámia Csapbetéte 300,000 használati ciklusra készül, és max. 9 liter/perc áramlási sebességgel rendelkezik. Általánosságban elmondható, hogy a magasabb minőségű kerámia csapbetétek hosszabb élettartamot és nagyobb áramlási sebességet biztosítanak.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért kopik el a kerámia csapbetét?

A kerámia csapbetét kopása általában a vízkő okozta lerakódás miatt történik, amely a csapbetétre telepszik, és idővel károsíthatja a felületét. A legjobb módja annak, hogy megakadályozzuk a kopást, az a rendszeres karbantartás és a rendszeres vízkőtelenítés. Ha már sérült a csapbetét, akkor javasolt a csere, amely általában 1000-2000 forintba kerül.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért szivárog a kerámia csapbetét?

A kerámia csapbetét szivárgása általában annak a ténynek köszönhető, hogy a tömítés és a kerámia felületei közötti illesztés nem megfelelő. A Hansgrohe Talis E2 kerámia csaptelep esetében javasolt ellenőrizni, hogy a betét és a tömítés pontosan illeszkednek-e egymáshoz, és ha szükséges, cserélje ki a meglévő tömítést. A betét cseréje csak akkor javasolt, ha a tömítés már nem megfelelően illeszkedik a felületekhez, és az ára körülbelül 2 000-5 000 Ft lehet, attól függően, hogy hol vásárolja meg. Fontos megemlíteni, hogy érdemes szakemberre bízni az ilyen típusú javításokat.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor szükséges cserélni a kerámia csapbetétet?

Az általános ajánlás szerint a kerámia csapbetétet 5-10 év használat után érdemes cserélni, azonban ez függ a csaptelep típusától és a használat gyakoriságától is. A legtöbb esetben a csapbetét csere költsége 10-20 ezer forint között mozog. Ajánlott szakemberrel végeztetni a csere munkálatokat a megfelelő működés és a további problémamentes használat érdekében.

Olvas