Egykaros csaptelep javítása Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Egykaros csaptelep javítása? Válaszd a Qjob szolgáltatását és válogass 511 vízszerelő közül! Korrekt árak 7200-13500 Ft/db között. Találd meg Budapesten a legjobb szakembert! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan kezdj neki a keresésnek. Egyszerűen oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segíthessenek a probléma megoldásában! A szakemberek profiljait összehasonlíthatod, olvashatsz róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz. Az árak függenek a javítás bonyolultságától, de biztos lehetsz benne, hogy a Qjob-on mindig korrekt árakat kapsz. Ne habozz, próbáld ki most, és mindezt DÍJMENTESEN!

77 szakember, aki javítja a karos csaptelepet most online

László

László

Ma is elvallalom.

Adorján

Adorján

A környeken vagyok.

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

8100 - 15200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik javítják a karos csaptelepeket Budapesten!

Éjjel-nappal elérhető ügyelet. Mindennap, éjjel-nappal elérhető vízszerelő csapat. Kiváló szakemberek, profi géppark. Garancia. 24 órán belül számlarészletező a biztosításhoz. Díjmentes kiszállás Budapesten. 0-24 Ügyelet. S.O.S Azonnali Kiszállás.

 • Egykaros csaptelep javítása

  3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyorsan, szakszerűen, rugalmasan dolgoznak. Nálunk 4 klímát szereltek fel, nem egyszerű helyen és helyzetben, de gond nélkül megoldották. Összeszokott kis csapat, mindenki érti a dolgát. Ami külön dícséretes, hogy tiszta munkát végeztek, semmi piszkot nem hagytak maguk után! Ha valaki biztosra megy, őket választja!

Antal
2 éve

Víz-Fűtés-Csatorna-Megbízható rugalmas csapat. Biztosító álltál is elfogadott árakon! Házon kívűl vagy belül mi megoldjuk!

 • Egykaros csaptelep javítása

  3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Profi szakember, alapos, kedves, kitakarít maga után, még a cipőjét is kérdés nélkül leveszi az ajtó előtt. Mindenkinek ajánlom.

Emil
3 éve

Vízvezetékszerelő gyorsszolgálat. Gyorsan és precízen hárítunk el minden hibát! Díjmentes kiszállás. Nyugdíjaskedvezmény. Fűtésszerelés. Csatorna szerelés. Azonnal indulunk. Vízvezeték szerelés.

 • Egykaros csaptelep javítása

  6400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Maximális segítőkészség,évek óta tartó színvonal,korrekt elérhetőség,pontosság,kivitelezés,ár.

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna építés.

 • Egykaros csaptelep javítása

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, precíz! Én csak ajánlani tudom mindenkinek.

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül. A legmodernebb technológiákkal dolgozunk.

 • Egykaros csaptelep javítása

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A munkája eredménye (fagycsap) egy ingatag tákolmány. A (foghegyröl odavetett) használati utasitás közben még müködött, de a távozása után darabjaira hullott szét. Segitség helyett arrogánsan kioktatott, hogy a szétesést szakszerütlen használat okozta. A gyatra munkáért és a (használt!) alkatrészekért aránytalanul magas árat (80.000 Forint) kért. Gyanitom, .hogy a magával hozott munkást ist becsapta, mert nem akarta, hogy a jelenlétében beszéljünk az árról.

Ferenc
3 éve

Gyors segítség! Hívjon bizalommal! Debrecen és környékén.

 • Egykaros csaptelep javítása

  4300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szakszerű, gyors és nem hagyott "sza..." cserben.

György
3 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakembertől, aki javítja a sérült csaptelepet?

Rendelj most szakembert, hogy megjavítsd a karos csapteleped! Néhány perccel később már megkapod a helyi, ellenőrzött szakemberek árajánlatait – az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki javítja a karos csaptelepet, egykaros csaptelep javítása közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen okok lehetnek az egykaros csaptelep víznyomásának változása?

Az egykaros csaptelep víznyomásának változása okozható több tényező által, például a csaptestben lévő szennyeződések, a csaptelep belső alkatrészeinek elhasználódása vagy a vízvezeték rendszerben bekövetkező változások. Az ilyen problémák megoldása érdekében javasolt a csaptelep rendszeres karbantartása, valamint a szakember által végzett ellenőrzése és javítása. A csaptelep árától függően a javítási költségek változóak lehetnek.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha az egykaros csaptelep nem állítja be a vízhőmérsékletet?

Ha az egykaros csaptelep nem állítja be a vízhőmérsékletet, akkor valószínűleg a termosztát sérült vagy elhasználódott. Ebben az esetben javasoljuk a Grohe termosztát cserepatron beszerzését, amely jelenleg 12 500 forintba kerül. Az alkatrész beszerelése egyszerű, de ha nem értesz hozzá, akkor érdemes szakember segítségét kérni.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú egykaros csaptelepet ajánlanak a zuhanykabinhoz?

A Grohe Eurosmart Cosmopolitan egykaros zuhany csaptelep kiváló választás lehet, amelynek ára általában 20 000 és 30 000 forint között mozog. A csaptelep magas minőségű anyagokból készül, és könnyen kezelhető, így ideális megoldás lehet a zuhanykabinhoz.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha az egykaros csaptelep nehézkesen működik a mosogatóban?

Ha az egykaros csaptelep nehézkesen működik a mosogatóban, akkor javasoljuk, hogy ellenőrizze a vízsugár szűrőjét és tisztítsa meg, valamint ellenőrizze a csaptelep patronját is. Ha ezek a megoldások nem segítenek, akkor javasoljuk, hogy hívjon szakembert, aki segíthet a probléma megoldásában. Az ilyen szolgáltatások ára általában 10 000-20 000 forint között mozog.

Olvas