Karos csaptelep szétszedése Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Karos csaptelep szétszedése? Találd meg a legjobb szakembert a Qjob-on! Válassz 542 vízvezeték szerelő közül, akik közül garantáltan megtalálod a legmegfelelőbbet! Korrekt árak, 3200-6000 Ft/db között, az ár az elvégzendő munkától függ. Ne keresgélj tovább, értékelje fel a legjobb specialistákat Budapesten most! Nincs tapasztalatod a szakemberek kiválasztásában? Ne aggódj, a Qjob-on egyszerűen megtalálod a megfelelő szakembert! Csak oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Ne habozz, keresd fel a Qjob-ot most! Mindezt DÍJMENTESEN!

75 szakember most online

János

János

Ingyenes kiszallas.

Zoltán

Zoltán

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

3600 - 6800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Budapesten!

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnepnapokon is. S.O.S. azonnali kiszállás. Gyors segítség! Garanciális munkavégzés. 0-24 Ügyelet.

 • Karos csaptelep szétszedése

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, ügyes, tiszta és megfelelő eszközökkel felszerelt a saját szeményes duguláselhárítási tapasztalatom alapján.

Ferenc
2 éve

Nem kell problémától szenvednie. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és elintézzük Önnek. Víz-gáz fűtés-szerelés kedvező áron.Számlaképesen.

 • Karos csaptelep szétszedése

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a gyorsaságot, örülök, hogy egy a szakmájában profi vállalkozót találtam.

Ignác
2 éve

Víz-Gáz-Fűtés szerelést vállalok Garanciával. Számlámat a biztosítók elfogadják. Gyors helyreállítást, komplett kiépítést is rám bízhatja. Több mint 30 éves tapasztalat. Pénztárca barát. Gyors akár SOS kiszállás. 35 éves rutin. Megbízható szakember.

 • Karos csaptelep szétszedése

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Tiszta, korrekt munka, a megbeszélt időben, előre közölt ár szerint

György
2 éve

Vízszerelési problémák elhárítása tömítésektől, a teljes vízhálózat cseréjéig. WC, fürdő, konyha. Ingyenes kiszállás. Korrekt, fix árak. 100% Garanciával.

 • Karos csaptelep szétszedése

  5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Drágán dolgoznak, az elhibázott munkát többszöri hívásra sem akarták garanciálisan megjavítani.

Rezső
2 éve

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül.

 • Karos csaptelep szétszedése

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz, kedves.

Szilárd
2 éve

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás, 24 órás ügyeletben! Duguláselhárítás akár 1 órán belül.

 • Karos csaptelep szétszedése

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon elégedett vagyok a szakemberekkel időben jöttek, nagyon gyorsan és precízen dolgoztak. Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket

Barnabás
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakembertől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, karos csaptelep szétszedése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy lehet megszüntetni a karos csaptelep folyamatos zörgését?

A karos csaptelep zörgésének okai lehetnek a korrózió, a kopás vagy a dugó alatti tömítés hiánya. Az első lépés a probléma megoldásához az, hogy megtaláljuk az okot. Ha a korrózió vagy kopás okozza a problémát, akkor javasolt a karos csaptelep cseréje, aminek ára általában 10 000-20 000 forint között mozog. Ha a dugó alatti tömítés hiánya az ok, akkor javasoljuk, hogy cserélje ki a tömítést, ami általában csak néhány száz forintba kerül.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem működik a karos csaptelep szigetelése?

Valószínűleg a csaptelep tömítése sérült, vagy a karos szerkezet maga sérült. A javítás ára attól függ, melyik rész cserére szorul. Átlagosan várhatóan 10.000-15.000 Ft-ba kerül majd a javítás. Ajánlott szakembert keresni a javítás elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találhatók hasznos tippek a karos csaptelep karbantartásához?

A karos csaptelepek karbantartásához szükséges tippek megtalálhatók a Grohe és Hansgrohe weboldalán, valamint a szaküzletekben kapható cseppmentes szilikon zsírok használatával csökkenthető a kopás és növelhető a csaptelep élettartama. Árak változóak, figyelembe kell venni a csaptelep típusát és a kiválasztott karbantartó anyag mennyiségét.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért változik a karos csaptelep hőmérséklete?

A karos csaptelep hőmérséklete azért változik, mert a különböző anyagok eltérő hővezető képességgel rendelkeznek és ez befolyásolja a csaptelepben áramló víz hőmérsékletét. Az általunk ajánlott Grohe Eurosmart karos csaptelep termosztatikus szeleppel rendelkezik, amely automatikusan szabályozza a víz hőmérsékletét a kívánt szinten tartásához, így biztosítva a folyamatos komfortérzetet és az energiatakarékosságot. Árától függően kapható kb. 25.000 és 40.000 forint között.

Olvas