Csaptelep kifolyócső szerelése Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Csaptelep kifolyócső szerelése? Válassz a Qjob 508 vízszerelője közül és hagyd, hogy a legjobb szakemberek segítsenek! Korrekt árak 3200-6000 Ft/db között, attól függően, hogy milyen típusú csaptelepről van szó. Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan kezdj neki! Küldd el a feladatot és mi felvesszük a kapcsolatot a legjobb szakemberekkel, akik árajánlatot adnak a munkára. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és élvezd a szolgáltatásunk előnyeit!

80 szakember, aki végzi a csaptelep kifolyócső szerelését most online

György

György

Ma is elvallalom.

Árpád

Árpád

A környeken vagyok.

Kornél

Kornél

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

3600 - 6800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csaptelep kifolyócső szerelését Budapesten!

Debrecen vízvezeték szerelés. Gyors segítség! Hívjon bizalommal! Debrecen és környékén.

 • Csaptelep kifolyócső szerelése

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, tiszta, hatékony.

Péter
3 éve

Vízszerelés Ingyenes kiszálással: fürdőszoba, konyha, kertcsap, csaptelep, WC, mosdó, kád. Vízszerelő - vízvezeték szerelő. Lakossági, Ipari, társasházi, Közületi vízszerelés 0-24.

 • Csaptelep kifolyócső szerelése

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Precíz, alapos, és tiszta munkát végzett, csak ajánlani tudom.

Attila
2 éve

Keressen A Seekweben. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Több forrás egyesítve. Az összes válasz. Egyszerű használat. Gyors és megbízható. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés.

 • Csaptelep kifolyócső szerelése

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ez egy f.s. senkinek nem ajánlom. Szakmai tudás 0. Határidők betartása smafu. Panaszkezelésnek értelme nincs. Tájékoztatás 0. E-mailre telefonra nem válaszolnak. A beígért munkát nem nem végzik el!! Majd módosítok a leíráson ha hajlandóak végre befejezni, de jelenleg 3 hete várok, és torkig vagyok. 1 csillagot se adnék, de akkor nem tudom megírni a véleményem. Botrány, egy ilyen cégnek nincs helye a piacon!!

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás, 24 órás ügyeletben! Duguláselhárítás akár 2 órán belül.

 • Csaptelep kifolyócső szerelése

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, pontos, amit megígér, megcsinálja, reális áron. Az egyetlen vízvezeték szerelő volt, aki ásást is vállalt.

Attila
2 éve

Viz-gáz-központifűtés szerelés. Kazánok és radiátorok cseréje! Kamerás csatornavizsgálat. Teljeskörű lakás és fürdőfelújítás.

 • Csaptelep kifolyócső szerelése

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Már egy hete semmilyen szerrel nem sikerült kidugaszolni a konyhai lefolyónkat, de Zoltán pár perc alatt a készülékével megoldotta. Nagyon korrektül állt hozzá, azonnal jött, és amit mondott a telefonban, azt az összeget kellett kifizetni számára. Ráadásul, jó pár ezressel olcsóbban vállalta, mint a többség, akik hirdetik magukat!!! A kádunknál sem működött a lefolyó mechanikája, de Zoltán azt is vállalta, hogy megcsinálja és most már az is szuperül funkcionál. Csak ajánlani tudom, korrekt, rendes, jó szakember, állja a szavát és lelkiismeretes. Nehéz manapság hasonló jó szakembereket találni, és örülök, hogy Zoltánt megismerhettem. Biztos, hogy hozzá fordulok legközelebb is, bármi hasonló problémám adódik.

Gábor
3 éve

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnepnapokon is. S.O.S. azonnali kiszállás. Gyors segítség! Garanciális munkavégzés. S.O.S Azonnali Kiszállás. 0-24 Ügyelet. Szolgáltatások: Vízszerelés, Csőtörés elhárítás, Fűtésszerelés.

 • Csaptelep kifolyócső szerelése

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nem jól szerelte össze a gáztűzhelyet a Józsi kollègája , egy idősebb úr ! Utána újra hívtuk , de azóta csak a hitegetèst kapjuk , nem beszèlve arról hogy kiabált a nővèremel a telefonba , ès azt mondta hogy neki erre nincs ideje . A pènzt el vette azóta nem jönnek helyre állítani a hibát , sem fogadni a hívásunkat ! Èn nem ajánlom senkinek , legalább is aki teheti keresem más szerelőt !

Imre
3 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakembertől, aki végzi a csaptelep kifolyócső szerelését?

Rendeljen szakembert, aki gyorsan elvégzi a csaptelep kifolyócső szerelését! Kattintson most, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Az egész INGYEN és kötelezettségmentes!

Egy szakember, aki végzi a csaptelep kifolyócső szerelését, csaptelep kifolyócső szerelése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik csaptelep kifolyócső illik legjobban a modernebb konyhához?

A Grohe Minta Touch csaptelep kifolyócsöve kiválóan passzol a modernebb konyhákhoz. Egy érintésre aktiválódó kifolyócsöve mellett a csaptelep maga is modern, minimalista design-nal rendelkezik. Az ára 100-150 euró között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos a csaptelep kifolyócsők rendszeres karbantartása?

A csaptelep kifolyócsők rendszeres karbantartása elsősorban azért fontos, hogy elkerüljük a vízkárosodásokat és a fel nem fedezett csőtöréseket a lakásban. Ezen kívül a vízkő és a szennyeződések eltávolítása megakadályozza a csaptelepek meghibásodását és csökkenti a víznyomást. Az általános árak a csaptelep karbantartásához általában 5000-10000 forint között mozognak.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik csaptelep kifolyócső típus a legenergiatakarékosabb?

Az Grohe Blue Home Carbonation System csaptelep kifolyócső típusa a legenergiatakarékosabb, hiszen a beépített szűrőrendszer és a karbonizáló egység segítségével friss és szénsavas vízhez juthatunk közvetlenül a csapból, ami nem csak pénzt, hanem energiát is spórol számunkra. Ára körülbelül 200 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik csaptelep kifolyócső kínálja a legjobb víztakarékosságot?

A Grohe Eurosmart Cosmopolitan csaptelep kifolyócsöve tartozik a legjobb víztakarékossági kategóriába, mivel áramlásszabályozóval rendelkezik, amely csökkenti a vízfogyasztást átlag 50%-kal. Ára körülbelül 20-25 000 forint.

Olvas