Zuhanyzós csaptelep javítása Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Zuhanyzós csaptelep javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak: 6400-12000 Ft/db. Azonnali árajánlatok és szakértői segítség Budapesten és környékén! Találd meg az ideális szakembert a Qjob-on és élvezd a problémamentes zuhanyzást! Az árak függenek a javítás bonyolultságától és az alkatrészek árától. Ne habozz, válassz minket és élvezd a minőségi szolgáltatásainkat!

79 csaptelep-szerelő most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

Lóránd

Lóránd

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

7200 - 13500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb csaptelep-szerelők Budapesten!

Víz, fűtés, gáz szakszerű szerelése Budapesten gyors kiszállással, garanciát vállalva. Gázkészülékek cseréje, vízvezetékszerelés, gázszerelés gyorsan. Garanciát vállalunk!

 • Zuhanyzós csaptelep javítása

  6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt becsületes szakember. Lehet, hogy nem a legolcsóbb, azonban kevés ennyire precíz, előre gondolkodó tiszta munkát végző szakembert lehet találni Budapesten. Máskor is Jánost fogom hívni vagy ajánlani...

András
2 éve

Legyen szó bármilyen víz-, gáz- és fűtésszerelési vagy dugulás elhárítási munkáról. Fő szolgáltatási területünk Budapest és Pest megye.

 • Zuhanyzós csaptelep javítása

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

A lehető leghamarabb elvégezte Kovács Zoltán a munkát. Semmi piszkot nem hagyott maga után. Udvarias, tárgyilagos, jó tanácsookal látott el. Elvégzett munkája után garanciát vállalt.

Menyhért
2 éve

Víz-Gáz-Fűtés szerelést vállalok Garanciával. Számlámat a biztosítók elfogadják. Gyors helyreállítást, komplett kiépítést is rám bízhatja. Több mint 30 éves tapasztalat. Pénztárca barát. Gyors akár SOS kiszállás. 35 éves rutin. Megbízható szakember.

 • Zuhanyzós csaptelep javítása

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Tiszta, korrekt munka, a megbeszélt időben, előre közölt ár szerint

György
2 éve

30-5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül Profiktól Garanciával! Csuromviz Kft.

 • Zuhanyzós csaptelep javítása

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

ijen cég minek reklámoza magát ha nem fizeti ki az emereket már voltt tapaszalatom enél a cégnél

Bence
2 éve

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül. A...

 • Zuhanyzós csaptelep javítása

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Bár azzal hirdeti magát, hogy nincs kiszállási díja, ez sem igaz. Kijöttek, megnézték mi lehet a hiba, arra tippeltek, hogy a szivattyú romlott el. (de valószínűleg ki nem próbálták). Majd közölték, hogy ez ez elektronikai probléma, nem tudják megcsinálni. És elkértek 7000 Ft- ot. Másik csapatot kellett hívnom, akik megállapították, hogy a szivattyúnak semmi baja. Senkinek nem ajánlom Harcsa Sándort és csapatát.

Miklós
2 éve

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnepnapokon is. S.O.S. azonnali kiszállás. Gyors segítség! Garanciális munkavégzés. S.O.S Azonnali Kiszállás. 0-24 Ügyelet. Szolgáltatások: Vízszerelés, Csőtörés elhárítás, Fűtésszerelés.

 • Zuhanyzós csaptelep javítása

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nem jól szerelte össze a gáztűzhelyet a Józsi kollègája , egy idősebb úr ! Utána újra hívtuk , de azóta csak a hitegetèst kapjuk , nem beszèlve arról hogy kiabált a nővèremel a telefonba , ès azt mondta hogy neki erre nincs ideje . A pènzt el vette azóta nem jönnek helyre állítani a hibát , sem fogadni a hívásunkat ! Èn nem ajánlom senkinek , legalább is aki teheti keresem más szerelőt !

Imre
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi csaptelep-szerelőtől?

Kérj csaptelep-szerelő szolgáltatást most, és néhány perc alatt kapd meg ellenőrzött helyi szakembereink ajánlatait! Ráadásul teljesen INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy csaptelep-szerelő, zuhanyzós csaptelep javítása közben Budapesten