Mosogató csaptelep beszerelés Budapest területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Mosogató csaptelep beszerelése: Válaszd a Qjob-ot és találd meg a legjobb szakembert Budapesten! Több mint 520 vízvezeték szerelőnk közül választhatsz, akik korrekt árakon kínálják a mosogató csaptelep beszerelés szolgáltatást - árak 4000-7500 Ft/db között. Az árajánlatokat azonnal megkapod, miután megosztod velünk a feladatot. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. A Qjob segítségével egyszerűen és gyorsan megoldhatod a mosogató csaptelep beszerelést. Az árak a munka nehézségétől és az anyagok költségétől függnek. Ne habozz, próbáld ki most!

78 szakember, aki elvégzi a mosogató csaptelep beszerelését most online

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Adalbert

Adalbert

Ma is elvallalom.

Ádám

Ádám

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a mosogató csaptelep beszerelését Budapesten!

Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Kérjen tanácsot és szakszerű javítást szakembereinktől, akik egyúttal ajánlatot is adnak. Kültéri, beltéri munka. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is.

 • Mosogató csaptelep beszerelés

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors volt a kiszállás, profi munkát végzett. Maga után rendet, tisztaságot hagyott. Csak ajánlani tudom!

Tibor
2 éve

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. 30 év tapasztalat. Korrekt ár. Hívjon bizalommal. Szivárgás megszüntetés. Csap és szaniter csere. Szolgáltatások: Vízszerelés, Fűtésszerelés, Duguláselhárítás.

 • Mosogató csaptelep beszerelés

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Sajnálom,hogy nem fejezték be rendesen a munkájukat, olyan nagy ígéretekkel indítottak,összecsapták a munkájukat , elrontották azt is ami jó volt, nincs áram a fürdőszobánkban!

Árpád
3 éve

Minden ami vízszerelés, zuhanykabin, csapcsere, dugulás. Csőtörés, ázás vagy fűtésrendszer szerelése. Hívjon minket bizalommal.

 • Mosogató csaptelep beszerelés

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Precízen elvégezte a munkát és figyelmességből több rizikóra is felhívta a figyelmem a lefolyó rendszerrel kapcsolatban. Csak ajánlani tudom Zoltánt!

Lázár
2 éve

Vízszerelés Ingyenes kiszálással: fürdőszoba, konyha, kertcsap, csaptelep, WC, mosdó, kád.

 • Mosogató csaptelep beszerelés

  6400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt volt és nagyon pontosan érkezett. Nem beszélt mellé, javasolta, hogy kerüljem el a dugulást. Több ilyen szakembert.

Pál
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna építés.

 • Mosogató csaptelep beszerelés

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, precíz! Én csak ajánlani tudom mindenkinek.

Több mint 20 év szakmai tapasztalat, korrekt árak, gyors munkavégzés. Bontás nélkül dolgozunk. Gyors, tiszta munkavégzés. Hétvégén, éjjel-nappal. 18 év tapasztalat. Áfa nélküliek vagyunk. Pluszköltség nélkül.

 • Mosogató csaptelep beszerelés

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden rendben volt. A megbeszéltek alapján történt minden. Gyors és korrekt munkát végzett. Szívesen ajánlom bárkinek! Még egyszer köszönöm a munkát Sándor!

Tamás
2 éve

Hogyan kérjünk árajánlatot a helyi szakembertől, aki elvégzi a mosogató csaptelep beszerelését?

Rendeljen most szakembert és élvezze, hogy percek alatt megérkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai, akik segítenek a mosogató csaptelep beszerelésében! A szolgáltatás teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Ne habozzon, kattintson most!

Egy szakember, aki elvégzi a mosogató csaptelep beszerelését, mosogató csaptelep beszerelés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a mosogató csaptelepen alacsony a víznyomás?

Valószínűleg a mosogató csaptelepen lévő szűrő eltömődött, amely blokkolja a víz áramlását. A csaptelep szétszedésével és a szűrő megtisztításával javítható a helyzet. Ha a szűrő tisztítása sem segített, akkor valószínűleg a csaptelep belsejében van probléma, és azt cserélni kell. A szűrő cseréje vagy a csaptelep belsejének cseréje általában 5 000-15 000 HUF között van. Ajánlott szakember segítségét igénybe venni a helyes javításhoz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért rezeg vagy csöpög a mosogató csaptelep?

A mosogató csaptelep rezgése vagy csöpögése általában a kopott vagy törött tömítések miatt következik be. A legjobb megoldás egy teljes csere, ami általában 10 000 forinttól kezdődik, attól függően, hogy milyen típusú csaptelepet használ.

Olvas

Népszerű kérdés

Mik a szükséges szerszámok és anyagok a mosogató csaptelep szereléséhez?

A mosogató csaptelep szereléséhez szükséges szerszámok között szerepel egy 10 és egy 14 mm-es fogókulcs, valamint egy. anyáskulcs. Az anyagok közé tartozik a csaptelep, a vízvezeték-csatlakozó, az összekötő csövek és a tömítő rudak. Az árak változóak, de átlagosan a csaptelepek 15 000-30 000 forintba, míg az összekötő csövek 800-2000 forintba kerülnek.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik mosogató csaptelep illik legjobban a modernebb konyhához?

A Grohe Eurosmart New csaptelep modern megjelenése, magas minőségi anyagai és funkciói miatt kiváló választás a modernebb konyhákhoz. Ára átlagosan 30-40 ezer forint körül alakul.

Olvas