Vízvezeték szerelés Budapesten gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Ha problémái vannak a vízvezetékkel, ne habozzon! Hívja szakembereinket, akik szívesen segítenek Önnek a megoldásban! Cégünk Budapest területén vállalja a vízvezeték szerelését, javítását és cseréjét is, akár sürgősségi esetben is! A mi szolgáltatásunkkal biztos lehet benne, hogy a munka minőségi és gyors lesz, kedvező áron! Az ár függ az elvégzendő munka bonyolultságától, azonban biztosíthatjuk Önt, hogy a legjobb áron kínáljuk a szolgáltatásunkat! Ne habozzon, hívjon minket még ma!

79 vízvezeték szerelő most online

Gábor

Gábor

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Huba

Huba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

13400 - 25200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Budapesten!

Víz, fűtés, gáz szakszerű szerelése Budapesten gyors kiszállással, garanciát vállalva. Gázkészülékek cseréje, vízvezetékszerelés, gázszerelés gyorsan. Garanciát vállalunk!

 • Vízvezeték szerelés

  6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt becsületes szakember. Lehet, hogy nem a legolcsóbb, azonban kevés ennyire precíz, előre gondolkodó tiszta munkát végző szakembert lehet találni Budapesten. Máskor is Jánost fogom hívni vagy ajánlani...

András
3 éve

woma és gépi csőgörényes duguláselhárítás mosogató wc kád zuhany lefolyó eresz csatorna

 • Vízvezeték szerelés

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a gyors segítséget!

Nem kell problémától szenvednie. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és elintézzük Önnek. Víz-gáz fűtés-szerelés kedvező áron.Számlaképesen.

 • Vízvezeték szerelés

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a gyorsaságot, örülök, hogy egy a szakmájában profi vállalkozót találtam.

Ignác
2 éve

30 5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül Kamerás Ellenőrzéssel! Korekt Árak már Telefonon. Nincs Extra Felár! Profi Szolgáltatás! Korrekt Árak. Profi minőség. Azonnali Kiszállás. Garantált munkavégzés. Szolgáltatások: Korrekt Árak, Azonnali Kiszállás, 0-24.

 • Vízvezeték szerelés

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Udvarias, gyors, szakszerü, olcsó, megbízható!

Tamás
3 éve

Víz-Gáz-Fűtés szerelést vállalok Garanciával. Számlámat a biztosítók elfogadják. Gyors helyreállítást, komplett kiépítést is rám bízhatja. Több mint 30 éves tapasztalat. Gyors akár SOS kiszállás. Megbízható szakember. Pénztárca barát. 35 éves rutin.

 • Vízvezeték szerelés

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, szakszerű, precíz munka!

Laszlo
3 éve

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás 24 órás ügyeletben. Duguláselhárítás akár 1 órán belül.

 • Vízvezeték szerelés

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Mert nagyon gyorsan szakszerüen oldották meg...rettenetesen nagy dugulás volt...több órán át küzdöttek kitartóan és rengeteg próbálkozzással fifikával munkával hogy elhárítsák a problémát../.a wc csészét és minden egyebet sérülésmentesen szedtek fel /hogy ne kelljen bontani betont tőrni a kertben ásni..stb. és több napi munkátol sok költségtől kíméltekek meg...és a munka nehézségéhez és időigényességéhez viszonyítva nagyon korrekt sőt kimondottan olcsó árat számítottak fel. Köszönöm hogy ilyen szakszerüen gyorsan és hatékonyan végezték a munkájukat. Jó lenne ha csak ilyen lelkiismeretes szakember dolgozna

Balázs
3 éve

Hogyan kaphat ajánlatokat a helyi vízvezeték-szerelőtől?

Rendelj vízvezeték szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! Próbáld ki most INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints ide!

Egy vízvezeték szerelő, vízvezeték szerelés közben Budapesten

Vízvezeték szerelés 

Ha érdekli a vízvezeték szerelő szolgáltatások ára, akkor azt a Qjob-on megtalálja! Ráadásul minden szakember profilja tartalmaz saját vízszerelési árlistát. Az árlistában a következő típusú munkák tájékoztató jellegű árai vannak:

 • vízvezeték-szerelés, beszerelés 
 • a régi berendezések eltávolítása, bontása
 • fürdőszoba és konyha vízszerelése  
 • konyhai készülékek beépítése
 • víz- és csatorna bekötése 

E szolgáltatások listája, amelyeket az oldaunk szakemberei kedvezően végeznek - nem teljes. Abban biztos lehet, hogy a munkájukat profi módon végeznek! A munka elvégzése előtt a szakemberek vállalják a szükséges anyagok beszerzését és szállítását, a javítás befejezése után pedig az építési törmelék takarítását és elszállítását. 

Tapasztalt vízvezeték szerelőt találni és megrendelni a szolgáltatásait az oldalunk segítségével egyszerű: hagyjon egy jelentkezési lapot, és a hozzáértő szakemberek felveszik Önnel a kapcsolatot. Díjtalanul kiszáll a helyszínre, és elkészíti az ajánlathoz szükséges számításokat. 

Vízszerelési szolgáltatási díjak

Az oldalon regisztrált vízszerelők kulcsrakész vízvezeték szerelési munkákat vállalnak Budapesti kiszállással. A vízszerelők árai eltérőek lehetnek. Ajánljuk, hogy nézze át az összes szakember árlistáját, és azok alapján határozza meg egy átlag árat, mivel a megrendelési űrlapban megadhat egy saját árat, amit hajlandó fizetni.  Az a szakember, akinek megfelel az Ön által megadott ár, jelentkezni fog egy ajánlattal. Bizonyos lehet abban, hogy az oldalunk vízszerelők árai legkedvezőbbek Budapesten. A vízvezeték-szerelési munkák költségeit több tényező befolyásolhatja, többeközt a következők:

 • az alkatrészek ára
 • az elvégzendő munka mennyisége és összetettsége  
 • kiegészítő anyagok 

Az, hogy mennyibe kerül a fürdőszobában végzett kisebb vízszerelési javítások kiszámítható a szakember árlistájában feltüntetett árakból. Például a cső beépítési árakat a szakemberek négyzetméterben számolják. Abban biztos lehet, hogy a szakemberek magas minőségi javítást végeznek a fürdőszobában! Szakszerűen kicserélik a meghibásodott vízvezetékeket, emellett gyorsan és minőségileg a következőket végzik el: 

 • csővezetékek cseréjét (a szakember árlistáján meg van adva a négyzetméter ár)  
 • fürdőszobai szaniterek beépítését
 • zuhanykabin szerelvények cseréjét

A szifon, WC, mosdókagyló és zuhanykabin cseréjéhez a szakemberek profi szerszámokat, valamint a vízvezeték-szerelési munkákban szerzett tudásukat és tapasztalatukat alkalmaznak. Ezt követően ellenőrzik a már felszerelt készülékek vízellátását és megfelelő működőképességét. A vízvezetékek, szaniterek beépítése nem lesz drága, ha azt nálunk rendeli meg! A tapasztalt vízszerelők számos szolgáltatást nyújtanak, így az áraik sokkal alacsonyabbak, mint a versenytársak árai. 

Vízszerelő árak

Csőtörés megszüntetése

25.000 Ft/alkalom

Csaptelep cseréje

12.000 Ft/db

Csempeszelep javítás 

10.000 Ft/alkalom

Fürdőkád beépítése

30.000 Ft/db

Kád elbontása

20.000 Ft/db

Mosdó csere

25.000 Ft/db

Szifon javítás 

12.000 Ft/db

A Qjob vízszerelők előnyei 

Ha olcsó vízvezeték-szerelési szolgáltatásokra van szüksége, akkor keresse fel az oldalunkat. Itt regisztráltak Budapest legjobb vízszerelői. A velük való együttműködés több okból is előnyös:  

 • a szaniterek szakszerű telepítése 
 • kiszállás Budapest bármely pontjára
 • zajmentes szaniterek bontása  
 • a munkák befejezése után eltávolítják az építkezési törmeléket  
 • az elvégzett munkára garanciát adnak  
 • olcsó négyzetméterárakat és óradíjakat ajánlanak  
 • összeállítják a költségvetést, amiben részletezik a kiadásokat 
 • elit berendezések beépítésével és foglalkoznak 

Ha olcsó szaniterek (fürdőkád, mosdókagyló, WC) bekötésre vagy cserére van szüksége, akkor forduljon az oldal szakembereihez, hisz legkedvezőbb árakat ajánlanak. A szolgáltatást bármikor könnyen megrendelhet, valamint vízvezeték szerelési munkákra vonatkozó árakat találni.