Teljes körű radiátor beépítése Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Radiátor beépítése? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on a legjobb fűtésszerelők állnak rendelkezésedre! Válogass 530 szakemberünk közül, 20000-37500 Ft/db áron, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet! Valós árajánlatok és vélemények alapján dönthetsz, így garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel! Budapesten bérelj fel szakembert a radiátor beépítéséhez, és élvezd a meleg otthon kényelmét! Ha nem tudod, hogyan állj neki, ne aggódj! Oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felkeressük a megfelelő szakembert, aki árajánlatával segít megoldani a problémát! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, olvashatsz róluk szóló véleményeket, és további információkat is kérhetsz! Mindezt pedig DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot most, és élvezd az otthonod melegét a Qjob segítségével!

72 szakember, aki elvégzi a radiátor beépítését most online

Barnabás

Barnabás

A környeken vagyok.

Gyula

Gyula

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

22400 - 42000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a radiátor beépítését Budapesten!

Vízszerelés 12.000 Ft-tól, duguláselhárítás, csőtörés 15.000 Ft-tól gyorsan, hétvégén is.

 • Radiátor beépítése

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, pontos kiszállás a megadott időpontban. Korrekt, alapos, tiszta munka. Csak ajánlani tudom. Köszönöm a segítségét!!

Tivadar
3 éve

Professzionális Eszközökkel, Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Kiemelkedő Szakértelem, Pontos Érkezés! 30 Év Az Ön Szolgálatában. Kiemelkedő Szaktudás! Az Év Minden Napján! Gyors, Pontos Érkezés! Precíz, Gondos Szerelés! Tiszta Munkavégzés!

 • Radiátor beépítése

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Napközbeni csúszás miatt pici késéssel, de (eddig) minden másban korrekten.

Elemér
2 éve

A hét mindennapján, hétvégén és ünnepnapokon is. Éjjel-nappal. S.O.S. azonnali kiszállás.

 • Radiátor beépítése

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Rugalmas nagyon megbizható és teljesen profi a szakmájában.

Jakab
2 éve

Vízszerelési problémák elhárítása tömítésektől, a teljes vízhálózat cseréjéig. WC, fürdő, konyha. Ingyenes kiszállás. Korrekt, fix árak. 100% Garanciával.

 • Radiátor beépítése

  5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Drágán dolgoznak, az elhibázott munkát többszöri hívásra sem akarták garanciálisan megjavítani.

Rezső
2 éve

Duguláselhárítás szakszerűen géppel, bontás nélkül, wc-tartály cseréje és javítása, mosdó. Gyorsan, tisztán, fix áron elhárítom a dugulást a lakásában, házában, irodájában! Dugulás.

 • Radiátor beépítése

  6400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Pontosan érkezik a megbeszélt időpontban, profi és gyors munkát végez, és mindezt olcsó áron, kiszállási díj felszámolása nélkül. 5/5

Mihály
2 éve

Duguláselhárítás Árak – Nem hisz majd a szemének a top 10 találat láttán!

 • Radiátor beépítése

  3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Megbeszélt időre jött, gyorsan dolgozott, a munka végeztével mindent helyreállított. Jó szívvel ajánlom őket.

Elek
2 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakembertől, aki elvégzi a radiátor beépítését?

Rendeld meg most a radiátor beépítést és kapj azonnal ajánlatokat ellenőrzött, helyi szakemberektől! Ráadásul mindez INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a radiátor beépítését, radiátor beépítése közben Budapesten
h2>Radiátor beépítése

Ha érdekel a radiátor beépítésének ára Budapesten, akkor használja a Qjob.hu weboldalt. Itt gyorsan talál nagy tapasztalattal rendelkező szakembert, aki olcsón felszereli az otthonában radiátorokat. A kiválasztott szakember a lehető legrövidebb időn belül bármilyen összetettségű fűtésszerelési munkát végzi el: minden szakemberünk rendelkezik a szükséges szakmai ismeretekkel és szerszámokkal a magas szintű szolgáltatás nyújtásához. Az oldalon regisztrált fűtésszerelők elérhető áron kínálnak szolgáltatásokat. Nézze meg a személyes profiljukat, hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb ajánlatot. 

A profi segítség megrendeléshez Budapesten elegendő egy feladatot (űrlapot) közzétenni az oldalon, és egy kicsit várni. Rövid időn belül a fűtésszerelő szakemberek kedvező feltételekkel jelentkeznek a munkára. Válasszon ki egyet közülük és beszélje meg az együttműködés részleteit. 

Hol dolgoznak a szakemberek? 

Egy tapasztalt szakember bármilyen helyiségben elvégzi a radiátor kulcsrakész beépítését. A munka a következő helyszínek egyikén végezhető el: 

 • panellakás
 • családi ház   
 • magánház  
 • ipari épület stb.  

A szakemberek bármilyen radiátort beépítik: egycsöves vagy kétcsöves, különböző kapacitású és teljességű, modern biometál anyagokból vagy hagyományos polipropilénből készült radiátorok. A lakásának vagy házának sajátosságaitól, valamint a radiátor sajátosságaitól függő egyedi bekötési tervet készítenek.  

A szakemberek szolgáltatásainak listája 

Radiátor telepítése több munkával jár. Az oldalon regisztrált szakemberek minden szükséges szolgáltatást biztosítanak a radiátor telepítéshez:   

 • a régi radiátor leszerelése  
 • polipropilén csövek (vagy egyéb anyagokból készültcsövek) hegesztés nélküli összekötése   
 • a berendezés szétszerelése  
 • elzárószelep beépítése  
 • radiátorok bekötése a fűtési rendszerbe  
 • bekötés a fűtési felszállóba
 • csatlakozás a központi fűtéshez 
 • a fűtésszabályozó (termosztát) beszerelése 

Szükség esetén a szakember egyéb szolgáltatásokat is nyújt, például cső öblítést vagy radiátorcserét. A munkálatok megkezdése előtt beszélje meg a munka részleteit közvetlenül a szakemberrel.

Mennyibe kerül egy radiátor beépítése? 

Az oldalon megtalálja a radiátor szerelés hozzátevőleges költségét Budapesten. A munka pontos árakról érdeklődjön a weboldalon kiválasztott szakembernél. A radiátor beépítés ára a feladat sajátosságaitól függ. A költségeket a következő tényezők befolyásolják: 

 • a lakás vagy ház jellemzői, ahol a radiátorokat beépítenek   
 • a radiátorok és egyéb berendezések típusa (teljesítmény, felszereltség)  
 • egyéb szolgáltatások szükségessége (a régi radiátorok leszerelése, egyedi csőelosztási terv készítése, a radiátorok átmosása, szabályozó szelepek beépítése a radiátorokra)  
 • a szakember kiszállásának sürgőssége és a feladat egyéb sajátosságai 

A helyszíni felmérés után a szakember elmondja a beépítés pontos költségét. Ha olcsó radiátor beépítésre van szüksége, akkor használja a Qjob.hu szakemberkereső oldalt. A beépítés ára alacsonyabb lesz, mint más cégeknél. 

Fűtésszerelés árak

Radiátor csere

35.000 Ft/db

Radiátor csere fűtés leengedéssel

40.000 Ft/db

Radiátor szelep csere

20.000 Ft/pár

Csőfagyasztás 

40.000 Ft/db

Fűtési rendszer javítása

35.000 Ft/alkalom

Termosztát csere

8.000 Ft/db

Radiátor átmosás

9.000 Ft/db

Hogyan rendeljen radiátor beépítést?

Ha olcsó fűtésszerelést rendelne Budapesten, akkor tegye meg azt az oldalunk segítségével. Több okból is előnyös, ha honlapunkhoz fordul: 

 • A radiátor beépítést profi, szakképzett szakemberek végzik, akik a regisztráció során személyes adatok ellenőrzésén átestek
 • Biztos lehet a nyújtott szolgáltatások magas minőségében - hogy megbizonyosodjon az előadó szakképzettségéről, nézze meg a szakember személyes profilját, ahol megtalálhatja az oldal rangsorában elfoglalt helyét és a korábban teljesített munkák értékelését. A radiátorokkal kapcsolatos munkálatokat az Ön számára megfelelő, a mesterekkel korábban egyeztetett időpontban végzik. Lehetőség van sürgős kiszállásra a nap 24 órájában, ünnep- és szabadnapokon is.
 • A beépítés ára kedvező lesz. Hasonlítsa össze az árakat, hogy lássa a különbségeket.

A weboldal felhasználóbarát jellegének és a szakemberek gyors reagálásának köszönhetően átlagosan 15-20 perc alatt talál szakembert, aki elvégzi a radiátor minőségi beépítését. Ha radiátort szeretne beépíteni a lakásban vagy a családi házban, akkor bízza meg a Qjob-on regisztrált fűtésszerelőket. A beszerelés ára előnyös lesz, a minőség pedig magas. 

Népszerű szolgáltatások Budapesten