Medence tisztításra van szükséged Budapesten és környékén?

Medence tisztítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj medence tisztító szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb medence tisztítókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 296 medence tisztító közül válogathatsz. Korrekt medence tisztítás árak: 3700 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb medence tisztítót Budapesten Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapest környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

44 medence tisztító most online

Adrienn

Adrienn

Sok tapasztalatom van

Szimonetta

Szimonetta

Ingyenes kiszallas.

Masa

Masa

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a medence tisztítás Budapesten?

3000 - 5600 Ft/óra

Átlagos árak 2022.január 29-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező medence tisztítót!

Medence üzemeltetéséhez szükséges uszodatechnikai tartozékok széles választéka. Medence tisztítás témájával kapcsolatban keres?

  • Medence tisztítás

    1800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Maximálisan megvannak vele elégedve.

Valéria
3 éve

Medence üzemeltetéséhez szükséges uszodatechnikai tartozékok széles választéka. Nálunk megtalál minden kelléket és vegyszert, ami medencéje...

  • Medence tisztítás

    3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Küldök 2 képet, az elsőn az a homok látszik, amit a medence aljáról már sehogy sem tudtam kiszűrni, kézi porszívóval csak felkavartam, a régi medencerobotom szűrőjén meg átment (és felkavarta). A Dolphin is felkavarta elsőre, de ki is szűrte a nagy részét. Kb. 5 napig minden reggel beraktam a medencébe, és a 2. képen látható az eredmény.

Henriett
3 éve

Medence üzemeltetéséhez szükséges uszodatechnikai tartozékok széles választéka. Nálunk megtalál minden kelléket és vegyszert, ami medencéje karbantartásához szükséges!

  • Medence tisztítás

    2300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló munkát végeztek. Köszönöm!

Vivien
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat medence tisztításra?

Rendelj medence tisztítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Medence tisztítás Budapest egész területén