Teljes körű tájépítészet Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Tájépítészmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tájépítész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 431 tájépítész közül! Korrekt tájépítészet árak: 3600-6800 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

65 tájépítész most online

József

József

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tájépítészet Budapesten?

3600 - 6800 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tájépítészek Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tájépítészt!

Betonalap nélkül telepíthető, 30 forma, 12 szín, 35 év gyártási tapasztalat!

 • Tájépítészet

  2000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű cég, nagyszerű árak, kiváló munkavégzés, az eredmény önmagáért beszél!

Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen azonnali ajánlatot még ma! Csatorna, árok és alapásás munkagépekkel, gyorsan és szakszerűen, most 10% kedvezménnyel! Profi csapat.

 • Tájépítészet

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Barátságos árak széles áruválaszték

Kertépítés, parkosítás megfizethető árakon Budapesten és környékén ingyenes felméréssel. Elhanyagolt, gazos, bozótos, átláthatatlan területek megtisztítása,...

 • Tájépítészet

  2000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Megbizható, jó. Tudom ajánlani

Kútfúrás Ára. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. Milliók bíznak benne. Hírek, tények és egyebek. 100+ millió látogató. A teljes áttekintés. Web, képek és videó. Non-stop információ.

 • Tájépítészet

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon szép viragok vanak s jó a választék.

Kertrendezés, gyümölcsfák metszése a tökéletes terméshozam eléréséhez. Teljeskörű kertészeti szolgáltatások az Ön igényeinek megfelelően. Ingyenes helyszíni. Felmérés. Szolgáltatások: Kertépítés, Térkövezés, Öntözőrendszer telepítés.

 • Tájépítészet

  1900 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Kedvesek, figyelmesek és segítőkészek az eladók, hasznos tanácsokat adnak a növénykékkel kapcsolatban. Mindíg megújuló a választék. Ajánlom mindenkinek!

Árokásás | Gépi Földmunkák | Épületbontás | Betontörés | 15 éves Tapasztalat. Minőségi, Precíz és Gyors Munka | Kérjen Ajánlatot! Pontos Kiszállás. Garantált Árak. Tapasztalt Szakemberek. Korszerű Gépek. Biztonságos Munkavégzés.

 • Tájépítészet

  2100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

A legjobb kertépítők Budapesten

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tájépítész szakemberektől?

Rendelj tájépítész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tájépítész tájépítészet közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tájépítészet: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a tájépítészet átlagára 3600 - 6800 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tájépítészek - mi alapján választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tájépítészt Budapesten?

Jelenleg 289 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÁJÉPÍTÉSZET szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek tájépítészt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tájépítészt hívnod akkor, ha erre van szükséged: tájépítészet.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy tájépítész segítségét?

Egy megbízható tájépítész a tájépítészet mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: tájépítész?

Ha profi tájépítész segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A tájépítészet és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas