Füvesítés Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Kertészmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertész szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 391 kertész közül! Korrekt füvesítés árak: 800-1500 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

59 kertész most online

András

András

Ingyenes kiszallas.

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Péter

Péter

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a füvesítés Budapesten?

800 - 1500 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertészek Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertészt!

Szakértő munkatársainkkal felújítjuk, gondozzuk szeretett kertjét. Kertje személyre szabott feljavítását teljeskörű szakképzettséggel vállaljuk. Korrekt árak. Kert, gyep, öntözés.

 • Füvesítés

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt partner

Épületbontási Munkálatok Teljeskörű Lebonyolítása | Lakóház, Gyár, Csarnok, Ipari Épület. Komplett, gyors és engedélyezett bontási megoldást biztosítunk Önnek! Minőségi munkavégzés. Precíz Munkavégzés. Megbízhat bennük. Teljeskörű megoldás.

 • Füvesítés

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

umenie sa tam dostat

Bízza ránk medencéje építését, mert mi értünk hozzá! Medenceépítés 1975 óta. Típusok: Zsaluköves medencék, Magiline medence, Fémfóliás medencék, Műanyag medencék.

 • Füvesítés

  5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, korrekt. Ha nem elérhetők, visszahívnak. Jó szívvel ajánlom.(gépi földmunka, kő-, kontenerszallitas)

Zöldfelület gondozás korszerű gépekkel, sokrétű eszközökkel, és szakképzett kertészekkel. Erkélyek, szoliterek, üvegtetők és ládák növényzetének szakszerű gondozása.

 • Füvesítés

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt partner

Ha Ön is egy gyönyörű kertre vágyik. Webshopom életerős növényekkel, hasznos információkkal várja. Képet küldünk. Hazai földben termesztett. Segítünk. Milyen növényt keres?

 • Füvesítés

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Van szakértelem, pontos, korrekt vállalkozás.

Földmunka cégek, vállalkozók és lakossági ügyfelek számára. Bízza a munkát egy profi cégre. Az árokásástól a tereprendezés és az építkezés igényein át – a sitt szállításig. Földmunka. Tereprendezés, alap ásás. Profi CAT Géppark. Rövid határidő.

 • Füvesítés

  2000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, megbízható cég, akik nagy szakértelemmel allnak rendelkezésre barmilyen kerttel kapcsolatos kérdésben.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kertész szakemberektől?

Rendelj kertész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertész füvesítés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Füvesítés: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a füvesítés átlagos ára 800 - 1500 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - mi alapján választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kertészt Budapesten?

Most 324 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÜVESÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kertész?

Egy kertész a következő feladattal bízható meg bátran: füvesítés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó kertész?

A jó kertész pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: kertész?

Ha egy megfelelő kertész segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A füvesítés és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas