Növénytelepítés Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kertészmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertész szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 430 kertész közül! Korrekt növénytelepítés árak: 1200-2300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

65 kertész most online

László

László

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Balázs

Balázs

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a növénytelepítés Budapesten?

1200 - 2300 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertészek Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertészt!

Teljeskörű profi kertészeti szolgáltatások fűnyírástól a kertépítésig ha álomkertre vágyik. Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat. Gyors, precíz munkavégzés.

 • Növénytelepítés

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

jo

Több éves tapasztalattal rendelkező kertészek az Ön szolgálatában. Kertészeti szolgáltatások kedvező áron. Ingyenes helyszíni. Felmérés. Szolgáltatások: Kertépítés, Térkövezés, Öntözőrendszer telepítés.

 • Növénytelepítés

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Növények széles választéka! Hozzáérto, korrekt kiszolgálás! Ajánlom!

Tereprendezés, terület előkészítés, minden ami földmunka. Kérje ajánlatunkat! Forduljon hozzánk bizalommal földmunka és más építőanyagok komplett árajánlat kérésével.

 • Növénytelepítés

  1900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Ok

Tudni szeretné, mennyibe kerül egy tartós, minőségi vasbeton kerti medence megépítése? Adja meg igényeit, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat online még ma!

 • Növénytelepítés

  2200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb!

Állásajánlatok Tájépítész Állás kategóriában. Jelentkezzen egyszerűen és gyorsan! Tekintse meg a legfrissebb állásajánlatainkat és jelentkezzen kényelmesen és gyorsan!

 • Növénytelepítés

  2800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Két évvel ezelőtt dolgoztak nálunk vízóra akna kiépítéssel, a telephelyükhöz egész közel. Elégedettek voltunk a munkával, a főnök úr bármi felmerülő problémát azonnal kezelt, az ár is elfogadható volt. Kértük, hogy a kiemelt földet terítsék szét a környező mélyedésekben, miután kifizettük a munkadíjat, ez már felejtésre került, ráadásul többször telefonáltunk, nincs elfelejtve volt a válasz. Most pár hete a kb. másfél köbméter földhegyet valaki durván széttolta géppel, elég randán néz ki, gyanús hogy esetleg a területen hálózatot kiépítő cég volt. Ettől eltekintve ajánlom őket.

Kültéri vagy beltéri kemence építés 50 évnyi tapasztalat profizmusával. Prémium alapanyagokból, kiválló minőségű kertikonyhák, kemencék. Beltéri kemencék.

 • Növénytelepítés

  2400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

A legjobb kertészeti áruház Érden. Mindig segítőkészek. Minden van.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kertész szakemberektől?

Rendelj kertész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertész növénytelepítés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Növénytelepítés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a növénytelepítés átlagára 1200 - 2300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - mi alapján válasszunk Budapesten?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kertészt Budapesten?

Ebben a pillanatban 322 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést NÖVÉNYTELEPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek kertészt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált kertészt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: növénytelepítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi kertész segítségét?

Egy megbízható kertész a növénytelepítés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha kertészt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas