Földmunkák Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 433 kertépítő közül! Korrekt földmunkák árak: 5600-10500 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

65 kertépítő most online

Károly

Károly

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

A környeken vagyok.

Gyula

Gyula

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a földmunkák Budapesten?

5600 - 10500 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Sávalap ásás, épület bontás, pince ásás, útépítés, alapkiemelés, mini kotró, bobcat

 • Földmunkák

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Szerintem az egy csillag mindent elmond. A cégvezetővel elég nagy a probléma.

Alpin favágás nehezen megközelíthető fák vágására. Hétvégén és ünnepnapokon felár nélkül. Favágás és fakivágás alpin technikával, biztonságosan. Nehezen hozzáférhető fák kivágása. Alpin technikás favágás. Veszélyes fák kivágása. Favágás, fakivágás.

 • Földmunkák

  2700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon szép virágok, hozzáértő és nagyon kedves eladók

Ha Ön is egy gyönyörű kertre vágyik. Webshopom életerős növényekkel, hasznos információkkal várja. Segítünk. Képet küldünk. Hazai földben termesztett.

 • Földmunkák

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

A hírnévhez méltó gyönyörű kertek! - Gratulálok!

Kertgondozás folyamatos vagy eseti jelleggel Bp-en, diplomás szakemberektől baráti árakon. Kerttervezés, kertépítés, sövénynyírás, fűnyírás, fakivágás, ültetés alanyi áfa mentesen.

 • Földmunkák

  1800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagy választék, udvarias hozzáértő kiszolgálás.

Földmunka cégek, vállalkozók és lakossági ügyfelek számára. Bízza a munkát egy profi cégre. Az árokásástól a tereprendezés és az építkezés igényein át – a sitt szállításig...

 • Földmunkák

  2100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Személyes tapasztalatom, hogy a Hidrovetés Kft-é a tudás és technológia, a többi "okosba" vállalkozó csak több, de főleg kevesebb sikerrel próbálja leutánozni a hidrovetést. A mi kertünkben a fű a füvesítés óta egészséges, nem foltos, nem gazos, és kész öröm nyírni. Botos Zoltán mindig nagyon hasznos tanácsokkal lát el. Ilyen az igazi ügyfélközpontú vállakozó, nem csak a pénzem kell neki. Az utcában mindenki irigykedik a füvünkre. A legtöbb ember csak az árat figyeli és nem érdekli a minőség és nem veszi észre azt, hogy ha egyszer fizet a minőségért többet, akkor sokkal sokkal jobban jár, mintha gyakran fizet a gagyiért csak kicist kevesebbet!

Zöldterületek gondozását vállaljuk országszerte, a terep adottságaitól függetlenül. Zöldhulladék kezelés cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt! Ingyenes felmérés.

 • Földmunkák

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Felkészületlen eladók, rossz kommunikáció a vezető és alkalmazottai között. Kétszer próbáltam vásárolni náluk: első alkalommal a szalagot csak a tulajdonos tudta volna megírni mert senki nem értett hozzá az eladók közül, 20 perc várakozás után feladtuk. Még egy próbát téve rendeltem meg egy koszorút és egy csokrot, amit az utolsó előtti napon felhívva próbáltak meg egyzetetni velem mi is volt az, mert nem tudta a csokrot készítő kiolvasni az írást...ezután más koncepciót mond az eladó a megbeszélt összegre és mást a tulajdonos aki a megrendelést felvette. Átvételnél a szalag hiányzott, az átadó hölgy azt sem tudta hol van...ez minden csak nem szolgáltatás. Harmadik próbát már semmiképp nem teszek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kertépítő szakemberektől?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő földmunkák közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Földmunkák: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a földmunkák átlagos ára 5600 - 10500 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles véleményeket?

Budapesten a földmunkák szolgáltatáshoz már 399 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kertépítőt Budapesten?

Jelenleg 307 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÖLDMUNKÁK szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk kertépítőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható kertépítőt hívnod ha erre van szükséged: földmunkák.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi kertépítő segítségét?

Egy megbízható kertépítő a földmunkák mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor kertépítőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas