Gépi földmunka Budapest területén!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 447 kertépítő közül! Korrekt gépi földmunka árak: 5200-9800 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

67 kertépítő most online

Ferenc

Ferenc

erdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Kálmán

Kálmán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gépi földmunka Budapesten?

5200 - 9800 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

családi ház, gyárépület, raktárépület, romos épület , darupálya bontása tereprendezéssel. Házak, iroda épületek, gyárak, ipari létesítmények, magas építmények bontása.

 • Gépi földmunka

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Okés

Első osztályú gyep. Az Ön biztos partnere már 10 éve. Kivitelezői ajánlások. Öntözéstechnikai anyagbeszerzés kis és nagykereskedelem. Vakondháló. Várom hívását!

 • Gépi földmunka

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szeretek ott vásárolni. Az árakban nincs különbség (ami jó), de a hely, a kedves hölgyek, és a friss virágok miatt mindig ott vásárlok!

Hívjon minket bizalommal- kútfúrás Debrecen - Hajdú-Bihar megye. Elfogadható árak - Elkötelezett Ügyfél központú. Hívjon ma.

 • Gépi földmunka

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Professzionális munka, szimpatikus emberek!

Az ár a fa méretétől függően változhat, előzetes egyeztetést igényel! Fűnyírás árát a lenti kalkulátorral könnyen kiszámolhatja! 20Ft/m².

 • Gépi földmunka

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Szépen és jól dolgoznak!

Szennyvízátemelő rendszerek teljeskörű tervezése és kivitelezése, többéves tapasztalattal! Egyedi szennyvízátemelő rendszer tervezése sem okoz gondot nekünk. Hívjon bizalommal.

 • Gépi földmunka

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Borzasztó kiszolgálás, blokkot valahogy nem kaptam ....

Professzionális térkövezés a tervezéstől kezdve, egészen a kivitelezésig! Nagy kiterjedésű ipari területek térkövezése nem kihívás számunkra. Sok éves tapasztalat. Professzionális minőség. Gépi térkövezés. Gyorsaság és precizitás.

 • Gépi földmunka

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Hihetetlenül korrekt üzlet .igazi kereskedök

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kertépítő szakemberektől?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő gépi földmunka közben Budapesten