Teljes körű árokásás Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Árokásómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj árokásó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 430 árokásó közül! Korrekt árokásás árak: 2800-5300 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

65 árokásó most online

László

László

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Mennyibe kerül az árokásás Budapesten?

2800 - 5300 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb árokásók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező árokásót!

Építése az ország egész területén! Keressen minket bizalommal. Egyedi kemencék. Egyedi kandallók. Egyedi cserépkályhák.

 • Árokásás

  3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Örvendetes, hogy a Pro Natura Kert a kiskertek tulajdonosainak is ad - mind a print, mind az online media segítségével - ingyenes tanácsokat. A számos referencia és a szervezeti tagságok nyilvánossága (a díjakról nem is beszélve) növeli a cég hitelességét. Amelyet magam is igazolhatok :-)

Ingyenes tanácsadás és árajánlat készítése. Biztos szakmai háttér és felkészültség. Közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, Nekünk a biztonság az első. alpin fakivágás.

 • Árokásás

  2800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Ha földmunka akkor jó választás!

Földmunka cégek, vállalkozók és lakossági ügyfelek számára. Bízza a munkát egy profi cégre

 • Árokásás

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Becsületes, korrekt vállalkozó

Tervek alapján, vagy a teljes térkövezés megtervezésében is segítséget tudunk nyújtani. Kikalkuláljuk a térkő és egyéb anyagok szükségletét és a beszerzésében is tudunk segíteni. Korrekt díjazással. Térburkolat lerakás. Parkok térkövezése. Kerti utak térkövezése.

 • Árokásás

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Kitünő szakértelem, precíz munka. Csak ajánlani tudom!

Csatornázás, csatorna bekötés, sürgősségi szolgáltatásokkal Precíz, rutinos szakemberekkel. Családi házak csatornarendszerének kivitelezése határidőre. Időtálló munka szakemberekkel. Kertrendezés. Hőszigetelés- Vakolás. Csatornázás. Festés.

 • Árokásás

  1800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható cég, profi munkavégzés! Csak ajánlani tudom!

Faápolási munkák, 30 év tapasztalat, minőségi, precíz munkavégzés. Egyszerű ajánlatkérés. Fák gallyazása, metszése és kivágása. Gallydarálás és elszállítás az Ön igénye szerint.

 • Árokásás

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Mindig kedves és szakértő hozzá állás . Az építőknek nagyon jó ízlésük van, bátran lehet rájuk hagyatkozni, és persze a szakértelmük megkérdőjelezhetetlen.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi árokásó szakemberektől?

Rendelj árokásó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy árokásó árokásás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Árokásás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten az árokásás átlagára 2800 - 5300 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Árokásók - hogyan választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok árokásót Budapesten?

Jelenleg 293 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÁROKÁSÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy árokásó?

Egy árokásó a következő feladattal kereshető meg: árokásás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi árokásó?

A jó árokásó pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: árokásás?

Az Árokásás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy árokásót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas