Csatornázás Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Csatornázómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj csatornázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 437 csatornázó közül! Korrekt csatornázás árak: 2400-4500 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

66 csatornázó most online

György

György

Sok tapasztalatom van

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a csatornázás Budapesten?

2400 - 4500 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb csatornázók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező csatornázót!

Zöldterület Kezelés. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. Hírek, tények és egyebek. Web, képek és videó. Non-stop információ. Milliók bíznak benne. 100+ millió látogató.

 • Csatornázás

  2000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt és gyors

Üvegszálas medencék 3D® felülettel, magyar gyártótól közvetlenül. Rengeteg méret és szín.

 • Csatornázás

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Az utca elején lévő kertészetnél jóval drágább, és nem feltétlenül szebbek a növények. A választék sem túl széles, viszont a fa kínálat nagyon rendben van

Favágás extrém környezetben? Hívjon most minket árajánlatért! Felmérjük és megoldjuk! Útban vannak a faágak vagy szeretné megformázni? Bízza ránk, gyorsan és tisztán dolgozunk. Biztonságos megoldások. Teljeskörű szolgáltatás. Kivágástól elszállításig.

 • Csatornázás

  1900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Maximális segítség és tanácsadás a növényekkel kapcsolatban.

Professzionális minőséget és személyre szabott megoldást nyújtunk a kerttulajdonosoknak. Ha szeretnéd, hogy álmaid kertje valóra váljon, biztosíthatunk, hogy jó helyen vagy.

 • Csatornázás

  2500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Kitűnő kertèszet, szakszerű ès kedves kiszolgálás.

Világszerte kipróbált és sokoldalúan alkalmazható építőipari gépek durva körülményekhez. Tájékozódjon a Liebherr erőgépek sokoldalú alkalmazási lehetőségeiről!

 • Csatornázás

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, megbízható cég, akik nagy szakértelemmel allnak rendelkezésre barmilyen kerttel kapcsolatos kérdésben.

Hívjon most! Ingyenes felmérés és árajánlat. csatornában profik" Csatornázás. Csatorna építés. Szennyvízcsatorna bekötés."

 • Csatornázás

  3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Személyes tapasztalatom, hogy a Hidrovetés Kft-é a tudás és technológia, a többi "okosba" vállalkozó csak több, de főleg kevesebb sikerrel próbálja leutánozni a hidrovetést. A mi kertünkben a fű a füvesítés óta egészséges, nem foltos, nem gazos, és kész öröm nyírni. Botos Zoltán mindig nagyon hasznos tanácsokkal lát el. Ilyen az igazi ügyfélközpontú vállakozó, nem csak a pénzem kell neki. Az utcában mindenki irigykedik a füvünkre. A legtöbb ember csak az árat figyeli és nem érdekli a minőség és nem veszi észre azt, hogy ha egyszer fizet a minőségért többet, akkor sokkal sokkal jobban jár, mintha gyakran fizet a gagyiért csak kicist kevesebbet!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázó szakemberektől?

Rendelj csatornázó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy csatornázó csatornázás közben Budapesten

Kérdések és válaszok