Minőségi fametszés Budapesten. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Kertészmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 401 kertész közül! Korrekt fametszés árak: 3600-6800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Budapesten környezetében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

60 kertész most online

László

László

Ma is elvallalom.

Adorján

Adorján

A környeken vagyok.

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a fametszés Budapesten?

3600 - 6800 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertészek Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertészt!

Szezonális kedvezmény. Mi nem operálunk óradíjjal, a föld ismerete nélkül. Ez szakmaitlan. Sokkal többet kihozhatsz a megfelelő gépi földmunkából, mint azt eddig gondoltad.

 • Fametszés

  2500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Sok szép növény van és kedvesek az ottani dolgozók.

Zöldterületek gondozását vállaljuk országszerte, a terep adottságaitól függetlenül. Fűkaszálás cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt! Sokéves tapasztalat.

 • Fametszés

  2200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Jo

Pergola Ötletek keresése és összehasonlítása online. Spóroljon az Shopwebly segítségével! Találja meg a Pergola Ötletek az Shopwebly-nál, az árösszehasonlító weboldalon!

 • Fametszés

  2000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Szuperek!

Építsen biztos talajra! Gépi földmunka és tereprendezés

 • Fametszés

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Rendkívül szaktudás, elégedett vagyok a medencémmel

Önálló gépi földmunkák és komplett feladatok teljes körű kivitelezése. Kérje ajánlatunkat! Megrendelése teljesítéséhez többfajta, különböző méretű gép és teherautó áll rendelkezésre.

 • Fametszés

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Kedves,udvarias kiszolgálás.Hozzáértők maximális lexikális tudással képviselik a cèget az alkalmazottak. Csak ajánlani tudom.

Bobcat -el és egyéb földmunkagépekkel, képzett szakemberekkel vállalunk komplex földmunkát. Több mint 20 éves múlttal rendelkező, földmunkavégzéssel foglalkozó vállalkozás vagyunk. húsz éves tapasztalat. Épület Bontás. Termőföld szállítás.

 • Fametszés

  2500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Szuperek! Le a kalappal! :-)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kertész szakemberektől?

Rendelj kertész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertész fametszés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fametszés: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a fametszés átlagára 3600 - 6800 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - hogyan választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kertészt Budapesten?

Ebben a pillanatban 326 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FAMETSZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kertész?

Egy kertész ezzel a feladattal bízható meg: fametszés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi kertész?

Egy jó kertész részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha kertészt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas