Kemence építés Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kemenceépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kemenceépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 434 kemenceépítő közül! Korrekt kemence építés árak: 16000-30000 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

65 kemenceépítő most online

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kemence építés Budapesten?

16000 - 30000 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kemenceépítők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kemenceépítőt!

Sávalap ásás, épület bontás, pince ásás, útépítés, alapkiemelés, mini kotró, bobcat

 • Kemence építés

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Szerintem az egy csillag mindent elmond. A cégvezetővel elég nagy a probléma.

Alpin favágás nehezen megközelíthető fák vágására. Hétvégén és ünnepnapokon felár nélkül. Favágás és fakivágás alpin technikával, biztonságosan. Nehezen hozzáférhető fák kivágása. Alpin technikás favágás. Veszélyes fák kivágása. Favágás, fakivágás.

 • Kemence építés

  2700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon szép virágok, hozzáértő és nagyon kedves eladók

Ha Ön is egy gyönyörű kertre vágyik. Webshopom életerős növényekkel, hasznos információkkal várja. Segítünk. Képet küldünk. Hazai földben termesztett.

 • Kemence építés

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

A hírnévhez méltó gyönyörű kertek! - Gratulálok!

Kertgondozás folyamatos vagy eseti jelleggel Bp-en, diplomás szakemberektől baráti árakon. Kerttervezés, kertépítés, sövénynyírás, fűnyírás, fakivágás, ültetés alanyi áfa mentesen.

 • Kemence építés

  1800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagy választék, udvarias hozzáértő kiszolgálás.

Földmunka cégek, vállalkozók és lakossági ügyfelek számára. Bízza a munkát egy profi cégre. Az árokásástól a tereprendezés és az építkezés igényein át – a sitt szállításig...

 • Kemence építés

  2100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Személyes tapasztalatom, hogy a Hidrovetés Kft-é a tudás és technológia, a többi "okosba" vállalkozó csak több, de főleg kevesebb sikerrel próbálja leutánozni a hidrovetést. A mi kertünkben a fű a füvesítés óta egészséges, nem foltos, nem gazos, és kész öröm nyírni. Botos Zoltán mindig nagyon hasznos tanácsokkal lát el. Ilyen az igazi ügyfélközpontú vállakozó, nem csak a pénzem kell neki. Az utcában mindenki irigykedik a füvünkre. A legtöbb ember csak az árat figyeli és nem érdekli a minőség és nem veszi észre azt, hogy ha egyszer fizet a minőségért többet, akkor sokkal sokkal jobban jár, mintha gyakran fizet a gagyiért csak kicist kevesebbet!

Zöldterületek gondozását vállaljuk országszerte, a terep adottságaitól függetlenül. Zöldhulladék kezelés cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt! Ingyenes felmérés.

 • Kemence építés

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Felkészületlen eladók, rossz kommunikáció a vezető és alkalmazottai között. Kétszer próbáltam vásárolni náluk: első alkalommal a szalagot csak a tulajdonos tudta volna megírni mert senki nem értett hozzá az eladók közül, 20 perc várakozás után feladtuk. Még egy próbát téve rendeltem meg egy koszorút és egy csokrot, amit az utolsó előtti napon felhívva próbáltak meg egyzetetni velem mi is volt az, mert nem tudta a csokrot készítő kiolvasni az írást...ezután más koncepciót mond az eladó a megbeszélt összegre és mást a tulajdonos aki a megrendelést felvette. Átvételnél a szalag hiányzott, az átadó hölgy azt sem tudta hol van...ez minden csak nem szolgáltatás. Harmadik próbát már semmiképp nem teszek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kemenceépítő szakemberektől?

Rendelj kemenceépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kemenceépítő kemence építés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kemence építés: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a kemence építés átlagos ára 16000 - 30000 Ft/óra. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi véleményeket?

Budapesten a kemence építés szolgáltatáshoz már 364 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kemenceépítőt Budapesten?

Most 280 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KEMENCE ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kemenceépítő?

Egy kemenceépítő a következő munkával kereshető meg: kemence építés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy kemenceépítő?

Egy megbízható kemenceépítő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: kemenceépítő?

Ha egy megbízható kemenceépítő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A kemence építés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas