Tervezés szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Tervezőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb tervezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 300 tervező közül! Korrekt tervezés árak: 1800-3500 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

45 tervező most online

József

József

A környeken vagyok.

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszallas.

Sandor

Sandor

erdekel.

Mennyibe kerül a tervezés Budapesten?

1800 - 3500 Ft/fm

Átlagos árak 2022. május 25-től

A legjobb tervezők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Azonnali raktárkészletről. Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Nagy raktárkészlet. Profi szakemberek. Egyedi ajánlatok. Szolgáltatások: Állványrendszerek, Polcrendszerek.

 • Tervezés

  6300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Szakmailag rendben van, emberileg kuka.

József Lengyel
8 months ago

Azonnali raktárkészletről. Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Egyedi ajánlatok. Profi szakemberek. Nagy raktárkészlet. Szolgáltatások:...

 • Tervezés

  9600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Az egyik legjobb haza kortárs építész, édemes megnézni a referenciáit.

Csaba Maronics
7 months ago

A legalacsonyabb ár garanciája. Kiváló Árak! Garantáltan a legolcsóbb. Már 20 éve.

 • Tervezés

  11200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Awesome Scandinavian architecture: cozy yet sophisticated, modern yet sustainable.

Olivér Rudolf Kis
2 months ago

Konyhabútort szeretnél? Bízz meg minket és 5 hét alatt elkészítjük álmaid konyháját. Ön megálmodja, mi elkészítjük 5 hét alatt álmai konyháját. Egyedi Konyha. Prémium Minőség. Garancia. Gyors beszerelés. Szolgáltatások: 3D Tervezés, Gyártás, Beszerelés, Tanácsadás.

 • Tervezés

  8100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Bálint Rozáliát és az atelierR tervezőcsapatát egy pilisi családi ház terveinek elkészítésével bíztuk meg. A tervezési munkát az első közös gondolkodástól az utolsó apró részletek véglegesítéséig a szakmai elkötelezettség és precizitás jellemezték. A nyílt és gyors kommunikáció, a transzparens szerződési folyamat és elszámolás, az egyedi igények kapcsán tanúsított támogatás és rugalmasság mellett családi otthonunk megtervezése valóban örömet jelenthetetett a számunkra. Ezúton is köszönjük Rozálnak ezt a kíváló munkát!

RÁTKAI ZSUZSA
4 months ago

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben...

 • Tervezés

  11100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Több projekten is dolgoztunk együtt az elmúlt években Rozáliával, és a tapasztalataim alapján bátran ajánlom őt. Nemcsak szakmailag kiemelkedő a teljesítménye, de a munkához való alázatossága, elkötelezettsége és az emberekkel való bánásmódja is figyelemreméltó. Mindig gyorsan megtaláltuk a közös hangot, gördülékenyen oldotta meg a problémás helyzeteket is. Könnyen és hatékonyan lehet vele együtt dolgozni!

Péter Radnai
6 months ago

Levesszük a válláról a terheket. Vállalási árunk tartalmazza a tervezés minden költségét. Az alapozástól kezdve a kulcs átadásáig, minden egyes részfeladatot kivitelezünk. Egyedi design.

 • Tervezés

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Passzívház kérdésben szakember.

Freddy
6 months ago

Belsőépítészeti tervezés: magánlakások, családiházak, irodák, éttermek belsőépítészeti tervezése Egyedi bútortervezés,bútortervezés sorozatgyártásra Egyedi asztalos tételek tervezése

 • Tervezés

  11900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Architects of the cool type :)

Bela Neszmenyi
6 months ago

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tervező szakemberektől?

Rendelj tervező szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tervező tervezés közben Budapesten