Kerítés tervezés Budapesten gyorsan és hatékonyan!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 502 építészmérnök közül, 2800-5300 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a kerítés tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

75 építészmérnök most online

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszallas.

Győző

Győző

erdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kerítés tervezés Budapesten?

2800 - 5300 Ft/fm

Átlagos árak 2023. március 2-től

A legjobb építészmérnökök Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Lakberendezés mesterfokon! Egyedi bútor, szekrény, konyhabútor, kiegészítő gyártása. Rövid...

 • Kerítés tervezés

  8500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

- A szakértelmével kapcsolatosan nincsenek kétségeim, de a késés miatt ebből kevés hasznom származ

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Nemzetközi trendek. Exkluzív design. Professzionális tervezés. Kimagasló igényekhez. Belsőépítészet.

 • Kerítés tervezés

  4200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Tökéletes kiszolgálás!!!Profi szakmai háttér!!!

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkák! Gyors helyszíni felmérés, design, praktikum, magas minőségű bútorvasalatok. 2 év garancia. Ingyenes tanácsadás. Hétvégén is elérhető. 23 év tapasztalat. 48 órás válaszadási idő.

 • Kerítés tervezés

  10400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Egy családi házról kértem véleményt, de a szemle dokumentációja két hét alatt sem érkezett meg. Azóta kerestem őket emailben, smsben, választ nem kaptam. Telefonon 5-6 próbálkozásból egyszer sikerült elérni őket, akkor jött a "Már elküldtem, de elküldöm újra." válasz, ami nem túl hiteles, mert az "összes levél" nézetben sem látszik, és azóta sem érkezett meg. Természetesen számlát sem adott.

Lakásfelújításban gondolkozik? Csak fürdőszoba felújítás lenne? Hívjon minket! Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk!

 • Kerítés tervezés

  9400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

A szemle dokumentációját végül megkaptam, de csak a fenti vélemény megírása után. (Ezek után 2 csillagra módosítottam az eredeti egyet.)

Elek laci
2 éve

Minőségi egyedi házak tervezése, kivitelezése, ahogy te szeretnéd. Kérd...

 • Kerítés tervezés

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Igen segítőkész, felkészült csapat ;)

Exkluzív dizájn, személyre szabott tervezés, innovatív megoldások. Kérj exkluzív árajánlatot!

 • Kerítés tervezés

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Ajánlás útján ismerkedtünk meg Rozállal, és bíztuk meg a családi házunk tervezésével. Gyorsan sikerült eljutnunk az elképzeléseink szerinti vázlattervekig, és a finomítási kéréseinket is egy-két napon belül teljesítette. A hivatalos és sajnos problémás egyeztetési köröket is hősiesen végigküzdötte. Az építkezés során folyamatosan nyomon követte a munkálatokat, és felhívta a figyelmünket a lényeges kivitelezési kritériumokra.

Megálmodtad álomotthonodat? Segítek megvalósítani az első gondolattól az utolsó csavarig! Egyedi bútort álmodtál meg? Megvalósítom Neked a tervezéstől az...

 • Kerítés tervezés

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Igazi szakértelem!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi építészmérnök szakemberektől?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök kerítés tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerítés tervezés: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a kerítés tervezés átlagos ára 2800 - 5300 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Budapesten?

Jelenleg 307 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KERÍTÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok építészmérnökt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható építészmérnökt megbíznod ha erre van szükséged: kerítés tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építészmérnök?

Egy megbízható építészmérnök pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: építészmérnök?

Ha egy megfelelő építészmérnök segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A kerítés tervezés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas