Udvar tervezés Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Kertépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb kertépítőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 504 kertépítő közül, 16000-30000 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a udvar tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környékén található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

76 kertépítő most online

Mihaly

Mihaly

erdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az udvar tervezés Budapesten?

16000 - 30000 Ft/óra

Átlagos árak 2023. március 2-től

A legjobb kertépítők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Magánházak, irodák, kereskedelmi egységek és mindennemű belső-külső tér belsőépítészeti, dekorációs tervezési munkálatait vállalom rövid határidővel, megbízható, rugalmas, lendületes csapatommal.

 • Udvar tervezés

  9700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jo hely

Házfelújítás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Ne keresgélj egyesével szakembereket. Komplett felújításhoz hívj minket! Rejtettköltségek nélül. Burkolásspecialista. Design.

 • Udvar tervezés

  8800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Végül két hét után egy telefonhívásomra válaszolt, ahol azt mondta, hogy "Már elküldte, de ránéz újra." Ha ránézett, láthatta, hogy nem érkezett meg, de nem is küldte el.

Péter Bakos
egy éve

Otthona megtervezésén kívül lakásfelújítást és bővítést is vállalunk. Keressen bizalommal! Profi csapattal és nemzetközi tapasztalatokkal a hátunk mögött végezzük munkánkat. Ingatlan értékesítés. Komplett beruházások. Saját szakemberek. Referenciák.

 • Udvar tervezés

  8000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Architects and award winning interior designers of the cool type :)

Műhely
2 éve

Megálmodtad álomotthonodat? Segítek megvalósítani az első gondolattól az utolsó csavarig! Egyedi bútort álmodtál meg? Megvalósítom Neked a tervezéstől az...

 • Udvar tervezés

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Igazi szakértelem!

Írj nekünk és mutasd ügyfeleidnek pontosan azt a látványt, amit elképzeltél! Valósághű élmény. Részletgazdag kidolgozás.

 • Udvar tervezés

  6200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Kiválóak!

Faldekoráció készítése: egyedi tapéta, falmatrica, vászonkép. Kitűnő minőségben, gyorsan! Minőségi anyagok, gyors határidő, szép kivitelezés, rendeld meg egyedi képeidet, tapétádat. Óriásplakát, Billboard. Roll-up. Doboz, papírtáska. Nyomdai termékek. Táblás termékek.

 • Udvar tervezés

  6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

nagy csalodas, nem ajanlom senkinek.

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Esztétikus és biztonságos kültéri lépcsők, lépcsőszerkezetek gyártása és építése. Ajánlatkérés. Tervezés. Minőségi kivitelezés. Gyártás.

 • Udvar tervezés

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Szép munka.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kertépítő szakemberektől?

Rendeld meg kertépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kertépítő udvar tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Udvar tervezés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten az udvar tervezés átlagos díja 16000 - 30000 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - hogyan választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kertépítőt Budapesten?

Most 329 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést UDVAR TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek kertépítőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált kertépítőt megbíznod ha a következőre van szükséged: udvar tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi kertépítő segítségét?

Egy jó kertépítő az udvar tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha kertépítőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas