Medence tervezés Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Medenceépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj medenceépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb medenceépítőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 443 medenceépítő közül, 9000-17000 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a medence tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

66 medenceépítő most online

József

József

erdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Bertalan

Bertalan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a medence tervezés Budapesten?

9000 - 17000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb medenceépítők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező medenceépítőt!

Jó helyen jársz ezen az oldalon, ha egyedi lépcsőt szeretnél otthonodba. Tervezés. Minőség. Design. Kivitelezés. Egyediség. Modellek: Lebegő lépcső, Középtartós lépcső.

 • Medence tervezés

  10300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kerülendő.

Gyorsan, 2-3 hét alatt kész, és az egész család nagy örömét találja benne

 • Medence tervezés

  9700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Szakmai tudás, kiváló probléma megoldóképesség, türelem, szerteágazó kapcsolatok mind a hatóságok, mind a szakági tervezők felé (villamosság, gépészet, statika). A telek kiválasztásától a kivitelezésig segítségemre voltak.

A legalacsonyabb ár garanciája. Kiváló Árak! Garantáltan a legolcsóbb. Már 20 éve.

 • Medence tervezés

  11200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Awesome Scandinavian architecture: cozy yet sophisticated, modern yet sustainable.

Kertrendezés, fűnyírás, kerítés és térkő tisztítás országosan. Kedvező áron, garancia. Kertrendezés, fűnyírás, kerítés és térkő tisztítás Pest megyében. Gyors kivitelezéssel.

 • Medence tervezés

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Rozált ismeretlenként, korábbi munkái alapján kerestük fel készházunk tervezésére. Az első konzultáción tapasztalt jó benyomás a tervezés teljes szakaszában kitartott. Nagyon alapos és felkészült. Éreztük, hogy jó kezekben vagyunk. Támogató és együttműködő a hozzáállása, akár órákon belül meg volt válaszolva minden felmerült kérdés. A következő házunkat is rá fogjuk bízni 😊

Azon dolgozunk nap mint nap, hogy otthonuk, irodájuk, vendéglátó egységük, vagy legyen az bármilyen helyiség, még magával ragadóbb, hangulatosabb és békésebb legyen, mint ahogyan azt el tudja képzelni. Mi hiszünk benne, hogy minden tér, helyiség lehet teljesen más, ha az gondosan meg van tervezve. Engedje meg nekünk, hogy olyan tereket alakíthassunk ki Önnek, ahol az ember szívesen tölti az idejét. A csapatunk azon dolgozik, hogy egy tökéletes teret alkosson meglévő és leendő ügyfeleinek.

 • Medence tervezés

  8800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

A Rozál által készített könnyűszerkezetes házunk terve elsőre elnyerte tetszésünket. Feleségem és én azonnal éreztük, hogy az elkészült terv szinte tökéletes összhangban van elképzelésünkkel. Rozál nagyon pontos, precíz, alapos tervet készített, amelyet a ház kivitelezésével megbízott cég szakemberei is csak dicsértek. Az építkezés során felmerülő egyéb szakmai - nemcsak a tervhez kapcsolódó - kérdésekben is szinte rögtön jött Rozáltól a segítség, egy-egy válasz, útmutatás. Rozál proaktív hozzáállása, munkastílusa és szakértelme bizalmat keltett bennünk már az első napok után, és ez a jó tapasztalatunk mindvégig megmaradt. Amennyiben a jövőben úgy adódna, újból őt kérnénk fel a tervek elkészítésére!

Faldekoráció készítése: egyedi tapéta, falmatrica, vászonkép. Kitűnő minőségben, gyorsan! Minőségi anyagok, gyors határidő, szép kivitelezés, rendeld meg egyedi képeidet, tapétádat.

 • Medence tervezés

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, pontos, megbízható, felkészült. Ebből már egy is kuriózumnak minősül az építőiparban. Rozálban pedig mind megvan. Ha legközelebb házat tervezünk, arra is őt kérjük fel.

Ha megbízhatóságról van szó, mi vagyunk azok, akikre szüksége van !

 • Medence tervezés

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Mivel nem tudom, hogy hol lehet válaszolni a tulajdonos véleményére, ezért ezt itt teszem meg.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi medenceépítő szakemberektől?

Rendeld meg medenceépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy medenceépítő medence tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Medence tervezés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a medence tervezés átlagos ára 8000 - 15000 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Medenceépítők - mi alapján válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok medenceépítőt Budapesten?

Most 344 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MEDENCE TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk medenceépítőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható medenceépítőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: medence tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi medenceépítő segítségét?

Egy megbízható medenceépítő a medence tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: medence tervezés?

A medence tervezés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy medenceépítőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas