Télikert tervezés Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Kertépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb kertépítőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 524 kertépítő közül, 7200-13500 Ft/m3 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a télikert tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

79 kertépítő most online

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Marton

Marton

A környeken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a télikert tervezés Budapesten?

7200 - 13500 Ft/m3

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kertépítők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés. Telepítés 2 napon belül! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Egyedi ajánlatok.

 • Télikert tervezés

  11100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Remek építészek!

Nem tudja kihasználni a teraszát? Profi csapattal felmérünk, tervezünk, gyártunk, akciósan. Szeretné ha a terasza négy évszakos lenne? Forduljon hozzánk bizalommal és megoldjuk.

 • Télikert tervezés

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Valóban említette, hogy emailben keressem, ennek megfelelően először levelet írtam 15 és 12 napja, ezek egyikére sem érkezett válasz.

Kerítés tervezés és építés korrekt áron - bízza ránk a munka egészét. Kérje ajánlatunkat! Komplett...

 • Télikert tervezés

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Lehet hogy tervezési munkákban és árban jók de sajnos kommunikációs szinten kétszeri írásos ajánlat kérés és egyszeri telefonos egyeztetés után két hónap alatt nem jutottunk előrébb.

Lakásfelújításban gondolkozik? Csak fürdőszoba felújítás lenne? Hívjon minket! Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk!

 • Télikert tervezés

  9400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

A szemle dokumentációját végül megkaptam, de csak a fenti vélemény megírása után. (Ezek után 2 csillagra módosítottam az eredeti egyet.)

Elek laci
2 éve

Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron. Generálkivitelezés CSOK, Babaváró és zöld hitellel, garanciával, szerződésbe foglalt áron.

 • Télikert tervezés

  6300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, segítőkész vállalkozás, profi, ügyfélközpontú csapatt! Megoldani akarnak egy problémát és nem megkerülni! Bátran ajánlom őket!

BuTyCb
2 éve

Irányíts otthonodban bármit, bárhonnan egyszerűen és kényelmesen. Kérj ingyenes felmérést!

 • Télikert tervezés

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Családi házunk tervezése során hamar megtaláltuk a közös hangot Rozállal, könnyen ráérzett arra mit szeretnénk. Még arra is, amiről nem is tudtunk, hogy szeretnénk. A tervezés összes szakaszában és később is bátran fordulhattunk hozzá kérdéseinkkel, precizitása, alapossága miatt sok későbbi akadályt elkerültünk. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, nekünk biztos pont volt az építkezés során.

Punda 112
2 éve

Lakberendező és építészmérnök vagyok. Célom, hogy olyan komplex lakberendezési szolgáltatást nyújtsak megrendelőimnek, mely által jól funkcionáló, stílusos otthonok születnek, jó műszaki megoldásokkal.

 • Télikert tervezés

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, gyors, pontos!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kertépítő szakemberektől?

Rendeld meg kertépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kertépítő télikert tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Télikert tervezés: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a télikert tervezés átlagos ára 6400 - 12000 Ft/m3. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - mi alapján választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kertépítőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 290 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÉLIKERT TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek kertépítőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható kertépítőt keresned ha szükséged van erre: télikert tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi kertépítő segítségét?

Egy megbízható kertépítő a télikert tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: kertépítő?

Ha a legjobb kertépítő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A télikert tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas