Teljes körű kültéri lépcső tervezés Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 431 építészmérnök közül! Korrekt kültéri lépcső tervezés árak — 13600-25500 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

65 építészmérnök most online

Andras

Andras

erdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Lajos

Lajos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kültéri lépcső tervezés Budapesten?

13600 - 25500 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Azonnali raktárkészletről. Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Nagy raktárkészlet. Profi szakemberek. Egyedi ajánlatok. Szolgáltatások: Állványrendszerek, Polcrendszerek.

 • Kültéri lépcső tervezés

  6300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Szakmailag rendben van, emberileg kuka.

Azonnali raktárkészletről. Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Egyedi ajánlatok. Profi szakemberek. Nagy raktárkészlet. Szolgáltatások:...

 • Kültéri lépcső tervezés

  9600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Az egyik legjobb haza kortárs építész, édemes megnézni a referenciáit.

A legalacsonyabb ár garanciája. Kiváló Árak! Garantáltan a legolcsóbb. Már 20 éve.

 • Kültéri lépcső tervezés

  11200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Awesome Scandinavian architecture: cozy yet sophisticated, modern yet sustainable.

Konyhabútort szeretnél? Bízz meg minket és 5 hét alatt elkészítjük álmaid konyháját. Ön megálmodja, mi elkészítjük 5 hét alatt álmai konyháját. Egyedi Konyha. Prémium Minőség. Garancia. Gyors beszerelés. Szolgáltatások: 3D Tervezés, Gyártás, Beszerelés, Tanácsadás.

 • Kültéri lépcső tervezés

  8100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Bálint Rozáliát és az atelierR tervezőcsapatát egy pilisi családi ház terveinek elkészítésével bíztuk meg. A tervezési munkát az első közös gondolkodástól az utolsó apró részletek véglegesítéséig a szakmai elkötelezettség és precizitás jellemezték. A nyílt és gyors kommunikáció, a transzparens szerződési folyamat és elszámolás, az egyedi igények kapcsán tanúsított támogatás és rugalmasság mellett családi otthonunk megtervezése valóban örömet jelenthetetett a számunkra. Ezúton is köszönjük Rozálnak ezt a kíváló munkát!

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben...

 • Kültéri lépcső tervezés

  11100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Több projekten is dolgoztunk együtt az elmúlt években Rozáliával, és a tapasztalataim alapján bátran ajánlom őt. Nemcsak szakmailag kiemelkedő a teljesítménye, de a munkához való alázatossága, elkötelezettsége és az emberekkel való bánásmódja is figyelemreméltó. Mindig gyorsan megtaláltuk a közös hangot, gördülékenyen oldotta meg a problémás helyzeteket is. Könnyen és hatékonyan lehet vele együtt dolgozni!

Levesszük a válláról a terheket. Vállalási árunk tartalmazza a tervezés minden költségét. Az alapozástól kezdve a kulcs átadásáig, minden egyes részfeladatot kivitelezünk. Egyedi design.

 • Kültéri lépcső tervezés

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Passzívház kérdésben szakember.

Freddy
2 éve

Belsőépítészeti tervezés: magánlakások, családiházak, irodák, éttermek belsőépítészeti tervezése Egyedi bútortervezés,bútortervezés sorozatgyártásra Egyedi asztalos tételek tervezése

 • Kültéri lépcső tervezés

  11900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Architects of the cool type :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi építészmérnök szakemberektől?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök kültéri lépcső tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kültéri lépcső tervezés: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a kültéri lépcső tervezés átlagos díja 12000 - 22500 Ft/m. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

Budapesten a kültéri lépcső tervezés szolgáltatáshoz már 408 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Budapesten?

Jelenleg 314 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÜLTÉRI LÉPCSŐ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök ezzel a munkával bízható meg: kültéri lépcső tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy építészmérnök segítségét?

Egy megbízható építészmérnök a kültéri lépcső tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha építészmérnökt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas