Külső homlokzat tervezés Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 461 építészmérnök közül! Korrekt külső homlokzat tervezés árak — 3600-6800 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

69 építészmérnök most online

Peter

Peter

Ingyenes kiszallas.

Marton

Marton

erdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a külső homlokzat tervezés Budapesten?

3600 - 6800 Ft/fm

Átlagos árak 2023. március 2-től

A legjobb építészmérnökök Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Azonnali raktárkészletről. Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Nagy raktárkészlet. Profi szakemberek. Egyedi ajánlatok. Szolgáltatások: Állványrendszerek, Polcrendszerek.

 • Külső homlokzat tervezés

  6300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Szakmailag rendben van, emberileg kuka.

Azonnali raktárkészletről. Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Egyedi ajánlatok. Profi szakemberek. Nagy raktárkészlet. Szolgáltatások:...

 • Külső homlokzat tervezés

  9600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Az egyik legjobb haza kortárs építész, édemes megnézni a referenciáit.

A legalacsonyabb ár garanciája. Kiváló Árak! Garantáltan a legolcsóbb. Már 20 éve.

 • Külső homlokzat tervezés

  11200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Awesome Scandinavian architecture: cozy yet sophisticated, modern yet sustainable.

Konyhabútort szeretnél? Bízz meg minket és 5 hét alatt elkészítjük álmaid konyháját. Ön megálmodja, mi elkészítjük 5 hét alatt álmai konyháját. Egyedi Konyha. Prémium Minőség. Garancia. Gyors beszerelés. Szolgáltatások: 3D Tervezés, Gyártás, Beszerelés, Tanácsadás.

 • Külső homlokzat tervezés

  8100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Bálint Rozáliát és az atelierR tervezőcsapatát egy pilisi családi ház terveinek elkészítésével bíztuk meg. A tervezési munkát az első közös gondolkodástól az utolsó apró részletek véglegesítéséig a szakmai elkötelezettség és precizitás jellemezték. A nyílt és gyors kommunikáció, a transzparens szerződési folyamat és elszámolás, az egyedi igények kapcsán tanúsított támogatás és rugalmasság mellett családi otthonunk megtervezése valóban örömet jelenthetetett a számunkra. Ezúton is köszönjük Rozálnak ezt a kíváló munkát!

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben...

 • Külső homlokzat tervezés

  11100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Több projekten is dolgoztunk együtt az elmúlt években Rozáliával, és a tapasztalataim alapján bátran ajánlom őt. Nemcsak szakmailag kiemelkedő a teljesítménye, de a munkához való alázatossága, elkötelezettsége és az emberekkel való bánásmódja is figyelemreméltó. Mindig gyorsan megtaláltuk a közös hangot, gördülékenyen oldotta meg a problémás helyzeteket is. Könnyen és hatékonyan lehet vele együtt dolgozni!

Levesszük a válláról a terheket. Vállalási árunk tartalmazza a tervezés minden költségét. Az alapozástól kezdve a kulcs átadásáig, minden egyes részfeladatot kivitelezünk. Egyedi design.

 • Külső homlokzat tervezés

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Passzívház kérdésben szakember.

Freddy
2 éve

Belsőépítészeti tervezés: magánlakások, családiházak, irodák, éttermek belsőépítészeti tervezése Egyedi bútortervezés,bútortervezés sorozatgyártásra Egyedi asztalos tételek tervezése

 • Külső homlokzat tervezés

  11900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Architects of the cool type :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi építészmérnök szakemberektől?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök külső homlokzat tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Külső homlokzat tervezés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a külső homlokzat tervezés átlagos díja 3600 - 6800 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi értékeléseket?

Budapesten a külső homlokzat tervezés szolgáltatáshoz már 397 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Budapesten?

Most 305 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÜLSŐ HOMLOKZAT TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható építészmérnökt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: külső homlokzat tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy megbízható építészmérnök a külső homlokzat tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: építészmérnök?

Ha egy megbízható építészmérnök segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A külső homlokzat tervezés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas