Családi ház tervezés Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 392 építészmérnök közül, 2700-5100 Ft/m2 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a családi ház tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

59 építészmérnök most online

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

dr.

dr.

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a családi ház tervezés Budapesten?

2700 - 5100 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Lakberendezés mesterfokon! Egyedi bútor, szekrény, konyhabútor, kiegészítő gyártása. Rövid...

 • Családi ház tervezés

  8500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

- A szakértelmével kapcsolatosan nincsenek kétségeim, de a késés miatt ebből kevés hasznom származ

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Nemzetközi trendek. Exkluzív design. Professzionális tervezés. Kimagasló igényekhez. Belsőépítészet.

 • Családi ház tervezés

  4200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Tökéletes kiszolgálás!!!Profi szakmai háttér!!!

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkák! Gyors helyszíni felmérés, design, praktikum, magas minőségű bútorvasalatok. 2 év garancia. Ingyenes tanácsadás. Hétvégén is elérhető. 23 év tapasztalat. 48 órás válaszadási idő.

 • Családi ház tervezés

  10400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Egy családi házról kértem véleményt, de a szemle dokumentációja két hét alatt sem érkezett meg. Azóta kerestem őket emailben, smsben, választ nem kaptam. Telefonon 5-6 próbálkozásból egyszer sikerült elérni őket, akkor jött a "Már elküldtem, de elküldöm újra." válasz, ami nem túl hiteles, mert az "összes levél" nézetben sem látszik, és azóta sem érkezett meg. Természetesen számlát sem adott.

Lakásfelújításban gondolkozik? Csak fürdőszoba felújítás lenne? Hívjon minket! Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk!

 • Családi ház tervezés

  9400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

A szemle dokumentációját végül megkaptam, de csak a fenti vélemény megírása után. (Ezek után 2 csillagra módosítottam az eredeti egyet.)

Elek laci
2 éve

Minőségi egyedi házak tervezése, kivitelezése, ahogy te szeretnéd. Kérd...

 • Családi ház tervezés

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Igen segítőkész, felkészült csapat ;)

Exkluzív dizájn, személyre szabott tervezés, innovatív megoldások. Kérj exkluzív árajánlatot!

 • Családi ház tervezés

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Ajánlás útján ismerkedtünk meg Rozállal, és bíztuk meg a családi házunk tervezésével. Gyorsan sikerült eljutnunk az elképzeléseink szerinti vázlattervekig, és a finomítási kéréseinket is egy-két napon belül teljesítette. A hivatalos és sajnos problémás egyeztetési köröket is hősiesen végigküzdötte. Az építkezés során folyamatosan nyomon követte a munkálatokat, és felhívta a figyelmünket a lényeges kivitelezési kritériumokra.

Megálmodtad álomotthonodat? Segítek megvalósítani az első gondolattól az utolsó csavarig! Egyedi bútort álmodtál meg? Megvalósítom Neked a tervezéstől az...

 • Családi ház tervezés

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Igazi szakértelem!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi építészmérnök szakemberektől?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök családi ház tervezés közben Budapesten

Családi ház tervezés

A Qjob felületen könnyen talál szakképzett építészmérnököket. A weboldalon kizárólag ellenőrzött mérnökök profiljait talál, akik bármilyen összetettségű családi házat megterveznek. Az oldalon regisztrált Budapesti építészmérnökök közvetítők nélkül dolgoznak. A nagy konkurenciának köszönhetően a szolgáltatásaik díja nagyon kedvező. Bármelyik oldalon található építészmérnök tervezési négyzetméterára jóval alacsonyabb lesz, mint a piaci átlagár. Így biztos lehet abban, hogy az Ön családi háznak a tervezése valóban nem lesz drága!

Hogyan válasszunk építészmérnököt a Qjob-on

A szakember profilja és az abban található referenciák, árak segítenek kiválasztani a legjobb építészmérnököt. Ezen kívül további információt is talál: 

 • adott szakember rangsorolását az oldalon
 • az elvégzett munkák értékeléseit

A rangsor a sikeresen teljesített feladatok alapján alakul és csökken, ha a megrendelő elégedetlen és negatívan értékelte a szakember munkáját. Mindez segíteni fog a családi ház tervezéshez megfelelő szakembert választani.

A weboldalon regisztrált szakember képviselhet saját magát vagy akár egy céget. Lehet saját weboldaluk vagy közösségi oldalon regisztrált profiljuk. Mindezek az információk segítenek áttekinteni a építészmérnök szakmai szintjét, és olyan szakembert választani, aki biztosan nem okoz csalódást. 

Építészeti tervfajták

A felületen bármilyen építészeti tervezést megrendelhet. Forduljon a Qjob felület keresőjéhez, amennyiben a következőkre van szüksége: 

 • előkészítő terv, koncepcióterv;
 • műszaki terv;
 • építész generál tervezés (komplex tervezés);
 • építész 3D számítógépes látványtervezés;
 • valóságű építészeti szimuláció;
 • építészeti makett (épület-makett);
 • építési engedélyezési tervdokumentáció készítés;
 • építési kivitelezési (megvalósítási) tervdokumentáció készítés;
 • tervezői művezetés.

Bármilyen építészeti tervezés magas minőségben és rövid határidőn belül készül el. Az oldalon regisztrált egyénileg dolgozó építészmérnökök mindig időben és az előre egyeztetett kéréseket betartva adják át a kész terveket. Ha becsületes és tisztességes építészmérnökre van szüksége, keressen nálunk.  

Háztervezés árak

Ötletterv ára

7.000 Ft/nm

Építési engedélyezési tervdokumentáció 

6.000 Ft/nm

Tervezői művezetés

40.000 Ft/alkalom

Családi ház tervezés

20.000 Ft/nm

Kiviteli terv

8.000 Ft/nm

3D látványterv ára

200.000 Ft/db

100-250 m2 tervezési díj

8.000 Ft/nm

Árképzés 

Minden családi ház tervezési költsége egyedileg kerül kiszámításra. Szükség lesz a helyszíni állapotfelmérésre, annak érdekében, hogy az építészmérnök tisztán lássa a következőket: 

 • a telek elhelyezését
 • alapterületét
 • munka összetettségét, volumenét
 • a tervezés lehetséges határidejét

A tervezés tartalmazni fog: a telek megtekintését, illetékes hivatallal való egyeztetést, vázlattervek készítését, földhivatali ügyintézést, közműkezelőkkel való egyeztetést (annak díját nem), engedélyezési tervdokumentáció elkészítését és benyújtását. Az oldalunk építészmérnökei szakmailag megfelelő, tisztességes ajánlatot tesznek és hasznos tanácsokat adnak.

Rendelje meg a családi ház tervezést a weboldalon vagy a mobil alkalmazás segítségével. A privát chaten keresztül kapcsolatba léphet a potenciális építészmérnökkel. Az oldalunkon regisztrált tapasztalt építész tervező csapatok készséggel rendelkezésére állnak!

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Családi ház tervezés: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a családi ház tervezés átlagos díja 2400 - 4500 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - hogyan válasszunk Budapesten?

Budapesten a családi ház tervezés szolgáltatáshoz már 373 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Budapesten?

Most 287 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést CSALÁDI HÁZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható építészmérnökt megbíznod ha a következőre van szükséged: családi ház tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy építészmérnök?

A jó építészmérnök pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: családi ház tervezés?

A családi ház tervezés és összes részfeladata ide sorolható. Egy építészmérnökt bátran megbízhatsz vele.

Olvas