Minőségi vályogház tervezés Budapesten. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 474 építészmérnök közül, 7200-13500 Ft/m3 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a vályogház tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

71 építészmérnök most online

József

József

Ingyenes kiszallas.

Janos

Janos

erdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a vályogház tervezés Budapesten?

7200 - 13500 Ft/m3

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Ha megbízhatóságról van szó, mi vagyunk azok, akikre szüksége van !

 • Vályogház tervezés

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Mivel nem tudom, hogy hol lehet válaszolni a tulajdonos véleményére, ezért ezt itt teszem meg.

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkák! Gyors helyszíni felmérés, design, praktikum, magas minőségű bútorvasalatok.

 • Vályogház tervezés

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Jó hely, tele szakértelemmel és CD lemezekkel. 😊

Kertrendezés, fűnyírás, kerítés és térkő tisztítás. Gyors kivitelezéssel. Fűnyírás, ároktisztítás, fakivágás, területrendezés hulladékszállítás Pest megyében.

 • Vályogház tervezés

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Precious. 🙂

Jó helyen jársz ezen az oldalon, ha egyedi lépcsőt szeretnél otthonodba. Tervezés. Minőség. Design. Kivitelezés. Egyediség. Modellek: Lebegő lépcső, Középtartós lépcső.

 • Vályogház tervezés

  10300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kerülendő.

Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron. Generálkivitelezés CSOK, Babaváró és zöld hitellel, garanciával, szerződésbe foglalt áron.

 • Vályogház tervezés

  6300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, segítőkész vállalkozás, profi, ügyfélközpontú csapatt! Megoldani akarnak egy problémát és nem megkerülni! Bátran ajánlom őket!

BuTyCb
2 éve

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak. családi ház felújítás. felújítás. tervezés.

 • Vályogház tervezés

  11200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Rozált a viszonylag trükkös telkünkre épülő tégla/könnyűszerkezetes házunk tervezésére kértük fel. Pár kisebb módosítás után egy nagyon szép, egyedi és ötletes tervvel állt elő, aminek a kivitelezése még mindig folyik. A folyamatos kérdésözönre mindig nagyon gyorsan reagál, ez szerintem itthon ritkaság. Komoly szaktudással rendelkezik és a legújabb technológiai újításokat alkalmazza. Mindenképpen ajánlom.

Faldekoráció készítése: egyedi tapéta, falmatrica, vászonkép. Kitűnő minőségben, gyorsan! Minőségi anyagok, gyors határidő, szép kivitelezés, rendeld meg egyedi képeidet, tapétádat.

 • Vályogház tervezés

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, pontos, megbízható, felkészült. Ebből már egy is kuriózumnak minősül az építőiparban. Rozálban pedig mind megvan. Ha legközelebb házat tervezünk, arra is őt kérjük fel.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi építészmérnök szakemberektől?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök vályogház tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vályogház tervezés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a vályogház tervezés átlagos díja 6400 - 12000 Ft/m3. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

Budapesten a vályogház tervezés szolgáltatáshoz már 378 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Budapesten?

Ebben a pillanatban 291 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VÁLYOGHÁZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált építészmérnökt keresned amennyiben a következőre van szükséged: vályogház tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy profi építészmérnök a vályogház tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha építészmérnökt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas