Házfelújítás tervezés Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 419 építészmérnök közül, 9000-17000 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a házfelújítás tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

63 építészmérnök most online

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszallas.

Norbert

Norbert

erdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a házfelújítás tervezés Budapesten?

9000 - 17000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Esztétikus és biztonságos kültéri lépcsők, lépcsőszerkezetek gyártása és építése. Ajánlatkérés. Tervezés. Minőségi kivitelezés. Gyártás.

 • Házfelújítás tervezés

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Szép munka.

Lakberendezési tanácsadás, tervezés, látványtervkészítés, home staging. Ingyenes igényfelmérés konzultációval személyesen országszerte.

 • Házfelújítás tervezés

  11100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Taki, Pisti, Zoli és többiek kiváló építészek, jó szaktudással hozzáértessel...

Szobafestés, Tapétázás, Parkettázás, Gipszkartonszerelés egyhelyen. Gyors, precíz munkavégzés, korrekt ár! Precíz munkavégzés. Ingyenes ajánlat készítés. Szolgáltatások: Szobafestés, Gipszkarton szerelés, Laminált parketta lerakás, Kissebb bontási munkák, belsőépítészet.

 • Házfelújítás tervezés

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Ha valaki más kárán is tanul, akkor kár velük fölvenni a kapcsolatot. Enélkül is meg lehet tanulni, hogy Soha ne fizess, ameddig kész nincs a munka."!

Gázcső szerelése tervezéstől a kiépítésig, mi minden megcsinálunk. Hívjon most! Gázcső hálózat tervezése, kiépítése kompletten, átadással ügyintézéssel. Egyszerű, gyors rendelés.

 • Házfelújítás tervezés

  9200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Best architets of Budapest!

Házfelújítás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Ne keresgélj egyesével szakembereket. Komplett felújításhoz hívj minket! Rejtettköltségek nélül. Burkolásspecialista. Design.

 • Házfelújítás tervezés

  8800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Végül két hét után egy telefonhívásomra válaszolt, ahol azt mondta, hogy "Már elküldte, de ránéz újra." Ha ránézett, láthatta, hogy nem érkezett meg, de nem is küldte el.

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. project management. magas minőség kedvező ár. két évtizedes tapasztalat.

 • Házfelújítás tervezés

  3300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Profi hozzáállás, precíz munkavégzés!

Faldekoráció készítése: egyedi tapéta, falmatrica, vászonkép. Kitűnő minőségben, gyorsan! Minőségi anyagok, gyors határidő, szép kivitelezés, rendeld meg egyedi képeidet, tapétádat. Óriásplakát, Billboard. Roll-up. Doboz, papírtáska. Nyomdai termékek. Táblás termékek.

 • Házfelújítás tervezés

  6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

nagy csalodas, nem ajanlom senkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi építészmérnök szakemberektől?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök házfelújítás tervezés közben Budapesten

Házfelújítás tervezés

Rendelje meg a weboldalon keresztül házfelújítás tervezést végző szakemberek szolgáltatásait most! A Qjob-on tapasztalt, mindenfajta felújítás tervezést végző építészmérnökök regisztráltak, akik készek bármilyen felújítási megrendelésének eleget tenni, legyen szó panellakás, irodai helyiségek vagy egy házfelújítás tervezésről. A következő típusú munkára szakosodtak: 

 • bármilyen épületek tervezése
 • meglévő épület átépítése, bővítése
 • kiviteli tervek készítése

Látogasson el a weboldalunkra, ha egy profi építészmérnököt keres. Itt Budapest legjobb szakembereit találja. Hívja fel őket telefonon vagy hagyjon nekik egy üzenetet online. A építészmérnök előre megbeszélt időpontban kijön és felméri az ingatlanát, konzultál Önökkel, ezután nekilát a felújítás tervezésnek. Az oldalon regisztrált magán szakemberek szolgáltatások ára alacsonyabb, mint az építőipari cégeknél. 

Az építészmérnökök szolgáltatásai 

Ha egy tapasztalt építészmérnököt keres a házfelújítás tervezésre, akkor jó helyen jár. Közvetítő jellegű portálunk segítségével könnyen talál megfelelő szakembert! Az ingatlan felújításának tervezését bízza a nálunk regisztráltakra. Kedvező áron és remek minőségbe a következőket elvégzik:

 • segítenek a telek kiválasztásában
 • konzultációt, tanácsadást ad 
 • telekvásárlási véleményt ad 
 • bármilyen fajta épület tervezés,  
 • meglévő épület átépítése, bővítése
 • szükséges engedélyeket intézi
 • kiviteli tervek készítése
 • tervezői művezetés

A szakértő a legjobb áron dolgozva figyelembe veszik minden kívánságát, ötletét és segítenek a megfelelő felújítási terv kivitelezésében. Amennyiben szükséges, saját szakértői véleményt adnak. Az építészmérnök árajánlata tartalmazza egy előzete helyszíni bejárását. 

Minőségi tervezéshez kellő szakértelem, megfelelő készségek és tapasztalat szükséges, ezek az oldalunkon regisztrált építészmérnökök alapjellemzői. Segítenek telekválasztásban, hasznos tanácsokat adnak a tervezést illetően. Egy házfelújítás, átalakítás esetén javasolni fognak, hol érdemes lebontani vagy épp építeni egy-egy válaszfalat a tér jobb kihasználása érdekében. Amennyiben sürgős tervezésre van szükség, mindenképp jelezze ezt megrendelési űrlap kitöltésekor. A profi tudásoknak és készségeiknek köszönhetően a tervek mindenképp határidőre elkészülnek. 

A szolgáltatások díjai 

A portálon regisztrált szakemberek díjai kedvezők és korrektek. A végösszeg a következőktől függ: 

 • a tervezés fajtája 
 • felújítás nagysága és volumene
 • szükséges-e kiviteli terv vagy tervezői művezetés

Építészmérnök árak

Ötletterv ára

7.000 Ft/nm

Építési engedélyezési tervdokumentáció 

6.000 Ft/nm

Tervezői művezetés

40.000 Ft/alkalom

Családi ház tervezés

20.000 Ft/nm

Kiviteli terv

8.000 Ft/nm

0 - 100 m2 tervezési díj

2.500 Ft/nm

200-250 m2 tervezési díj

1.900 Ft/nm

A tervezési ár tartalmazza:

 • telek, meglévő épület megtekintését
 • illetékes hivatallal való egyeztetést
 • vázlattervek készítését
 • földhivatali ügyintézést (annak díját nem)
 • közműkezelőkkel való egyeztetést (annak díját nem)
 • engedélyezési tervdokumentáció elkészítését, benyújtását 

Abban az esetben, ha egy megkezdett felújítás tervezés befejezéséről van szó, a díjazás kedvezőbb. Amennyiben nulláról kell tervezni akkor a költségek magasabbak lesznek. Az irányadó árakat az oldalon találja. Lásson neki az építészmérnök keresésre akár most. A felület 0-24 online üzemmódban elérhető. Sürgős megrendelés esetén az ár valamivel magasabb lehet. 

A Qjob szakemberek előnyei 

Az oldalunkon regisztrált építészmérnökök a Budapest legjobbak közé sorolhatóak!  Mivel nincs külön közvetítőjük, így a kisebb átalakítási vagy teljeskörű tervezést nagyon kedvező áron kínálják. A szakember megtalálása nem tart sokáig! A szakemberek profilja áttekintése és a korábbi megrendelők értékelése alapján lehetősége lesz: 

 • megrendelni az adott építészmérnök szolgáltatásait 
 • telefonon egyeztetni a megrendelés részleteit
 • sürgős esetben helyszíni felméréssel egyben a konzultációt rendelni 
 • hétvégén rendelni 
 • összehasonlítani a különböző építészmérnökök szolgáltatásainak díjait 

A portálunk szakemberei kedvező feltételeket ajánlanak az együttműködéshez: 

 • alacsony árak és munkadíjak 
 • már megkezdett felújítási tervek befejezése 
 • Budapest bármelyik kerületébe történő kiszállás 

Válassza profik szolgáltatásait a házfelújítás tervezéséhez. Cserébe minőségi és időben elvégzett terveket kap!

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Házfelújítás tervezés: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a házfelújítás tervezés átlagos díja 8000 - 15000 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - hogyan válasszunk Budapesten?

Budapesten a házfelújítás tervezés szolgáltatáshoz már 442 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Budapesten?

Jelenleg 340 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HÁZFELÚJÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök ezzel a feladattal bízható meg: házfelújítás tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építészmérnök?

A jó építészmérnök pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: házfelújítás tervezés?

A házfelújítás tervezés és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy építészmérnökt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas