Parasztház tervezés Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 483 építészmérnök közül, 9000-17000 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a parasztház tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

72 építészmérnök most online

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

A környeken vagyok.

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a parasztház tervezés Budapesten?

9000 - 17000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal

 • Parasztház tervezés

  8200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Jól dolgozik

Magánházak, irodák, kereskedelmi egységek és mindennemű belső-külső tér belsőépítészeti, dekorációs tervezési munkálatait vállalom rövid határidővel, megbízható, rugalmas, lendületes csapatommal.

 • Parasztház tervezés

  9700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jo hely

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. magas minőség kedvező ár. project management. két évtizedes tapasztalat.

 • Parasztház tervezés

  8600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkészek!

Zsófia
2 éve

Otthona megtervezésén kívül lakásfelújítást és bővítést is vállalunk. Keressen bizalommal! Profi csapattal és nemzetközi tapasztalatokkal a hátunk mögött végezzük munkánkat. Ingatlan értékesítés. Komplett beruházások. Saját szakemberek. Referenciák.

 • Parasztház tervezés

  8000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Architects and award winning interior designers of the cool type :)

Műhely
2 éve

Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat. A végleges tervekről megvalósítási tervdokumentációt készítek. Kérjen ajánlatot most.

 • Parasztház tervezés

  7900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jo kis csapat!

Gyorsan, 2-3 hét alatt kész, és az egész család nagy örömét találja benne

 • Parasztház tervezés

  9700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Szakmai tudás, kiváló probléma megoldóképesség, türelem, szerteágazó kapcsolatok mind a hatóságok, mind a szakági tervezők felé (villamosság, gépészet, statika). A telek kiválasztásától a kivitelezésig segítségemre voltak.

Látványtervezés, belsőépítészet, design, átalakítás és egy kulcsra kész ház. Átvesszük az építkezés és korszerűsítés terhét tőled.

 • Parasztház tervezés

  4000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Very nice place!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi építészmérnök szakemberektől?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök parasztház tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Parasztház tervezés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a parasztház tervezés átlagos ára 8000 - 15000 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Budapesten a parasztház tervezés szolgáltatáshoz már 399 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Budapesten?

Most 307 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PARASZTHÁZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált építészmérnökt keresned akkor, ha erre van szükséged: parasztház tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy jó építészmérnök a parasztház tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: parasztház tervezés?

A parasztház tervezés és összes részfeladata ide tartozhat. Egy építészmérnökt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas