Alaprajz tervezés Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 471 építészmérnök közül, 5800-11000 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a alaprajz tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

71 építészmérnök most online

Andras

Andras

A környeken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszallas.

Zoltan

Zoltan

erdekel.

Mennyibe kerül az alaprajz tervezés Budapesten?

5800 - 11000 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Kertrendezés, fűnyírás, kerítés és térkő tisztítás országosan. Kedvező áron, garancia. Kertrendezés, fűnyírás, kerítés és térkő tisztítás Pest megyében. Gyors kivitelezéssel.

 • Alaprajz tervezés

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Rozált ismeretlenként, korábbi munkái alapján kerestük fel készházunk tervezésére. Az első konzultáción tapasztalt jó benyomás a tervezés teljes szakaszában kitartott. Nagyon alapos és felkészült. Éreztük, hogy jó kezekben vagyunk. Támogató és együttműködő a hozzáállása, akár órákon belül meg volt válaszolva minden felmerült kérdés. A következő házunkat is rá fogjuk bízni 😊

Azon dolgozunk nap mint nap, hogy otthonuk, irodájuk, vendéglátó egységük, vagy legyen az bármilyen helyiség, még magával ragadóbb, hangulatosabb és békésebb legyen, mint ahogyan azt el tudja képzelni. Mi hiszünk benne, hogy minden tér, helyiség lehet teljesen más, ha az gondosan meg van tervezve. Engedje meg nekünk, hogy olyan tereket alakíthassunk ki Önnek, ahol az ember szívesen tölti az idejét. A csapatunk azon dolgozik, hogy egy tökéletes teret alkosson meglévő és leendő ügyfeleinek.

 • Alaprajz tervezés

  8800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

A Rozál által készített könnyűszerkezetes házunk terve elsőre elnyerte tetszésünket. Feleségem és én azonnal éreztük, hogy az elkészült terv szinte tökéletes összhangban van elképzelésünkkel. Rozál nagyon pontos, precíz, alapos tervet készített, amelyet a ház kivitelezésével megbízott cég szakemberei is csak dicsértek. Az építkezés során felmerülő egyéb szakmai - nemcsak a tervhez kapcsolódó - kérdésekben is szinte rögtön jött Rozáltól a segítség, egy-egy válasz, útmutatás. Rozál proaktív hozzáállása, munkastílusa és szakértelme bizalmat keltett bennünk már az első napok után, és ez a jó tapasztalatunk mindvégig megmaradt. Amennyiben a jövőben úgy adódna, újból őt kérnénk fel a tervek elkészítésére!

Lakásfelújítás munkájára igényes, megbízható, referenciákkal rendelkező csapattal. Elavult, kopott vagy megunta otthonát? Mi felújítjuk. Jelentkezzen ingyenes felmérésre! Megbízható, precíz csapat. Minőségi felújítás. Lakásfelújítás Budapest. Ingyenes felmérés.

 • Alaprajz tervezés

  11600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Profi

Lakberendezés, lakásfelújítás, tanácsadás, kiviteli tervezés, teljeskörű projekmenedzsment

 • Alaprajz tervezés

  6100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Precíz, jó csapat!

Lakberendező és építészmérnök vagyok. Célom, hogy olyan komplex lakberendezési szolgáltatást nyújtsak megrendelőimnek, mely által jól funkcionáló, stílusos otthonok születnek, jó műszaki megoldásokkal.

 • Alaprajz tervezés

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, gyors, pontos!

Írj nekünk és mutasd ügyfeleidnek pontosan azt a látványt, amit elképzeltél! Valósághű élmény. Részletgazdag kidolgozás.

 • Alaprajz tervezés

  6200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Kiválóak!

Nem tudja kihasználni a teraszát? Profi csapattal felmérünk, tervezünk, gyártunk, akciósan. Szeretné ha a terasza négy évszakos lenne? Forduljon hozzánk bizalommal és megoldjuk.

 • Alaprajz tervezés

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Valóban említette, hogy emailben keressem, ennek megfelelően először levelet írtam 15 és 12 napja, ezek egyikére sem érkezett válasz.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi építészmérnök szakemberektől?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök alaprajz tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Alaprajz tervezés: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten az alaprajz tervezés átlagára 5200 - 9800 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján válasszunk Budapesten?

Budapesten az alaprajz tervezés szolgáltatáshoz már 402 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Budapesten?

Jelenleg 309 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ALAPRAJZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok építészmérnökt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható építészmérnökt megbíznod amennyiben erre van szükséged: alaprajz tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi építészmérnök?

A jó építészmérnök részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: alaprajz tervezés?

Az Alaprajz tervezés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy építészmérnökt bátran megbízhatsz vele.

Olvas