Családi ház bővítés tervezés Budapesten gyorsan és hatékonyan!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 427 építészmérnök közül! Korrekt családi ház bővítés tervezés árak — 18100-33900 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környékén található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

64 építészmérnök most online

Mihaly

Mihaly

Ma is elvallalom.

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a családi ház bővítés tervezés Budapesten?

18100 - 33900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés. Telepítés 2 napon belül! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Egyedi ajánlatok.

 • Családi ház bővítés tervezés

  11100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Remek építészek!

Kerítés tervezés és építés korrekt áron - bízza ránk a munka egészét. Kérje ajánlatunkat! Komplett...

 • Családi ház bővítés tervezés

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Lehet hogy tervezési munkákban és árban jók de sajnos kommunikációs szinten kétszeri írásos ajánlat kérés és egyszeri telefonos egyeztetés után két hónap alatt nem jutottunk előrébb.

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak. családi ház felújítás. felújítás. tervezés.

 • Családi ház bővítés tervezés

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Ahogy a szemlén hallotta, a tulajdonosnak azt ígértem, hogy egy hét alatt dönteni fogok a vásárlást illetően. Ezt anélkül kellett megtennem, hogy a technikai részleteket láttam volna, mert a levelek után telefonon és smsben sem értem el.

Milyen és mekkora radiátort vegyek? Hogy rendezzem be a nappalit? Mire van szükség? Segítségre vagy szükséged? Keress bizalommal!

 • Családi ház bővítés tervezés

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyönyörű panoráma, az emberek kedvesek, készségesek!

Irányíts otthonodban bármit, bárhonnan egyszerűen és kényelmesen. Kérj ingyenes felmérést!

 • Családi ház bővítés tervezés

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Családi házunk tervezése során hamar megtaláltuk a közös hangot Rozállal, könnyen ráérzett arra mit szeretnénk. Még arra is, amiről nem is tudtunk, hogy szeretnénk. A tervezés összes szakaszában és később is bátran fordulhattunk hozzá kérdéseinkkel, precizitása, alapossága miatt sok későbbi akadályt elkerültünk. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, nekünk biztos pont volt az építkezés során.

Punda 112
2 éve

Nem az ötlet tesz csodát, hanem az, amit ki tudunk hozni belőle! Lakberendzés: Ez az a szó, amiről a többségnek a lakberendezési újságok címlapfotói jutnak eszébe. És nem is járnak messze az igazságtól, hiszen a lakberendezőnek pontosan az a feladata, hogy az ügyfél kívánságait figyelembe véve kitalálja és megálmodja azt az enteriőrt, amitől igazán otthonos lesz az adott helyiség vagy akár a teljes lakás, ház is. Lakberendezőként számos olyan szolgáltatást kínálok, amelyek külön-külön és együtt is hasznosak lehetnek. Ha kérdése van a lakberendezési szolgáltatásokkal kapcsolatban, küldjön üzenetet! Szolgáltatásaim a fővároson kívül-, illetve külföldön élő ügyfelek számára is elérhetőek, hiszen az online térben nem jelent problémát a távolság. Minden fontos kérdést megbeszélhetünk, illetve a kivitelezés során is könnyedén konzultálhatunk. Teljes lakberendezés megszervezése és lebonyolítása Egy teljes felújításban általában egy jó dolog van: amikor véget érnek a munkálatok. Kivéve akkor, ha profi segítségét kéri. Örömmel megszabadítom a felújítás szinte örök érvényű, “nem úgy, nem akkor, nem annyiért” szabályától! Amennyiben lakberendezési tanácsadással együtt szeretné igénybe venni a szolgáltatást, a belsőépítészeti lehetőségek mellett a különféle burkolatok, festékek, szegélylécek és egyéb kiegészítők világában is segítek eligazodni. Sőt, ebben az esetben a szükséges anyagok beszerzéséről is gondoskodom, amelynek köszönhetően Ön rengeteg időt és energiát takaríthat meg! Generálkivitelező partnereim régóta megbízható társaim a munkában, így Ön biztosan elégedett lesz a végeredménnyel! 3D látványterv: Ha tudja, milyen falszínt, világítást és bútorokat szeretne egy adott helyiségbe, az már fél siker. Ám ha nem szeretne fölösleges kiadásokat, és kíváncsi rá, milyen lenne a végeredmény, mindenképp érdemes 3D látványtervet készítetni. Ha valami mégsem tetszik, a számítógépen csupán néhány kattintásba kerül a változtatás. Amennyiben a munkálatokat csak akkor kezdik el, amikor a számítógépen már a legapróbb részlet is a helyére került, garantáltan elégedett lesz. Ingatlanokkal foglalkozó cégek megkeresését is örömmel fogadom. A lakberendezés pontosan az a szolgáltatás, amellyel kapcsolatban rengeteg kérdés felmerülhet. A jó hír az, hogy tapasztalataim szerint többségüket azonnal meg tudom válaszolni. Ha pedig mégis szükség van arra, hogy utánanézzek bizonyos információknak, általában néhány nap elegendő ehhez. Amennyiben úgy érzi, gyors információra van szüksége, kérem, küldjön üzenetet vagy keressen a megadott telefonszámon! Az emailekre 24 órán belül válaszolok!

 • Családi ház bővítés tervezés

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Profi csapat, profi munka, rugalmas hozzáállás.

Világítási szaktanácsadás vagy akár kivitelezésre kész beltéri terv készítése

 • Családi ház bővítés tervezés

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható tervező iroda

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi építészmérnök szakemberektől?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök családi ház bővítés tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Családi ház bővítés tervezés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a családi ház bővítés tervezés átlagos díja 16000 - 30000 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - hogyan választhatunk Budapesten?

Budapesten a családi ház bővítés tervezés szolgáltatáshoz már 399 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Budapesten?

Most 307 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSALÁDI HÁZ BŐVÍTÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő feladattal bízható meg bátran: családi ház bővítés tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy jó építészmérnök a családi ház bővítés tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: építészmérnök?

Ha egy megfelelő építészmérnök segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A családi ház bővítés tervezés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas