Lakás tervezés Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Belsőépítészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj belsőépítész szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb kertészeket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 528 belsőépítész közül, 700-1400 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a lakás tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

79 belsőépítész most online

Norbert

Norbert

A környeken vagyok.

Pal

Pal

Ingyenes kiszallas.

Laszló

Laszló

erdekel.

Mennyibe kerül a lakás tervezés Budapesten?

700 - 1400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kertészek Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező belsőépítészt!

Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés. Telepítés 2 napon belül! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Egyedi ajánlatok.

 • Lakás tervezés

  11100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Remek építészek!

Kerítés tervezés és építés korrekt áron - bízza ránk a munka egészét. Kérje ajánlatunkat! Komplett...

 • Lakás tervezés

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Lehet hogy tervezési munkákban és árban jók de sajnos kommunikációs szinten kétszeri írásos ajánlat kérés és egyszeri telefonos egyeztetés után két hónap alatt nem jutottunk előrébb.

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak. családi ház felújítás. felújítás. tervezés.

 • Lakás tervezés

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Ahogy a szemlén hallotta, a tulajdonosnak azt ígértem, hogy egy hét alatt dönteni fogok a vásárlást illetően. Ezt anélkül kellett megtennem, hogy a technikai részleteket láttam volna, mert a levelek után telefonon és smsben sem értem el.

Milyen és mekkora radiátort vegyek? Hogy rendezzem be a nappalit? Mire van szükség? Segítségre vagy szükséged? Keress bizalommal!

 • Lakás tervezés

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyönyörű panoráma, az emberek kedvesek, készségesek!

Irányíts otthonodban bármit, bárhonnan egyszerűen és kényelmesen. Kérj ingyenes felmérést!

 • Lakás tervezés

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Családi házunk tervezése során hamar megtaláltuk a közös hangot Rozállal, könnyen ráérzett arra mit szeretnénk. Még arra is, amiről nem is tudtunk, hogy szeretnénk. A tervezés összes szakaszában és később is bátran fordulhattunk hozzá kérdéseinkkel, precizitása, alapossága miatt sok későbbi akadályt elkerültünk. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, nekünk biztos pont volt az építkezés során.

Punda 112
2 éve

Nem az ötlet tesz csodát, hanem az, amit ki tudunk hozni belőle! Lakberendzés: Ez az a szó, amiről a többségnek a lakberendezési újságok címlapfotói jutnak eszébe. És nem is járnak messze az igazságtól, hiszen a lakberendezőnek pontosan az a feladata, hogy az ügyfél kívánságait figyelembe véve kitalálja és megálmodja azt az enteriőrt, amitől igazán otthonos lesz az adott helyiség vagy akár a teljes lakás, ház is. Lakberendezőként számos olyan szolgáltatást kínálok, amelyek külön-külön és együtt is hasznosak lehetnek. Ha kérdése van a lakberendezési szolgáltatásokkal kapcsolatban, küldjön üzenetet! Szolgáltatásaim a fővároson kívül-, illetve külföldön élő ügyfelek számára is elérhetőek, hiszen az online térben nem jelent problémát a távolság. Minden fontos kérdést megbeszélhetünk, illetve a kivitelezés során is könnyedén konzultálhatunk. Teljes lakberendezés megszervezése és lebonyolítása Egy teljes felújításban általában egy jó dolog van: amikor véget érnek a munkálatok. Kivéve akkor, ha profi segítségét kéri. Örömmel megszabadítom a felújítás szinte örök érvényű, “nem úgy, nem akkor, nem annyiért” szabályától! Amennyiben lakberendezési tanácsadással együtt szeretné igénybe venni a szolgáltatást, a belsőépítészeti lehetőségek mellett a különféle burkolatok, festékek, szegélylécek és egyéb kiegészítők világában is segítek eligazodni. Sőt, ebben az esetben a szükséges anyagok beszerzéséről is gondoskodom, amelynek köszönhetően Ön rengeteg időt és energiát takaríthat meg! Generálkivitelező partnereim régóta megbízható társaim a munkában, így Ön biztosan elégedett lesz a végeredménnyel! 3D látványterv: Ha tudja, milyen falszínt, világítást és bútorokat szeretne egy adott helyiségbe, az már fél siker. Ám ha nem szeretne fölösleges kiadásokat, és kíváncsi rá, milyen lenne a végeredmény, mindenképp érdemes 3D látványtervet készítetni. Ha valami mégsem tetszik, a számítógépen csupán néhány kattintásba kerül a változtatás. Amennyiben a munkálatokat csak akkor kezdik el, amikor a számítógépen már a legapróbb részlet is a helyére került, garantáltan elégedett lesz. Ingatlanokkal foglalkozó cégek megkeresését is örömmel fogadom. A lakberendezés pontosan az a szolgáltatás, amellyel kapcsolatban rengeteg kérdés felmerülhet. A jó hír az, hogy tapasztalataim szerint többségüket azonnal meg tudom válaszolni. Ha pedig mégis szükség van arra, hogy utánanézzek bizonyos információknak, általában néhány nap elegendő ehhez. Amennyiben úgy érzi, gyors információra van szüksége, kérem, küldjön üzenetet vagy keressen a megadott telefonszámon! Az emailekre 24 órán belül válaszolok!

 • Lakás tervezés

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Profi csapat, profi munka, rugalmas hozzáállás.

Világítási szaktanácsadás vagy akár kivitelezésre kész beltéri terv készítése

 • Lakás tervezés

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható tervező iroda

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi belsőépítész szakemberektől?

Rendeld meg belsőépítész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy belsőépítész lakás tervezés közben Budapesten

Lakás tervezés Budapesten

Budapesti lakások tervezésének megrendeléséhez használja a Qjob.hu szakemberkereső portált. Az oldalon regisztrált belsőépítészek készek gyorsan és kiváló minőségben teljes körű, egyedi lakás látványtervet csinálni. Rendelkezésre állnak egyedi belsőépítészeti terv vagy design látványterv kidolgozásának igénye esetén is. A tervezés során a belsőépítészek és a lakberendezők korszerű technológiával dolgoznak.

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak a belsőépítészek 

Bízza újépítésű vagy idősebb házban levő lakása tervezését tapasztalt profikra. A szakemberre bízott munka eredménye, hogy garantáltan és első nekifutásra egy kiváló eredményt kap, nem lesz szüksége utómunkálatokra vagy javításokra. A lakás belső terét érdemes csakis tapasztalt szakértőre bízni, hisz a belső kialakítás adja meg a lakás különleges atmoszféráját és otthonossá teszi azt. A belsőépítészek szinte bármilyen tervezést elkézítik:

 • lakás szerkezeti kialakítása
 • belső tér átalakítási terv készítés
 • szobák egybenyitását
 • falak áthelyezési tervét
 • megfelelő fényviszonyok kialakítását

Komplett tervezés során összehangolják a részleteket, és a felújítás minden fázisában egyeztetnek a megrendelőkkel annak érdekében, hogy az összkép valóban elegáns, stílusos és egyedi legyen. Az egyedi belsőépítészeti terv elkészítése megelőzi a felújítási munkálatokat. Minden további munkavégzés az alapján fog történni. A lakberendező pedig a megrendelő kívánságát figyelembe véve kiválasztja a megfelelő színeket, felosztja zónákra a szobákat, emellett kiválasztja a bútorokat kiegészítőkkel együtt. A lakás tervezés előkészítése egy újépítésű vagy régebbi házban a következőképpen zajlik: 

 1. megtörténik a személyes találkozás a helyszínen
 2. összeveti a főbb igényeket a jogszabályokkal, a helyi építési előírásokkal
 3. ez alapján ad egy előzeteses tervet

Továbba a belsőépítész:

 • több alaprajzot készít akár annak többszöri módosításával személyesen, vagy online
 • látvány tervet készít
 • egyeztett az építési hatóságokkal
 • a végleges terv dokumentumait átadják önkormányzatnak
 • és előre becsüli a felújítás árát

Egy profi belsőépítész Budapesten aránylag 2 hónapos időt vesz idénybe a terv elkészítéséhez. A belsőépítész el tudja végezni a lakás belső terének átalakítási tervét. Erre 
akkor van szükség, ha növelni szeretné a hasznos területet vagy a lakóingatlannak nem a legszerencsésebb a lakás tervezés. Legtöbbször az ilyen átalakítás engedélyköteles. Ahhoz, hogy összekapcsolja az erkélyt a szobával és leszigetelje azt, nem szükséges külön engedélyt kérni. A Budapesti lakástervezés ára a következő tényezőktől függ: 

 • projekt mérete
 • felújításról, átalakításról, vagy hozzáépítésről van szó
 • bonyolultság szintje
 • tervező munkaórái
 • alaprajz módosítása
 • terv elkészítési határideje (sürgős-e)

Lakástervező ára

Építész tervező ára 

6.000 Ft/nm

Tervező óradíja

15.000 Ft/óra

Háztervezés négyzetméterára 

10.000 Ft/nm

A terv ellenőrzés ára

50.000 Ft/alkalom

Engedélyek átlagos ára

20.000 Ft

Statikus mérnöki vizsgálat

60.000 Ft

Lakberendező ára

11.000 Ft/óra

A profi építész mesterek előzetes árajánlatot készítenek a tervezés megkezdése előtt, amelyben pontosan megadják a szolgáltatások részleteit, tartalmát és árát. Amennyiben megfelelőnek találja a tervezés árát, szerződéskötésre kerül sor, amelyben mindkét fél jogai és kötelezettségei kerülnek rögzítésre. Mindez garanciát jelent a minőségi munkavégzésre minden érintett szakasznál. 

Hogyan rendelhetem meg a lakás tervezést

Ahhoz, hogy megrendeljen a lakása tervezését az oldalunkon töltse ki egyszerű űrlapot. Adja meg a szükséges szolgáltatások megnevezését, igényeit és elvárásait, valamint a tervezésre szánt költségkeretét.

A szabad kapacitással rendelkező budapesti belsőépítészek, akik készek magas minőségben és kedvező ár-érték arányban elvégezni a lakása stílusos tervezését, mindenképp jelentkeznek egy árajánlattal. Közülük kiválaszthatja bármelyiket és szerződést köthet vele. 

Látogasson el a Qjob weboldalra és tekintse meg a budapesti belsőépítészek profiljait. Ott megtekintheti az árlistáikat, kiderítheti a belsőépítészek munka díjait és összehasonlíthatja a tapasztalataikat. Mindenképp olvassa el a korábbi megrendelők által hagyott visszajelzéseket. A visszajelzések segítenek megbízható szakembert találni. Az oldalunk rangsorolási rendszere a legjobb mestereket legfelül fog kiadni, akik gyorsan és megbízhatóan végzik el a lakása tervezését igen kedvező áron. 

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás tervezés: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a lakás tervezés átlagára 600 - 1200 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - mi alapján válasszunk Budapesten?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek belsőépítészt Budapesten?

Ebben a pillanatban 297 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy belsőépítész?

Egy belsőépítész a következő munkával kereshető meg: lakás tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a belsőépítész?

Egy megbízható belsőépítész pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: belsőépítész?

Ha egy megbízható belsőépítész segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A lakás tervezés és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas