Teljes körű szoba berendezés tervezés Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb lakberendezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 421 lakberendező közül! Korrekt szoba berendezés tervezés árak — 3200-6000 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

63 lakberendező most online

Mihaly

Mihaly

A környeken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszallas.

Zoltan

Zoltan

erdekel.

Mennyibe kerül a szoba berendezés tervezés Budapesten?

3200 - 6000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal

 • Szoba berendezés tervezés

  8200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Jól dolgozik

Magánházak, irodák, kereskedelmi egységek és mindennemű belső-külső tér belsőépítészeti, dekorációs tervezési munkálatait vállalom rövid határidővel, megbízható, rugalmas, lendületes csapatommal.

 • Szoba berendezés tervezés

  9700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jo hely

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. magas minőség kedvező ár. project management. két évtizedes tapasztalat.

 • Szoba berendezés tervezés

  8600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkészek!

Zsófia
2 éve

Otthona megtervezésén kívül lakásfelújítást és bővítést is vállalunk. Keressen bizalommal! Profi csapattal és nemzetközi tapasztalatokkal a hátunk mögött végezzük munkánkat. Ingatlan értékesítés. Komplett beruházások. Saját szakemberek. Referenciák.

 • Szoba berendezés tervezés

  8000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Architects and award winning interior designers of the cool type :)

Műhely
2 éve

Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat. A végleges tervekről megvalósítási tervdokumentációt készítek. Kérjen ajánlatot most.

 • Szoba berendezés tervezés

  7900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jo kis csapat!

Gyorsan, 2-3 hét alatt kész, és az egész család nagy örömét találja benne

 • Szoba berendezés tervezés

  9700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Szakmai tudás, kiváló probléma megoldóképesség, türelem, szerteágazó kapcsolatok mind a hatóságok, mind a szakági tervezők felé (villamosság, gépészet, statika). A telek kiválasztásától a kivitelezésig segítségemre voltak.

Látványtervezés, belsőépítészet, design, átalakítás és egy kulcsra kész ház. Átvesszük az építkezés és korszerűsítés terhét tőled.

 • Szoba berendezés tervezés

  4000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Very nice place!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi lakberendező szakemberektől?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező szoba berendezés tervezés közben Budapesten

Szoba berendezés tervezés

Bátran használja felületünket, hogy megtudja, mennyibe fog kerülni egy szoba berendezése Budapesten. A weboldalon regisztrált lakberendezők gyors és jó minőségű berendezési tervek készítését kínálnak. Készek új vagy akár régi ingatlan szobáit berendezését át tervezni. 

Hogyan dolgozik egy lakberendező? 

Az oldalunkon regisztrált lakberendezők alaposan átgondolják a szobák elhelyezkedését, kialakítását és megjelenését. Fontos, hogy a berendezett szoba kényelmes és funkcionális legyen. Azok a profi lakberendezők, akik a portálunkon kínálják a szolgáltatásaikat, biztosan figyelembe veszik a megrendelő kívánságait, valamint több pénztárcabarát berendezési javaslatot tesznek. Ha egyedi szoba berendezést kíván, akkor jó helyen jár, hisz nálunk regisztrált szakemberek személyre szabott berendezést biztosítanak!

A berendezés megkezdése előtt lakberendezők felmérik a felújítandó helyiségeket, kiszámítják a felújítás teljes költségvetését és elkészítik az árajánlatot. Amennyiben kisebb szobákról van szó, akkor ügyelni fognak a szoba legoptimálisabban felhasználható berendezésre. A szobák megfelelő felosztása, zónázása esetén a helyiség tere kényelmes és funkcionális lesz. A felületen regisztrált lakberendezők kedvező áron elvégzik bármilyen szoba berendezési tervezését:

 • megfelelő lakberendezési stílus kiválasztása
 • színek kiválasztása - három főbb szín az ideális arány  
 • megfelelő térviszonyok kialakítása
 • szobába illő méretű, stílusú bútorok kiválasztása

A zobák egyedi berendezésü tervezése megfelelő szabványok szerint történik. A prémium tervezés során magasabb kategóriájú, természetes alapanyagok kerülnek kiválasztásra, a belső tér stílusa pedig minimalista-klasszikus. Emellett a lakberendezők segítenek bármely szoba bútorainak kiválasztásában. Szakértő segítségével választott bútorok sokat adnak a szoba külsőjéhez. Ráadásul megfelelő elrendezéssel több hasznos teret nyerhet.

Lakberendezési költségek

Lakberendező ára

15.000 Ft/óra

Helyszíni felmérés

10.000 Ft

A terv ellenőrzés ára

40.000 Ft/alkalom

Engedélyek átlagos ára

20.000 Ft

5 nm-es szoba lakberendezése

35.000 Ft/nm

7 nm-es szoba lakberendezése

50.000 Ft/nm

12 nm-es szoba lakberendezése

80.000 Ft/nm

A Qjob.hu-n megrendelt lakberendezés terv előnyei

A weboldalon magasan képzett, szobák berendezésre-tervezésre szakosodott lakberendezők kínáljak a szolgáltatásaikat. Garantálják a becslés helyes kiszámítását, valamint vállalják a szerződés szerinti teljesítést. A lakberendezőket felelősségteljes hozzáállás jellemzi, ügyelnek a megrendelt szoba berendezés tervezés minden elképzeléseinek megfeleljen. A következőkre számíthat, ha a portálunkon regisztrált lakberendezőket megbízza:

 • a szoba szép és ízléses belső kialakítása 
 • elérhető Budapesti árak 
 • egyedi berendezési terv készítése 
 • ingyenes felmérés

Biztos lehet abban, hogy a lakberendezők a legjobb minőségű és az egészségre ártalmatlan anyagokat szerzik be. Az anyagok választásánál a szakértő figyelembe veszi az anyagi lehetőségeit, amennyiben szükséges, javasolni fog olcsóbb, de minőségében ugyanolyan jó megoldásokat.

Mennyibe kerül a szoba berendezés tervezése négyzetméterenként?

A legjobb ajánlat kiválasztásához tekintse meg minél több Qjob-on regisztrált lakberendező szakemberek árait. A végösszeg a következőktől függ: 

 1. a kívánság összetettségétől
 2. a szoba méretétől 
 3. a szoba elhelyezésétől

A megrendeléshez töltse ki a weboldalon található űrlapot és válassza ki a legjobb ajánlatot!
 

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szoba berendezés tervezés: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a szoba berendezés tervezés átlagára 2800 - 5300 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakberendezők - mi alapján választhatunk Budapesten?

Budapesten a szoba berendezés tervezés szolgáltatáshoz már 434 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakberendezőt Budapesten?

Most 334 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZOBA BERENDEZÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakberendező?

Egy lakberendező a következő munkával bízható meg bátran: szoba berendezés tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lakberendező?

Egy megbízható lakberendező pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: szoba berendezés tervezés?

A szoba berendezés tervezés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy lakberendezőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas