Lakás átalakítás tervezés Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb lakberendezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 388 lakberendező közül! Korrekt lakás átalakítás tervezés árak — 900-1700 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

58 lakberendező most online

arpad

arpad

Ingyenes kiszallas.

Marton

Marton

erdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a lakás átalakítás tervezés Budapesten?

900 - 1700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal

 • Lakás átalakítás tervezés

  8200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Jól dolgozik

Magánházak, irodák, kereskedelmi egységek és mindennemű belső-külső tér belsőépítészeti, dekorációs tervezési munkálatait vállalom rövid határidővel, megbízható, rugalmas, lendületes csapatommal.

 • Lakás átalakítás tervezés

  9700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jo hely

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. magas minőség kedvező ár. project management. két évtizedes tapasztalat.

 • Lakás átalakítás tervezés

  8600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkészek!

Zsófia
2 éve

Otthona megtervezésén kívül lakásfelújítást és bővítést is vállalunk. Keressen bizalommal! Profi csapattal és nemzetközi tapasztalatokkal a hátunk mögött végezzük munkánkat. Ingatlan értékesítés. Komplett beruházások. Saját szakemberek. Referenciák.

 • Lakás átalakítás tervezés

  8000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Architects and award winning interior designers of the cool type :)

Műhely
2 éve

Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat. A végleges tervekről megvalósítási tervdokumentációt készítek. Kérjen ajánlatot most.

 • Lakás átalakítás tervezés

  7900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jo kis csapat!

Gyorsan, 2-3 hét alatt kész, és az egész család nagy örömét találja benne

 • Lakás átalakítás tervezés

  9700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Szakmai tudás, kiváló probléma megoldóképesség, türelem, szerteágazó kapcsolatok mind a hatóságok, mind a szakági tervezők felé (villamosság, gépészet, statika). A telek kiválasztásától a kivitelezésig segítségemre voltak.

Látványtervezés, belsőépítészet, design, átalakítás és egy kulcsra kész ház. Átvesszük az építkezés és korszerűsítés terhét tőled.

 • Lakás átalakítás tervezés

  4000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Very nice place!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi lakberendező szakemberektől?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező lakás átalakítás tervezés közben Budapesten

Lakások belső átalakítása Budapesten 

Ha költségvetésű lakás tervezés, felújítás és átalakítás érdekel, akkor igénybeveheti a Qjob.hu weboldalon regisztrált lakberendezők szolgáltatásait a legjobb feltételekkel. 

A portálunk lakberendezők árai 30-40%-kal alacsonyabbak, mint más lakberendező cégek, vállalkozók árai. Mindemellett a szolgáltatás minősége sem lesz rosszabb. Mindezt igazolja a lakberendezők munkájára adott visszajelzések és értékelések, melyeket a Budapesti megrendelők a weboldalon írtak. 

Milyen lakás felújítási munkálatok megrendelésére van lehetőség? 

A portálon minden fajta felújítást végző szakembereket megtalálja. A képzett építészmérnökök, lakberendezők és építő vállalkozók készek ajánlatot adni akár kisebb lakás átalakítás tervezés szerű munkálatokra, olyanokra mint tisztasági festés vagy akár teljeskörű átalakításra.

A lakásfelújítást végző szakemberek közt vannak olyanok, akik kulcsrakész felújításokat vállalnak és olyanok is vannak, akik csak egyfajta felújítási munkálatra szakosodtak, pld: szobafestők. A lakberendezők a következő munkálatokat elvégzik:

 • megtervezi a lakások funkcionális működését
 • belsőtér funkcionális kialakítása, berendezése
 • lakás belső stílusát megtervezi
 • a munkafolyamatot is megtervezi
 • komplett lakberendezési tervdokumentációt készít
 • a lakóenteriőröket, illetve azok együtteseit bútorokkal berendezni 
 • a lakosság számára előállított, előregyártott elemes bútorrendszereket helyszínre adaptáltan alkalmazni
 • a beltéri dekorációs elemeket helyszínre adaptáltan alkalmazni
 • szaktanácsot adni a beszerzendő termékekkel, anyagokkal kapcsolatban
 • kontrollálni a tervezés és a kivitelezés menetét (a szakma-etikai szabályok betartásával)

A lakberendezők segítenek kiszámolni a lakásfelújítás várható költségeit az aktuális építőanyagok ára és díjak alapján. 

Lakberendező árak

Építész tervező ára 

6.000 Ft/nm

Tervező óradíja

15.000 Ft/óra

Lakás tervezés négyzetméter ára 

10.000 Ft/nm

Engedélyek átlagos ára

20.000 Ft

Konzultáció ára

8.000 Ft

Lakberendező órabére

11.000 Ft/óra

Lakás kulcsrakész átalakítás tervezése

A lakás átalakítás tervezését inkább ne végezzük saját magunk.  A készségek, az időhiány mellett elvégzett lakás átalakítás nem ad olyan eredményt, ami minőségire jellemző. Több időt venne igénybe és nem az elvárt látványt kapnánk. Inkább vegye igénybe az oldalunk lakberendezőinek a szolgáltatásait, akik átvállalják a lakás átalakítás-tervezéssel járó minden gondot és teendőt: a tervezéstől az építőanyagok beszerzésén át a befejező belső tér berendezésig mindent, beleértve az átalakítási felújítást követő takarítást is. A Qjob weboldal egy remek lehetőség, hogy kedvező áron rendelje meg a lakása átalakítását, tervezését. 

Lakások belső átalakítása Budapesten a következőket jelenti: 

 • a lakberendezésben használatos anyagokat és termékeket (pl. lakástextilek, kárpitok, szaniterek, világítási eszközök, műszaki berendezések, burkolatok) helyszínre adaptálni
 • a beltéri design elemek elhelyezése
 • a belső tereket határoló felületek kialakítását, felületkezelését meghatározni
 • a lakásban megjelenő anyagok, felületek színeit, felületi hatását, mintázatát meghatározni
 • szaktanácsot ad a beszerzendő termékekkel, anyagokkal kapcsolatban
 • kontrollálja a tervezés és a kivitelezés menetét (a szakma-etikai szabályok betartásával)
 • javaslatot tesz a lakberendezési tervben szereplő termékek beszerzési helyére
 • együttműködnek szakági tervezőkkel
 • lakberendezési tanácsadás
 • az aktuális lakberendezési stílusokat, trendeket munkája során alkalmaz
 • kialakítja az üzleti stratégiáját

A weboldalon regisztrált lakberendező szakemberek optimális határidőn belül és mérsékelt árakon elvégzik a lakása belső átalakítási terét. Vállalják újépítésű és régi házak lakásainak átalakítását.

Lakberendezési munkálatok díjai 

Az átalakítás alapvető munkálatainak, tervezésének és kiegészítő szolgáltatásainak (logisztika, szállítás, építési törmelék elszállítása, belső design munkálatok, háztartási berendezések csatlakoztatása stb.) árait és díjait a Qjob oldalt ellátogatva tudhatja meg. Minden megrendelés végösszege az oldalon található lakberendezőkkel egyéni megbeszélés tárgya, de ezektől is függ:

 1. az átalakítás nagyságrendje 
 2. a lakás állapota és típusa (újépítésű vagy idősebb épület) 
 3. határidők 

A magasan képzett lakberendezők nemcsak lakások átalakítását vállalják Budapesten, hanem irodák és egyéb nagyobb terek átalakítás tervezését is vállalják. 
 

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás átalakítás tervezés: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a lakás átalakítás tervezés átlagos díja 800 - 1500 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - hogyan válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakberendezőt Budapesten?

Jelenleg 308 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakberendező?

Egy lakberendező a következő munkával bízható meg bátran: lakás átalakítás tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lakberendező?

A jó lakberendező pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: lakberendező?

Ha a legjobb lakberendező segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A lakás átalakítás tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas