Lakás belső tervezés Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb lakberendezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 463 lakberendező közül, 1400-2600 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a lakás belső tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

69 lakberendező most online

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

dr.

dr.

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a lakás belső tervezés Budapesten?

1400 - 2600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Lakberendezés mesterfokon! Egyedi bútor, szekrény, konyhabútor, kiegészítő gyártása. Rövid...

 • Lakás belső tervezés

  8500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

- A szakértelmével kapcsolatosan nincsenek kétségeim, de a késés miatt ebből kevés hasznom származ

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Nemzetközi trendek. Exkluzív design. Professzionális tervezés. Kimagasló igényekhez. Belsőépítészet.

 • Lakás belső tervezés

  4200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Tökéletes kiszolgálás!!!Profi szakmai háttér!!!

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkák! Gyors helyszíni felmérés, design, praktikum, magas minőségű bútorvasalatok. 2 év garancia. Ingyenes tanácsadás. Hétvégén is elérhető. 23 év tapasztalat. 48 órás válaszadási idő.

 • Lakás belső tervezés

  10400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Egy családi házról kértem véleményt, de a szemle dokumentációja két hét alatt sem érkezett meg. Azóta kerestem őket emailben, smsben, választ nem kaptam. Telefonon 5-6 próbálkozásból egyszer sikerült elérni őket, akkor jött a "Már elküldtem, de elküldöm újra." válasz, ami nem túl hiteles, mert az "összes levél" nézetben sem látszik, és azóta sem érkezett meg. Természetesen számlát sem adott.

Lakásfelújításban gondolkozik? Csak fürdőszoba felújítás lenne? Hívjon minket! Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk!

 • Lakás belső tervezés

  9400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

A szemle dokumentációját végül megkaptam, de csak a fenti vélemény megírása után. (Ezek után 2 csillagra módosítottam az eredeti egyet.)

Elek laci
2 éve

Minőségi egyedi házak tervezése, kivitelezése, ahogy te szeretnéd. Kérd...

 • Lakás belső tervezés

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Igen segítőkész, felkészült csapat ;)

Exkluzív dizájn, személyre szabott tervezés, innovatív megoldások. Kérj exkluzív árajánlatot!

 • Lakás belső tervezés

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Ajánlás útján ismerkedtünk meg Rozállal, és bíztuk meg a családi házunk tervezésével. Gyorsan sikerült eljutnunk az elképzeléseink szerinti vázlattervekig, és a finomítási kéréseinket is egy-két napon belül teljesítette. A hivatalos és sajnos problémás egyeztetési köröket is hősiesen végigküzdötte. Az építkezés során folyamatosan nyomon követte a munkálatokat, és felhívta a figyelmünket a lényeges kivitelezési kritériumokra.

Megálmodtad álomotthonodat? Segítek megvalósítani az első gondolattól az utolsó csavarig! Egyedi bútort álmodtál meg? Megvalósítom Neked a tervezéstől az...

 • Lakás belső tervezés

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Igazi szakértelem!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi lakberendező szakemberektől?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező lakás belső tervezés közben Budapesten

Lakás belső tervezés

A Qjob szakemberei profi szinten elvégzik a lakás belső tervezését kedvező áron. Magasan képzett lakberendezők szinte bármikor, a megrendelő számára megfelelő időben megnézik a lakást, elkészítik az árajánlatot és nekilátnak a tervezésnek. Munkájukat magas minőség és gyorsaság jellemzi, ami azt jelenti, hogy a lakás belső tervezése megbeszélt határidőre kész lesz! 

Hogyan dolgoznak a portálunk lakberendezői? 

A tervezés megkezdése előtt az oldalunk lakberendezői elkészítik a tervezés előrelátható kalkulációját, amiben feltüntetik a szolgáltatás részleteit. Egy tapasztalt lakberendező szakember javasolni fog az ízlésének megfelelő, pénztárcabarát egyedi tervezést. A tervezés a következőket magába foglalja: 

 • szakember kiszállása a helyszínre 
 • minden részlet egyeztetése a megrendelővel 
 • tervezés és a kalkulált árajánlat alapján összeállított szerződés megkötése 

Az oldalunk segítségével bármilyen típusu belső tervezést megrendelhet: 

 • modern
 • skandináv
 • minimál
 • klasszikus
 • felsőkategóriás

Egy budapesti lakás belső tervezését az oldalunk lakberendezői több lépésben végzik el:

 1. először egy személyes konzultáció történik
 2. ezután következik a tervezés
 3. elkészítik az alaprajzot
 4. utána megtörténik az anyagok, színek, hangulat választása
 5. 3D látványterv
 6. esetleges kiviteli terv
 7. munkák koordinálása

A belső munkálatoknál felhasznált anyagokat kiválaszthatja önállóan vagy dönthet úgy is, hogy ezzel inkább a lakberendezőt bízza meg. Egy tapasztalt lakberendező a szaktudását és tapasztalatát tekintve biztosan jót fog javasolni!

Tervezés kalkulációja 

Ismerje meg egy budapesti lakás belső tervezésnek az árait nálunk! A tervezés munkadíjra a következők hatnak: 

 • a tervezés fajtája
 • a helyiségek méretei (kisebb alapterületű lakás kisebb költséget jelent) 
 • határidők 
 • projekt összetettsége 

A tervezés pontos végösszege a kalkulációt követően a szerződésben összeállításkor lesz megnevezve. 

Lakberendezői költségek

Lakberendező ára 

15.000 Ft/nm

Alap csomag

6.000 Ft/nm

Prémium csomag

9.000 Ft/nm

Lakberendező aktív közreműködése 

20.000 Ft/óra

Konzultáció ára

8.000 Ft

Terv módosítás

4.000 Ft/db

A felületen megrendelt tervezés előnyei

Rendelje meg az oldalunk képzett lakberendezőitől a Budapesti lakás belső tervezését. A weboldalon regisztrált szakemberek elkészítik az elképzelései szerinti belső tervet, a végeredmény majd magáért beszél!

Minden szakember a felületen történő regisztrációkor átmegy egy hitelesítési folyamaton, ami garantálja a személyiségének és adatainak valóságát. A weboldal felhasználóbarát felületének és a nagy adatbázisnak köszönhetően könnyen talál olyan profi lakberendezőt, aki kedvező áron megtervezi a lakása belsejét. 

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás belső tervezés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a lakás belső tervezés átlagos díja 1200 - 2300 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakberendezőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 315 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS BELSŐ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek lakberendezőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lakberendezőt keresned amennyiben erre van szükséged: lakás belső tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy lakberendező segítségét?

Egy jó lakberendező a lakás belső tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor lakberendezőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas