Lakás 3d tervezés Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Építészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészeket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 413 építész közül, 2900-5400 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a lakás 3d tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

62 építész most online

Sandor

Sandor

erdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lakás 3d tervezés Budapesten?

2900 - 5400 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészek Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészt!

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Esztétikus és biztonságos kültéri lépcsők, lépcsőszerkezetek gyártása és építése. Ajánlatkérés. Tervezés. Minőségi kivitelezés. Gyártás.

 • Lakás 3d tervezés

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Szép munka.

Lakberendezési tanácsadás, tervezés, látványtervkészítés, home staging. Ingyenes igényfelmérés konzultációval személyesen országszerte.

 • Lakás 3d tervezés

  11100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Taki, Pisti, Zoli és többiek kiváló építészek, jó szaktudással hozzáértessel...

Szobafestés, Tapétázás, Parkettázás, Gipszkartonszerelés egyhelyen. Gyors, precíz munkavégzés, korrekt ár! Precíz munkavégzés. Ingyenes ajánlat készítés. Szolgáltatások: Szobafestés, Gipszkarton szerelés, Laminált parketta lerakás, Kissebb bontási munkák, belsőépítészet.

 • Lakás 3d tervezés

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Ha valaki más kárán is tanul, akkor kár velük fölvenni a kapcsolatot. Enélkül is meg lehet tanulni, hogy Soha ne fizess, ameddig kész nincs a munka."!

Gázcső szerelése tervezéstől a kiépítésig, mi minden megcsinálunk. Hívjon most! Gázcső hálózat tervezése, kiépítése kompletten, átadással ügyintézéssel. Egyszerű, gyors rendelés.

 • Lakás 3d tervezés

  9200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Best architets of Budapest!

Házfelújítás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Ne keresgélj egyesével szakembereket. Komplett felújításhoz hívj minket! Rejtettköltségek nélül. Burkolásspecialista. Design.

 • Lakás 3d tervezés

  8800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Végül két hét után egy telefonhívásomra válaszolt, ahol azt mondta, hogy "Már elküldte, de ránéz újra." Ha ránézett, láthatta, hogy nem érkezett meg, de nem is küldte el.

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. project management. magas minőség kedvező ár. két évtizedes tapasztalat.

 • Lakás 3d tervezés

  3300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Profi hozzáállás, precíz munkavégzés!

Faldekoráció készítése: egyedi tapéta, falmatrica, vászonkép. Kitűnő minőségben, gyorsan! Minőségi anyagok, gyors határidő, szép kivitelezés, rendeld meg egyedi képeidet, tapétádat. Óriásplakát, Billboard. Roll-up. Doboz, papírtáska. Nyomdai termékek. Táblás termékek.

 • Lakás 3d tervezés

  6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

nagy csalodas, nem ajanlom senkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi építész szakemberektől?

Rendeld meg építész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építész lakás 3d tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás 3d tervezés: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a lakás 3d tervezés átlagos díja 2600 - 4800 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészk - hogyan választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészt Budapesten?

Jelenleg 291 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS 3D TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk építészt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált építészt megbíznod ha szükséged van erre: lakás 3d tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építész?

A jó építész részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: lakás 3d tervezés?

A lakás 3d tervezés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy építészt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas